Hae
VillaNanna

Pukeutumisen A ja O

Pukeutumisen A jaO

Mitkä ovat pukeutumisen A ja O, Onko sillä oikeastaan muuta väliä, kuin se, että vaatteet on päällä? Tämän postauksen tarkoitus on saada huomionne ja varsinkin huomio tuonne jalkoihin. Minusta kun kuitenkin jokainen pukeutukoon rauhassa oman tyylin ja luonteen mukaan. Noiden kahden kirjaimen väliin kun mahtuu monen monta kirjainta. Postauksen lopusta voit kuitenkin lukea mikä on minusta peukeutumisen A ja O.

Muistan muutamia vuosia sitten kun muutamat tyylibloggaajat ottivat esiin pari pukeutumistyyli asiaa, jotka ovat hirveitä, varsinkin näin kesällä. Isoimman hälyn nosti silloin rintaliivien olkainten näkyminen toppien alta. Itse silloin sanoin, että jos tyyliin kuuluu myös alusvaatteet, niin ne saavat näkyä. Itsekkin pukeudun välillä niin, että päällä on kirkkaan pinkit rintaliivit ja päällä musta toppi, sillä ne liivit kuuluu silloin näkyä.

Toinen kammotuksen aihe oli sukat+sandaalit yhdistelmä, varsinkin tämä yhdistelmä on minun juttuni. Kukkamekko, valkoiset sukat ja sandaalit. Kyllä aivan ihana yhdistelmä ja niin minun juttuni. Itse käytän lähinnä polvisukkia tässä tyylissä mutta minulta löytyy myös nilkkasukkia, jotka sopii sandaalien kanssa oikein hyvin. Yhdet olen itse ommellut.

Minulle tämä pukeutuminen on yksi Mori Girl -tyyliä, josta pidän kovasti. Siinä on boho -tyyliä, siinä on Shabby Chic -tyyliä. Se on naisellista, tyttömäistä ja romanttista. Se avaa myös uuden sivun omassa tyylikirjassa. Tokikaan tämä tyyli ei sovi kaikille mutta kaikkea kannattaa kokeilla, ainakin kerran elämässään.

Me seuraamme niin tarkkaan mitä muut käskee meidän pukea päällemme, että unohdamme kokonaan kokeilemisen riemun ja pukeutumisen hauskuuden, ei pukeutumisen tarvitse olla vakavaa vaan se voi olla hauskaa, kokeilevaa ja kuplivaa. Asusta tulee mielenkiintoinen ja jos yhdistää väriä mukaan, asu myöskin raikastuu. Pukeutumisessa ei ole oikeasti mitään tiukkoja sääntöjä, vaan kaikkea voi laittaa päälle.

Tietenkin pukeutumisen A ja O on alusvaatteet. Kun alla on hyvät alusvaatteet, asu näyttää aivan toiselle kuin silloin kun alla ei ole mitään tai on huonot alusvaatteet. Kokeile vaikka!

Alla kuvat: Suosikkimekkokaava, Burda 2/2011Pukeutumisen A ja O

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä en oikein tykkää ehdottomuuksista pukeutumisenkaan suhteen – saati siitä, että toinen määrittäisiä mitä saan ja mitä en saa pukea 😀

  • villananna kirjoitti:

   Sama juttu, etten perusta muiden luomista säännöistä..Jos ei ole kyse etiketistä, joka sekin on vähän vinksallaan tällä hetkellä 😀

 2. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Jokainen pukeutukoon niin kun itsestä tuntuu hyvältä. Onhan nuo polvisukat nyt hirmu söpöt sandaalien kanssa 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Eikös vaan olekkin tosi söpöt ja ei tämä kaikille sovi, silloin laitetaan muuta 🙂 Pukeutuminen on siitä kivaa, että voit laittaa päälle ihan mitä ikinä haluat 🙂

 3. Jasmin kirjoitti:

  Upee farkkutakki!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos, olen ostanut sen vuonna 2007 H&M:stä ja on edelleen käytössä, lastenosastolta löysin 🙂

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Sinulla on kiva tyyli! Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat pukeutua persoonallisesti. Itse koen olevani ”tylsä pukeutuja”.

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon 🙂 Se on hiukan niin, että missä itse viihtyy, ei ole väärää tapaa pukeutua.

 5. Marjut kirjoitti:

  Rakastan erilaisia tyylejä, mitä rohkeampi ja omanlaisensa sen parempi. 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Itse myös tykkään paljon eri tyyleistä ja itse tykkään myös sekoitella niitä keskenään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *