Hae
VillaNanna

Vuoden ensimmäinen päivä

Tuitui vuosi 2018, en nuorena osannut odottaa tätä vuotta ollenkaan. Vuosi tuntui niin epätodelliselle silloin 1980 luvulla mutta nyt se on koittanut ja katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Ennen kuin aloitellaan tuunauksia tai kirppislöytöjen esittelyä niin kerron vähän mitä meillä tapahtuu aina uutena vuotena.
Yksi isoin asia elisessä on se, että meillä syödään joulun hävikki pois. Toki pakasteeseen menee tavaraa mutta pääasiassa siis valmistetaan ruokaa vain hävikistä ja parastahan on jos saa koko hävikin silloin pois kuvioista. Vuosi sitten teimme herkullisia nyhtökalkkuna burgereita ja jälkkäriksi oli mustikkaisia valkosuklaaveneitä. Tänä vuonna teimme vain suklaamuffineja tryffelitäytteellä (saatiin lahjaksi iso määrä tryffeleitä) ja leivoin myös Ranteita myöden taikinassa-blogin reseptillä Cheddardogeja ilman cheddaria.
Muffarit tein siis kokonaan samalla reseptillä mutta korvasin Dumlen tryffelillä ja Cheddardogit täytin ihan vain kermajuustolla ja nyhtökalkkunalla, joka tehtiin kalkkunan jämästä, pinnalle rouhin suolapähkinäsekoitusta. Tuli oikein makoisia. 
*    *    *    *    *
Menu
Kalkkunadogit
jokirapupizza
nyhtökalkkunapizza
vihannestaskut
porolla täytettyjä voisarvia
suklaamuffarit
*    *    *    *    *

Asuna minulla oli vanhat keinonahka leggarit sekä välipäivinä Kierrätyskeskuksesta löydetty tunika. Söpö taas kuvissa mukana.

Nautinnollista päivää!
-Melissa-

12 kommenttia

 1. Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Me syötiin tänään "hotelliaamiainen" (ilman pekonia ja lihapullia), kylläpä maistui hyvältä kaikkien jouluherkkujen jälkeen. ? Intoa ja iloa alkavaan vuoteen!

 2. Minna M kirjoitti:

  Minä aloitin päiväni kaurapuurolla. Toki myös leipää ja hedelmiä. Haaveet vegaanihaasteeseen kaatuivat miehen tekemään munakkaaseen. Olihan siinä kananmunaa ja kermaa.
  Onnea vuodelle 2018!

 3. Vaateviidakon Pirjo kirjoitti:

  Herkullinen menyy teillä, tulee ihan vesi kielelle 🙂 Onnellista vuotta 2018 teille!

 4. Anu / sayitanywayblogi kirjoitti:

  Tuo teidän menu vaikutti taas niin hyvältä ja kuvissa kovin herkulliselta! 🙂

 5. Maria kirjoitti:

  Oi, ihanan näköisiä ruokia! Nillä on ollut hyvä aloittaa uusi vuosi. ?

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kuulostaa hyvälle. Jotenkin niin ihanaa palata arkeen aina joulun jälkeen 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Vielä ehtii tarttua vegaanihaasteeseen. Ei pidä lannistua vaikka mies ei ollut ihan messissä 😀

 8. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos, samaa teille sinne <3

 9. Melissa L kirjoitti:

  Oli kyllä ihan super hyvää 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Kyllä vain 🙂

 11. Marjo kirjoitti:

  Oikein makoisan menun olet laatinut hävikkiruoasta! Söpö on ihana vai pitäisikö sano söpö 🙂 Onko hän paukkuarka…meillä nyt kolmatta vuotta käytössä Sileo-geeli, joka auttaa hyvin.

 12. Melissa L kirjoitti:

  Ei Söpö ja Nuppu paukuista välitä, nukkuvat vain. Mutta eivät tykkää liikkua ulkona paukuttelun aikana, eivät tykkää hajusta. Menee aistit sekaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *