Hae
VillaNanna

Nyt siivotaan, siivotaan, joka lumppulaatikko siivotaan

Nyt siivotaan, siivotaan, joka lumppulaatikko siivotaan

Nyt siivotaan lumppulaatikko. Katsotaan mitä kummaa on laatikot syöneet. Mitä tuunataan, mitä lahjoitetaan, mitä mitäkin. Lähtöpassit sai pari hattua, jotka eivät valitettavasti enää meille mahtuneet päähän. Ehkä meidän aivot ovat kasvaneet yli?

Nyt siivotaan, siivotaan, joka lumppulaatikko siivotaan

Olen useasti saanut kritiikkiä siitä, että vaatteita on paljon ja että ehdinkö kaikkia käyttämään. Minun on vastattava tähän, että minulla ei ole vaatteita, joita en käytä, paitsi ne, jotka eivät päälle enää mahdu. Ne useimmiten lähtee kiertoon, jos en niitä tuunaa. Siinä ei ole järkeäkään. Joukossa on myös vaatteita, joita säästelen ihan tarkoituksella. Kuten yksi ihana slipoveri, joka pyöri 20 vuotta kaapissa ja nyt on taas vihdoin kovassa käytössä.

Toki voi miettiä mikä on paljon. Minulle tämä määrä on sopiva, toiselle taas liikaa, toiselle liian vähän. Ihmiset ovat niin erilaisia. Mutta miksi kummassa minulla on sitten näin iso määrä pipoja, hanskoja ja kaulaliinoja? Yksi syy on se, että kun jämiä jää, tulee helpoiten tehtyä juuri ihania talvisia asusteita. Tuo on se syy miksi niitä sitten tulee ja tulee koko ajan enemmän. Toki kaikkia käytetään, vaikka se ei aina siltä näytä. Mutta käytössä ovat kuitenkin.

Millainen oli siivouksen lopputulos?

Pois lähtee siis kolme hattua, jotka ovat liian pieniä meille kaikille. Ovat nähtävästi kutistuneet vesisateesta? Mene ja tiedä miksi… Pois lähtee myös yksi itse neulottu tuubihuivi sekä 20 vuotta vanha kaulaliina. Muut jäävät käyttöön vielä, vaikka joukossa on myös vanhanaikaisia ja muodista kadonneita asioita. Minä kun en siitä muodista piittaa, niin ei haittaa, vaikka laittaisin päähäni neulotun erittäin paksun lippiksen. Sellainen kuin Sinkkuelämää sarjassa Carriella oli viimeisessä kaudessa, Pariisissa päässään. Jotenkin haluaisin tehdä sellaisen toisenkin. Mutta ehkä pidän pintani tällä kertaa ja unohdan koko asian.

Hylly on nyt mukavasti siivottu ja kaikki mahtuu näppärästi hyllylle. Pipolaatikko ja hanskalaatikko on hyvin saatavilla ja kaulaliinat nätisti viikattuna vieressä. Näin se homma toimii, välillä on pakko siivota kun kaikki menee niin nopeasti mullin mallin. Tämä on siis minun todellisuus somen ulkopuolella.

Nyt siivotaan, siivotaan, joka lumppulaatikko siivotaan

Rentoa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Hauskat kuvat 🙂 Ja tuollaisen siivouksen jälkeen on aina hyvä mieli kun on parempi järjestys.Hyvää viikonloppua Melissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *