Hae
VillaNanna

Suoraan kasarilta, ilmaisosastolta

Suoraan kasarilta, ilmaisosastolta

Ilmaisosaston perukoilta, suoraan kasarilta upea vaaleanpunainen Fine-x by Luhta takki. En ole itse mikään Luhdan fani tai edes omista juuri mitään Luhtaa. Niin kuin ymmärsitte varmaan, en välitä koko merkistä, mutta muutamia juttuja minulla on, kuten tämä ihanuus. Olen todella paljon koittanut etsiä A cluban verkkariasua kasarilta, mutta joko ne ovat olleet huonokuntoisia tai sitten liian pieniä. Joten etsintä jatkuu…

Suoraan kasarilta

Sehän ei ole mikään salaisuus, että meikäläisen suosikki aikakausi on 80 -luku, joten ei ole mikään yllätys, että kun satuin vetaisemaan tämän herkullisen takin ilmaisosaston laatikon pohjalta, että takki tosiaan lähtee mun mukana kotiin. Oli se sitten minkä kuntoinen tahansa. Kuntohan tässä oli muutoin hyvä, paitsi takana ollut toinen tampin nappi puuttui ja kun nappi oli nähtävästi irronnut hiukan väkivaltaisesti, niin takaosassa oli pikkuruinen reikä.

Reikä korjaantui helposti muutamalla tikillä ja reikä meni myös hienosti piiloon, kun ompelin uuden napin vanhan tilalle. Ja ei kun päälle vain. Tämä takki sopii hyvin farkkujen ja collegevaatteiden kanssa. Takkia voi yhdistää hyvin myös leggareihin ja pyöräilyshortseihin. Mikä ikinä sillä hetkellä itselle sopii. Itse jotenkin kuitenkin tykkään enemmän yhdistää takin moderneihin vaatteisiin, niin ei näytä sitten niin kovin vanhanaikaiselle.

Itse tehtyä ja ilmaista

Tässä asussa homma lähti liikkeelle tosiaan takista ja koska oli aika vilpoinen ilma ja halusin olla myös aika rennosti, niin takin kaveriksi valitsin vihreän collegepaidan, jonka olen tehnyt itse omin käsin. Alaosaksi halusin valkoiset verkkarihousut, jotka ovat myös itse tehdyt. Koska vihreä ja vaaleanpunainen sopii yhteen, jalkaan sujahti vihreä-valkoiset lenkkarit. Reppuna jonkun ihanan ihmisen itse tekemä reppu, jonka voitin kaverin läksiäisissä.

Ompeluilta tuottaa välillä tulosta

Olen nuo collegehousut tehnyt nyt moneen kertaan erilaisista kankaista. Yllä olevassa ilkissä on samalla kaavalla tehty paita sekä housut, mitkä on näissä kuvissa. Eri kankaasta vain tehdyt. Innostuin tuossa vuoden 2022 alussa näistä kaavoista kovin ja tehtailin aika runsaasti sitten tämän tyyppisiä vaatteita, kaapissa kun oli collegea, joista oli aikanaan tarkoitus tehdä pojalle vaatteita, mutta hänen makunsa muuttui matkalla. Samalla kaavalla saa tosiaan monen näköisiä vaatteita.

Suoraan kasarilta, ilmaisosastolta

Rentoa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Kasari ei ole mikään mun ehdottomista suosikeista, mutta jotain sieltä aina voi poimia.
    Reppu on todellakin suloinen.

  2. Jonna jowi Sihvonen kirjoitti:

    Kasari aina lähellä sydäntä (vaikkakin vain elokuvista ja toissijaisesti kun nyt satun olemaan ysärilapsi) =D

    • villananna kirjoitti:

      Olen huomannut, että monilla on kasari sellainen the juttu. Tiktokissa on muutama nuori, jotka tosiaan ovat nyt teinejä, ovat kiinnostuneet kyseisestä ajasta ja pukeutuvat sen ajan vaatteisiin ja muutenkin elävät sen ajan elämää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *