Hae
VillaNanna

Ihanan rento sunnuntai

Ihanan rento sunnuntai

Eilen oli ihanan rento sunnuntai. Aamu alkoi hyvin hitaasti, luotiin minibrunssi meille olohuoneeseen ja laitettiin aamusta heti leffa pyörimään. Koirat pääsivät koko porukan kanssa lenkille ja sain neuletta eteen päin. Näin ihanan rentoa menoa oli eilen. Tänään sitten keskitytään pitkästä aikaa ompeluun.

Ihanan rento sunnuntai

Työ on täyttänyt meidän elämän ihan kokonaan jälleen kerran ja tuli aika ottaa kunnon irtiotto työmaailmasta. Toki eihän yksi päivä riitä kuin hiukan mutta se on tyhjää parempi. Ei herätyskelloa, ei mitään suunnitelmia, ollaan vain kuin Ellun kanat. Voin sanoa, että se teki kyllä hyvää kun ei tarvinnut olla juoksemassa sinne tänne sinkoillen. Leivottiin Nutellasarvia ja laitettiin kaikki mitä sattui kaapista löytymään esille brunsiksi, aamupalaa kun ei kannattanut enää puolilta päivin syödä. Saatiin runsas herkkupöytä ja mies kaivoi pakkasesta herkullista raparperipiirakkaa jälkiruoaksi. Mies leipoo muuten maailman parasta raparperipiirakkaa!

Päivä alkoi herkullisen pöydän antimilla sekä leffalla, aamuleffa on kyllä ihan parasta. Syö rauhassa ja katsoo leffaa, siitä se aamu lähtee hyvin liikkeelle. Koiratkin jaksoi hyvin odottaa kun pääsivät ensin käymään tarpeillaan nurkan takana, joten voitiin hyvällä omallatunnolla nauttia hitaasti omasta elämästä. Kun leffa loppui ja ruoka oli korjattu jääkaappiin oli aika sujauttaa vaatteet päälle ja lähteä lenkille koirien kanssa.

Miksi istä ei osaa olla tekemättä mitään?

Monasti sanotaan, että pitäisi olla päiviä kun ei tee yhtään mitään, mutta sitten kuitenkin pitäisi niin kovasti harrastaa ja puuhata kaikenlaista hiki hatussa, kun ilman niitä jää niin paljosta paitsi. Itse en koe jääväni mistään paitsi vaikka en olisi menossa pää kolmantena jalkana. Koska olen luonteeltani taivaanrannan maalari, niin on hyvä tällaisiakin hetkiä muistaa pitää kun ei ole kiire yhtään minnekään.

Arki ottaa useasti tiukan otteen ihmisestä ja suorittaminen tulee mukaan myös kotiin. Pitää olla koko ajan tekemässä ja touhuamassa, pitää koko ajan olla menossa ja kokemassa jotakin. Juostaan harrastuksesta harrastukseen, jotta rentouduttaisiin kun rento olo saavutettaisiin ihan niinkin että ottaa rennosti ihan vain kotona. Itselle tuo on tuttu juttu ja sairastumiseni ovat sitten herättäneet minut ajattelemaan asiota uudella tavalla.

Ihanan rento sunnuntai

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Voi kun tekisi mieli brunssia! Meidänkin pitää järjestä itsellemme sellaisen varmaan heti ensi viikonloppuna (mieheni just tulee työmatkalta takaisin kotiin sopivasti).

    Arki ja työ imaisevat välillä täysin, niin ettei oikein huomaa, mitä ympärillä tapahtuu. On hyvä edes joskus pysähtyä ajattelemaan, mihin suuntaan on posketon kiire.

  2. Diiskuneiti kirjoitti:

    Oi ihana sunnuntai teillä ollut! Ja nutellasarvet omg!

  3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Ihanat värit tuossa tekeillä olevassa neuleessa. Toivon, että jossain vaiheessa pääsen blogissasi katsomaan sen valmiina!

  4. petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Ihanan kuuloinen sunnuntai! 🙂 jostain luin että pitäisi alkaa ajatella enemmän mitä haluan tänään tehdä kuin mitä pitää tänään tehdä.

    Tuosta näyttäisi tulevan ihanan pirteä neule! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *