Hae
VillaNanna

#lempivaatteeni -kampanja

Lempivaatteeni -kampanja on minulle täydellinen haaste. Kaappini on tarkoitus täyttyä kaikista lempivaatteistani, joita käytän paljon. Ja jo tammikuussa päätin, että tämä haaste kestää minulla koko vuoden ja esittelen joka kuukausi yhden lempivaatteistani. Usean näistä vaatteista olette nähneet myös ”Power dress” -postauksessa. Sillä lempivaate on useasti myös voimavaate. Eetistä pääset lukemaan tästä ja minun ensimmäiseen postukseen tästä.  Ensimmäisessä postauksessani myös avataan tätä kampanjaa. Olisi mukava nähdä myös teidän ihania lempivaatteita somessa. Muista käyttää tagia #lempivaatteeni, niin löytyy paljon muidenkin lempivaatteita. Toki voit myös laittaa kommentteihin linkin somekanavaasi missä esittelet lempparisi, niin tulen lukemaan oman vaatteesi tarinan.


Minusta on aivan mahdottoman upeaa kävellä aamulla kaappiin, avata kaapin ovet ja katsella isoa määrää lempivaatteitani. Toiset enemmän, toiset vähän vähemmän. Osa tietenkin on pakollinen osa pukeutumista, vaikka lemppareita eivät olekkaan. Minulla kuitenkin hyvin äkkiä lähtee pois ne vaatteet, joista en lopultaan enää tykkää. Onneksi sellaiset vaatteet ovat vähentyneet rajusti. ainoa ongelma minulla on se, että saatan säilyttää sellaisia vaatteita pitkään, joista tykkään mutta ne eivät istu päälle, isoin ongelma on isot rinnat, jotka eivät tahdo mahtua mihinkään paitaan tai mekkoon. Näitä ihanuuksia sitten säilyttelen niin pitkään, että kyllästyn lopulta ja luovun niistä. Iso paha pahe, josta koitan nyt tämän haasteen inspiroimana päästä eroon…Tai vähintään päästä ongleman niskan päälle. Ymmärrän kyllä, että ne vievät tilaa ja niitä lempparivaatteita ei sitten niin vain saa kaappiin…Mutta sitten siitä huolimatta haluaa säilyttää, ei mitään järkeä tässä. Toivon todella, että tämä puoli minussa muuttuisi.

Lempivaatteeni tarina:

Olen ostanut tämän paidan joskus aikaa sitten kun odotin tuota nuorimmaista. Paita oli sopivan väljä mutta napakka. Raskauden jälkeen paitaa tuli käytettyä huonosti, näin useasti käy näille raskauden ajan vaatteille…annoin jälleen paidan tyttärelleni mutta aika pian paita kulkeutui takaisin. Paita on aika neutraalin värinen, hieman hassu, sillä paita on beige mutta siinä on vivahdus rosaa. Paita jäi kaapin perukoille pitkäksi aikaa, kunnes sain tuunauskipinän 2013 ja vihdoin keksin myös tuunata tämän paidan muutama vuosi myöhemmin kun Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytyi rikkinäinen aluhame, jonka väritys oli pitkälti sama kuin neuleessa.

Tämän paidan muokkaus on hyvin yksinkertainen ja tarkoitus oli saada tähän sellainen balleriinafiilis, jonka mielestäni onnistuin hyvin saamaan aikaan. Leikkasin paidan helman ensin hiukan vinoon, toiselta sivulta pidemmäksi ja sen jälkeen irroitin alushameesta helmasta sopivat suirot, jotka rypytin ja kiinnitin paidan helmaan. Hyvin helppo ja yksinkertainen muutos. Tätä paitaa onkin tämän muutoksen jälkeen käytetty ja paljon.
Yksi iso syy miksi paita on minun lempparini on se, että sen voi yhdistää minkä kanssa tahansa. Kuvissa näkee kaksi tapaa miten yhdistän tämän paidan kaikkein eniten. Kuvissa näkyy myös lempifarkkuni, leggarini sekä takkini. Valitettavasti toista takkia ei tähän postaukseen tullut, jota käytän lähes aina syksyisin ja keväisin. Ehkä siitä pitää tehdä oma postaus tähän lempivaate -kampanjan tiimoilla.

Huom!
Jokaiseen lempivaatepostaukseen tulee #lempivaatteeni tagi, jota painaessa pääset koko postausketjuun tutustumaan lempivaatteisiini.

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  En yhtään ihmettele miksi tuo on päässyt lempivaatteeksesi 🙂

 2. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kiva postausaihe tämä #lempivaatteeni! Tähän haasteeseen täytyy tutustua ja toteuttaa myös omassa blogissani. Lempparivaatteilla on aina mielenkiintoisia tarinoita kerrottavana!

 4. Anna Valta kirjoitti:

  kaunis!

 5. Melissa L kirjoitti:

  Todellakin. Lempivaatteen tarina on aina mielenkiintoinen ja niitä on ollut kiva lukea.

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *