Hae
VillaNanna

Syksyn kirppislöydöt – Lukijan toive

Kun muutimme kesällä tähän uuteen asuntoon, jouduin pakostakin tyhjentämään reilusti vaatekaappiani ja monta säkillistä tavaraa lähti Hope -yhdistykselle, niin vaatteita kuin kenkiäkin. Sama tyhjennyt on jatkunut koko syksyn ja olen toimittanut säkkejä niin Hopelle kuin Kierrätyskeskuksellekkin. Olen hallunnut järkeistää kaappiani sekä poistaa joukosta kaikki ne vaatteet, joita ei ole tullut käytettyä. Muutaman olen kyllä tuunannut ja ovat käytössä nyt, mutta osan olen laittanut pois, ei ole ollut järkeä tuunata eikä myöskään jättää kaappiin säilöön.

Olen myös hankkinut hyvin harkiten uutta vaatetta kirppareilta, tyylini on alkanut myös muovautua uuteen suuntaan, minkä vuoksi tämä iso myllytys on ollut tarpeen. Ihan kaikesta entisestä en kuitenkaan luovu. Edelleen rönsyilevää ja tyttömäistä nähdään päälläni mutta mukaan tulee nyt hiukan klassisempaa ja aikuisempaa vaatetta.
Uusimpia kenkälöytöjäni olenkin jo esitellyt täällä mutta sellaista kunnollista kirppispostausta en ole aikoihin tehnyt. Nyt tosin kun kävin viemässä Kierrätyskeskukseen kassillisen vaatteita, niin halusin poiketa myös myymälässä, haistelemassa joulua. Tein pari ihanaa löytöä myös, kuten kaksi neuletta ja takin. Nämä löydöt ovat tässä postauksessa myös mukana.

Kierrätyskeskus on muuttunut jouluiseen asuun ja kaikenlaista ihanaa jouluista löytyy niin koriste-esineissä kuin vaatteissakin. Ihania tonttupukuja ja punaisia kenkiä oli paljon. Ihmiset shoppailivat joululahjoja ja jouluasuja, sitä oli todella kiva seurata. Hiukan tuli huono mieli siitä, etten ole juurikaan syksyn aikana ehtinyt miettiä mitä kaikkea Kierrätyskeskuksella on ollut tarjolla asiakkaille. En ole itse päässyt myöskään osallistumaan mihinkään tapahtumiin, ehkä ensi vuonna saan parannettua tapani tässä asiassa.
Olen tykännyt asioida Kierrätyskeskuksessa, sieltä on löytynyt hyvät vaatteet sekä kengät moneen käyttöön. Myös ompelutarvikkeet ovat olleet tarpeellisia. Toki lehdet ja kirjat ovat antaneet minulle paljon iloa ja myös ajatuksia. Henkilökunta on mukavaa. Siksi Kierrätyskeskus on minun ykköspaikka aina kun haluan kirpparille. Tarkoituksena on keväällä aloittaa kiertämään pieniä kirppiksiä ja postailla niistä juttua myös. Minulta on kyselty myös minun top kirppikset ja niistäkin voisin tehdä uudemman postauksen, sillä uusia kirppiksiä on listalle tullut monta. Jossakin blogissani on jo yksi vanha lista olemassa.

Kaikki löydöt, jotka esittelen tässä postauksessa on Kierrätyskeskuksesta kahta mekkoa lukuunottamatta, jotka olen hankkinut UFFin euron päiviltä. Tämäkin reissu oli sellainen, ettei ollut tarkoitus ostaa yhtään mitään, vaan tarkoitus oli löytää kyseinen UFF Itäkeskuksesta. Tosin kun oli euron päivät, niin pari mekkoa löytyi meikäläiselle sieltä. Sopivat ihan hyvin tyyliini vaikkeivat ihan täysin sitä edustakkaan, mutta pidän tuon tyyppisistä mekoista myöskin.

P.S. Aina saa toivoa postauksia!

Takki: Kierrätyskeskus, 15€
Baskeri, Kierrätyskeskus, ilmaisosasto

Takki: Kierrätyskeskus, 15€

Housut: Kierrätyskeskus, 4€
Kukallinen kauluspaita: Kierrätyskeskus, 3€

Kelsitakki: Kierrätyskeskus, 10€

Neuleet: Kierrätyskeskus, 4€

Mekot: UFF, 1€/kpl

Mekko valkoisella kauluksella: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Kukkamekko: Kierrätyskeskus, 8€

Pitsimekko: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Villaneulemekko: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto

Neulelehti: Kierrätyskeskus, 4€
Kokkilehti: Kierrätyskeskus, 1,50€

Mukavaa iltaa kaikille!
-Melissa-

14 kommenttia

 1. Sesse kirjoitti:

  Hienoja löytöjä! Varsinkin tykkäsin noista mekoista.

 2. Elanor42 kirjoitti:

  Ihana tuo mustavalkoruudullinen takki! Muutkin toki kivoja.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla on myös missiona käydä omaa vaatekaappia lävitse ja aika paljon sieltä pois jo olenkin saanut käyttämättömiä vaatteita. Neiti on nyt siinä iässä, että vaatekerrat vaihtuvat tiheään ja vasta viime viikolla sainkin niitä ison laatikollisen eteenpäin 😀

 4. Jenni S. | big mamas home kirjoitti:

  Tosi hienoja löytöjä. ? Mä olen todennut olevani aivan väärää kokoluokkaa, jotta löytäisin kirppareilta kivoja vaatteita.

 5. Asta kirjoitti:

  Ihan mielettömän kaunis tuo ensimmäisen kuvan (Vilan?) takki! Mä oon aina ollut heikkona vähän vastaavanlaisiin villakangastakkeihin, joten liene ehkä yllätyskään, että silmät tarrautuivat heti siihen… :—D

 6. Jael kirjoitti:

  Mahtavia löytöjä:;) Muutto on aina hyvä syy poistaa turhaa tavaraa; nyt minullakin on kertynyt aivan liikaa kamaa, ja pari viikkoa sitten vein pari suurta säkkiä liian pieniä vaatteitani eräälle järjestölle, joista vihdoinkin olin valmis luopumaan kun tajusin etten tule koskaan enään mahtumaan muutamaan rakkaaseen bleiseriin. Mutta samalla kaappiin tuli lisätilaa vihdoinkin:) Nyt Suomessa ollessani oli pakko ostaa takki kun mukana ollut takki oli vähän pieni ja sain vetskarin vain puoliväliin kiinni. Löysin UFF:sta tosi hyvän ja edullisen takin:)

 7. Melissa L kirjoitti:

  Mekot on kyllä ihania. Päälläkin jo olleet mutta kuvia ei ole tullut otettua.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Mun lempparikuosi on kukonaskel ja siksipä takki oli otettava mukaan 🙂

 9. Melissa L kirjoitti:

  Se on niin aina oma missionsa kun alkaa kaivelemaan omaa kaappia. Tuntuu, että se kaappi on loputon suo 😀

 10. Melissa L kirjoitti:

  Nykyään on tullut kivasti myös isoja kokoja kirppareille. Itse otan paljon ilmaisosastolta isoja, joista teen sitten uusia vaatteita.

 11. Melissa L kirjoitti:

  Tykkään itse myös tuollaisista ja tuon tyyppisiä multa löytyykin tosi paljon.

 12. Melissa L kirjoitti:

  Muutto on tosiaan hyvä syy purkaa tavaraa. Tosin mulle se oli myös pakko kun ei olisi mahtunut kaikki tänne.

 13. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Onnistut kyllä aina tekee ihania löytöjä ?

 14. Melissa L kirjoitti:

  Ei aina, mutta useimmiten tekee kyllä hyviä löytöjä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *