Hae
VillaNanna

Ravintola East Market -Ruokakulttuuria Helsingissä

Ravintola East Market -Ruokakulttuuria Helsingissä

Ravintola East Market tarjoilee erikoisuutenaan Korean BBQ -kattauksen. Pöydässä on grilli, jossa jokainen voi grillata omat lihat, kalan tai kasvikset tai kaikkia sekaisin. Sen lisäksi tarjoillaan lisukkeita. Kokemus on mielenkiintoinen ja on kiva tehdä samalla kun keskustelee maailman polttavista asioista.

Ravintola East Market

Ravintolan löydät Triplan ravintolakerroksesta ja grillipöytä pitää varata etukäteen. Ravintolasta saa kyllä myös listalta syötävää, jos tämän tyyppinen ruokailu ei ole sinua varten. Mutta me aina halutaan kokea kaikenlaista, niin tietenkin varasimme grillin, kun tapasin tuossa vuoden vaihteessa vävyehdokkaan. Grillailu vei suurempaa jännitystä pois ja oli kiva vakavien keskuteluidenkin välissä jutella ihan vain ruoasta ja siitä miltä kaikki maistuu ja mitä seuraavaksi laitetaan grilliin.

Ravintola on itsessään aika kiva, moderni ja tumma. Olemme olleet siellä joskus aikaisemmin syömässä, mutta ei grillissä. Ruoka oli hyvää, eikä tarvinnut kauaa odotella, että ruoka oli valmista. Pienen testailun jälkeen löytyi hyvä rytmi mitä grillataan ja missä järjestyksessä. Itse voi valita myös syökö puikoilla vai haarukalla ja veitsellä. Meillä oli käytössä molemmat. Syötiin ihan rauhassa ilman kiirettä. Muutamia uusia makuja saatiin myöskin maistella. Kaikille ne eivät ihan uponneet, mutta pääasia on, että maistaa.

Ruokakulttuuria Helsingissä

Minusta on mahtavaa, että Suomeen tuodaan erilaisia ravintoloita ja aletaan ymmärtää sitä, että myös syömisestä voidaan tehdä kokemus. Ei vain, että syödään, vaan se voi olla jotain vähän enemmän. Ja varmasti tulee mentyä uudelleen East Markettiin ja varmasti varaan grillipöydän, jossa voin itse valmistaa ja nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta samaan aikaan. Minulle ravintola ei ole vain paikka josta saa mahan täydeltä jotakin, vaan sen pitää olla vähän enemmän.

Tietenkin ruoka on se numero yksi, sen pitää olla hyvää ja ympäristön pitää olla miellyttävä, että siellä viihtyy. Aina ne ei kuitenkaan kulje käsi kädessä. Useimmiten kyllä. Aina ne uudet mautkaan eivät ole kiva juttu vaan ne voi latistaa tunnelmaa oikein kunnolla. Näin on meille käynytkin. Minulle ruoka on tärkeä asia, on mahtavaa saada perhe saman pöydän äärelle ja syödä rauhassa nauttien. Kiireettömästi. Ruoka ei ole minulle siis vain ruokaa, vaan se on ulkonäkö, maku, ympäristön tunnelma ja seura.

Ravintola East Market -Ruokakulttuuria Helsingissä

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Hot Pot -Ruokakulttuuria Helsingissä

14 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Kuulostaa hyvältä, ja olen joskus ikuisuus sitten ollut jossain ravintolassa jossa grillataan pöydän keskellä. Herkulliselta näyttää

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Tosi mielenkiintoinen konsepti, ehdottomasti kokeilen jos joskus vastaavanlainen ravintola kohdalle osuu! 🙂

  3. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Hei suurkiitos tästä postuksesta, kuulostaa ehdottomasti paikalta, jota haluan kokeilla! Fonduet ja muut tämän tyyliset ruokailut on aina hauskoja kokemuksia, ja on nimenomaan kiva kokeilla erilaisia juttuja.

  4. petra kirjoitti:

    OI miten maukkaalta ruoka näyttää kaikissa kuvissa! Tuo olisi varmasti mukava kokemus ja lapsetkin varmaan viihtyisivät tavallista pidempään, ennen kuin pitäisi kaivaa netflixiä taskusta… 🙂
    http://www.sangynalla.fi

  5. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Tuota valmista itse omat ruokasi on viimeksi tainnut tulla kokeiltua Japanissa – ja siitä on jo yli 10 vuotta. Enpä ajatellut, että tällaisia paikkoja voisi olla Suomessakin.

  6. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti:

    Vähän vastaavia paikkoja tosiaan on tullut kokeiltua Pirkon tapaan Japanissa, mutta myös Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Olen konseptin fani ja mukavaa, että Suomeenkin tulee tällainen vaihtoehto. Pitää pyrkiä käymään tuolla jo pelkästään tukemisenkin halusta, ja toisaalta olen varma myös siitä, että kokemus on todella miellyttävä.

  7. Pirkko kirjoitti:

    Kiinalainen hotpot on ehdottoman hyvää talviruokaa. On upeaa, että eri kulttuurien ravintoloita on tullut Suomeenkin. Itse tykästyin kovasti georgialaiseen ravintolaan Tampereella. Georgiassa ei ole tullut vierailtua, mutta nyt on ruokakulttuuri ainakin tullut pikkuisen tutuksi.
    https://www.rioni.fi/tampere

    • villananna kirjoitti:

      On tosiaan ihan parasta, että on eri kulttuuria edustettuna ravintoloissa. Mutta luin juuri, että suomalainen ruoka alkaa olla jo niin minimissään täällä Helsingissä, että sitä joutuu etsimällä etsimään, että saisi lautasellisen lohikeittoa. En tiedä kun yleensä tehdään kotona lohikeittoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *