Hae
VillaNanna

Kesän 2022 luetuimmat postaukset

Kesän 2022 luetuimmat postaukset

Kesän 2022 luetuimmat postaukset on kerätty ajalta toukokuu-elokuu. Toki kaikkein eniten tullaan ihan minun etusivulleni, mutta sitä ei tähän lasketa tällä kertaa mukaan. Muutama vanha postauskin on päässyt mukaan tähän listaan, joka on oikeastaan oikein mukava juttukin. Myös se, että vaikka en ole aikoihin enää kokkaillut mitään, enkä tänne niitä reseptejä oikein laitellut, niin reseptikin löytyy listalta.

Kesän 2022 luetuimmat postaukset

Olisin toki toivonut, että reseptejä olisi enemmän tässä listassa, mutta ymmärrän kyllä sen, että tämähän on pääasiassa juuri käsityöblogi, ei mikään muu. Toki olisi kiva pitää tätä täysipainoisena ekologisen elämän niksiblogina, mutta koska tällä hetkellä pyrin siihen, että ompelen kaikki kankaat pois nurkista, niin ihan tuunauksiin en nyt ehdi. Yllätys on kuitenkin iso, että tuunaukset eivät tässä listassa oikein näy. Varsinkin kun ne on se mun todellinen juttu täällä.

 1. Tildan talvisia tunnelmia
 2. Virkattu toppi kesään
 3. kesämekkojen aika
 4. Eilinen perunamuusi piirakan pohjaksi
 5. Farkkujen lahkeista sisustuskori
 6. Virkatun topin ohje
 7. Fibre Moodin mekkokaava
 8. Neulottu panta
 9. Parisuhde katoaa arjen jalkoihin
 10. Hiirten elämää

Jännä nähdä miten ihmiset lukee, vaikka vanhat postaukset katoaa tuonne jonnekin ajan jalkoihin, niin silti jos katsoo listaa, jossa on kaikkien aikojen luetuimmat postaukset, niin siellä sitten komeileekin vanhoja postauksia paljon enemmän. Oliko tässä joukossa jokin sinun lempparisi? Minulle tosiaan yllätys oli tuo resepti, yksi ainokainen resepti keikkuu listalla ja ihan hyvällä paikallakin. Eli hävikkiruokavinkkejä ihmiset etsii. Niitähän minulla tosiaan on monen monta blogissa.

Luetuimmat postaukset lista

Kaikkien aikojen luetuimmat postaukset listalla komeilee lähinnä neuleet ja iso osa on vanhoja postauksia, ei niinkään uusia. Uudempia postauksia on tuossa luetuimpien listalla näyttää olevan vuodelta 2020. Muuten kaikki vanhempia. Jännä miten lista muuttuu kun katsoo pidemmältä ajalta kuin taas lyhyeltä. Parin kuukauden lista taas on ihan erilainen. Näkee heti mikä on juuri sillä hetkellä in.

Mutta listoista näkyy kaikesta huolimatta sen, että kaikkein eniten kiinnostaa kädentaidot vaikka poikkeusjuttujakin aina välillä putoilee jonnekin listalle. Riippuen kovasti siitä mitä kaikkea on tullut puuhattua ja missä kaikkialla on tullut käytyä. Voin luvata, että alku vuodesta on tulossa yksi iso matkapostaus, mutta ei siitä vielä sen enempää. Oli hienoa nähdä mikä on kesän aikana teitä kiinnostanut eniten. Seuraavaksi katsotaan mitä kaikkea olette lukeneet syksyllä.

Kivaa  päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

 1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Itse olen tykännyt teidän reissujutuista kaikista eniten. Minulle myös kaikista mielenkiintoisempia ovat juuri ranta-asu postaukset 😁.

 2. Anne N kirjoitti:

  Matkapostaukset on aina olleet mielenkiintoisia. Kuten kyllä monet muutkin! Pitääkin katsoa tuo resepti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.