Hae
VillaNanna

Verkkokauppa.com talvinen ikkuna

Verkkokauppa.com talvinen ikkuna

Rakastan katsella näyteikkunoita ja Verkkokauppa.com ikkunalla on yksi suosikkini tänä talvena. Nimittäin ikkunalle on rakennettu ihana pieni lomakylä Legoista. Ja tosiaan siitä ajatukset lähti karkailemaan sitten Zakopaneen, mihinkäs muuhunkaan. Mutta ikkuna on kyllä ihana kaikin puolin.

Verkkokauppa.com talvinen ikkuna

Pieni talvinen kaupunki kohoaa vuoriston kupeessa ja ihmisiä laskettelee hotellin ympäristössä sekä käy kaupungilla shoppailemassa. Hotellin parkkiksella käy kuhina kun asiakkaat ajelevat sinne tänne nauttien talvisesta ympäristöstä. Jääkiekkokaukalosta kuuluu huutoja, joku on saanut maalin ja sitä tuuletetaan kovasti. Katulakaisijat tekevät kovaa työtä saadakseen kävelykadut kuntoon, ettei ihmiset joudu rämpimään lumessa. Juna vie ja tuo turisteja paikasta toiseen ja fiilis on odottava.

Ihmiset kiertävät kaupasta kauppaan, ostavat lahjoja, käyvät syömässä ja kiertelevät muuten vain paikkoja. Ihana pieni vuoristokylä sykkii ja tuo kaikille lomafiiliksen syvälle sydämeen. Kyllä, nyt voisi hyvin lähteä vuoristoon hengittämään vuoristoilmaa ja nauttimaan kiireettömästä ajasta. Ehkä ensi vuonna sitten. Nyt tyydyn katselemaan vain näitä kuvia ja matkustamaan ajatuksissani vuoristoon.

Meidän matka lähenee

Minulla on kova matkakuume ja odotan jo kovasti pääsyä lentokoneeseen. Paikan päällä odottaa 20 asteen lämpötilat ja tietenkin Disneyland. Kyllä vain, meikäläiset menee Disneylandiin. Koko asia kauhistuttaa meikäläistä, sillä enhän minä voi mihinkään laitteisiin mennä, ainakaan niihin hurjiin. Vain sellaisiin rauhallisiin ja söpöihin pikku laitteisiin.  Tällä reissulla menemme myös Universal studion pyörteisiin, että voin sanoa, että meikäläisen tivolireissut on hetkeksi käyty. Onneksi meillä on muutakin ohjelmaa, eikä vain juosta eri huvipuistoissa.

Universaliin mennään ihan minun takiani, sillä Disneylandiin mennään pojan takia, sillä siellä on Star Wars ja Universalissa taas on Harry Potter, ja kyllä…Minä olen Harry Potter fani. Poikani saa tehdä Dsineyssä oman valomiekkansa ja minä ostan taikasauvan sitten tuolta Universalista. Kätevää. On toki Universalissa meille yhteistäkin, nimittäin dinot. Jos satuttaisiin näkemään Blue. Se olisi aika kiva juttu. Ei ole enää kauaa, kun lähdetään ja se jännittää isosti. En ole koskaan näin pitkällä lennolla ollut. Joten tietenkin mietin miten nukun ja miten jaksaa tuon lennon. Takaisin päin onkin tavallaan helpompaa kun voi jäädä kotiin vielä nukkumaan ennen kuin loma päättyy.

Myös blogi jää tauolle kun lähdemme reissuun. Ensi vuonna vasta kirjoitan blogiin jotakin, ehkä jopa meidän reissusta. Mutta yritän päivittää meidän matkasta jotakin Instaan, mutta en lupaa mitään. On niin hektistä menemistä, että voi jäädä unholaan sellaiset asiat. Mutta yritän ainakin jotakin saada laitettua.

Verkkokauppa.com talvinen ikkuna

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *