Hae
VillaNanna

Viimeinen vapaa

Huh, kylläpä kuulostaa niin lopulliselle tuo viimeinen vapaa, seuraavia vapaita kun kovasti jo odottelen, nekin kun on jo nurkan takana…Saatiin miehen kanssa vähän aikaa kahdestaan ja hypättiin pyörien selkään ja polkastiin Helsingin Vanhaan kaupunkiin ja tietenkin meidän lemppari ravintolaan Koskenrantaan. Ensin piti ottaa vain lasi viiniä ja hengähtää mutta sitten alkoi tehdä mieli huikopalaa ja tietenkin jälkkäriä myös. Päätettiin kuitenkin ottaa yhteisesti annokset, sillä Koskenrannassa huikopalat ovat isoja. Joten me kyllä kehtaamme ottaa ne yhden henkilön sapuskat ja nauttia niistä yhdessä. Tällä kertaa haluttiin myös sirkkoja proteiiniksi ranskalaisten viereen.
Ollaan monet kerrat todettu, ettei kannata pyöräillessä syödä mitään kunnon ruokaa, kun ei me jakseta millään ajaa enää kotiin kun massu on täynnä. Nyt oli ihan hyvät annokset ja sellaiset mikä antoi lisäpotkua kinttuihin.
Ihana katsella miten ihmiset nauttii elämästään monin eri tavoin: Toiset istuskeli ravintolassa, toiset juoksi tai käveli, toiset pyöräili, toiset kalasti. Niin monen monta aktiviteettia tällaisella kelillä Helsingissä. En kyllä tosiaan vaihtaisi tätä kaupunkia yhtään mihinkään muuhun. Niin monenlaista täällä on. Oli ihana nähdä miten eri ikäisiä oli kokoontunut pelaamaan koripalloa rannalle ja miten puiden silmut oli vihreänä. Niin paljon muuttuu ympäristö hyvin pienessä ajassa.

Minun Helsinki on tällainen, peltoa ja puutaloa. Vähän maalaisromantiikkaa keskellä kaupunkia. Se muuten on aika hassua, että ihan ydinkeskustan läheisyydessä on tiloja, on lehmiä ja hevosia. On kasvimaita, joissa asukkaat voivat kasvattaa omia herkkuja tai kukkia. Sellaisen palstan kun itselle saisi…Olisi niin kivaa kasvattaa omat perunat ja porkkanat..Ehkä joskus vielä sekin onni ja autuus meille suodaan.

Mukavaa viikkoa!
-Melissa-

6 kommenttia

 1. satu kirjoitti:

  Onpa hyvän näköistä ruokaa ja ihan uusi paikka minulle, kiitos vinkistä.

 2. Marleena kirjoitti:

  Kivoja kuvia! Toivottavasti vielä joskus saat kasvattaa omat perunasi 🙂

 3. Melissa kirjoitti:

  Kannattaa käydä vaikka vaan nauttimassa ympärsitöstä 🙂

 4. Melissa kirjoitti:

  Unelmia pitää olla vaikka perunoista 😀

 5. cincinsouliina kirjoitti:

  Kiitos vinkistä, tämä ravintola oli minulle helsinkiläiselle ihan uusi tuttavuus! 🙂

 6. Melissa kirjoitti:

  Helsingissä on niin paljon kaikenlaista, että ei ihan heti Helsinkiläinenkään ole täällä kaikkea nähnyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *