Hae
VillaNanna

Pariisin taivaan alla

Ihana aurinko kutittelee nenää verhojen takaa, täydellinen ilma pienelle kahvihetkelle. Istuskellaan pienessä kahvilassa, siemaillaan herkullista lattea ja nautiskellaan suklaaherkuista. Ei minnekkään kiire, saa vain nauttia kahvilan hämystä. Tämä fiilis vie mukanaan, eikä edes huomaa sitä, että onkin omassa kodissaan. Olo on kuin pariisittarella, kaikenlaista hörhelöä ja pörhelöä löytyy päältä. Tähän hetkeen on ihana pukea juuri niin ihanasti kuin vain on mahdollista. Mikä sopisi parhaiten? Mitä helmiä oma kaappi sisältääkään. Minä olen prinsessa, jätelavojen prinsessa. Pariisin taivaan alla nautin kupposen kahvia ja ihailen maisemia kattohuoneiston parvekkeelta. 

Tämä seikkailu on sekoitus itse tehtyä ja Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston löytöjä, muutama ostettu löytökin on. Pidän tiukasti kiinni suloisesta ajatuksesta, näin voin matkustaa minne tahansa, koska tahansa ja milloin tahansa. Sulje silmäsi, avaa aistisi. matkusta minne ikinä tahdot. Mielikuvituksessa koko maailma aukeaa… Ota paljon valokuvia, ikuista jokainen suloinen hetki matkasta. 
Keinoturkiskaulus: Itse tehty

Pitsisormikkaat: Kierrätyskeskus

Kahvikuppi: Ilmaisosasto
Sisustuskirja: Ilmaisosasto
Tarjoiluastia: Kierrätyskeskus

Jakku: Burda easy fashion syksy/talvi 09
Materiaalina on päällikangas: jätepala, vuori: lakana, pitsit: ompelutarvikkeiden kirppis

korvakorut: itse tehdyt

Tarjotin: Plan B
Kynttilä alunen: ilmaisosasto
Kermanekka: Kierrätyskeskus
Vihreä rasia: Kierrätyskeskus

Neuletakki: Ilmaisosasto
Mekko: Ilmaisosasto
Alushame: Ilmaisosato
Kengät: Ilmaisosasto

Romanttista viikonloppua!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *