Hae
VillaNanna

Kesän kauhujen tyylit

Kesän kauhujen tyylit ovat joka kevät kaikkien huulilla. Joka vuosi listataan ne kaikkein suurimmat tyylimokat. Lehdet täyttyvät näistä mokista ja näistä puhutaan somessa. Tein myös itse pikkuisen kyselyn tuossa kun minulla oli pitkä viikonloppu. Avasin muutamaan ryhmään keskustelun, sekä Instaan kyselyn, että mitä mieltä ovat sukista sandaaleissa. Kaikenlaisia vastauksia tuli ja paljon. Halusin nähdä miten eri ikäryhmä ajattelee asiasta, sekä pukeutumisesta kiinnostuneet. Vastaukset tosiaan oli erilaisia eri ryhmissä.

Tyyliryhmissä tykättiin, jos kyse on tietynlaisista sukista, kuten pitsistä ja kuviollisista, kauniista sukista. Keski-ikäiset taas olivat ehdottomasti ei seksintappajille ja nuorten ryhmässä taas riippui siitä mitä tyylisuuntaa kukin edustaa itse. Instassa taas ei suurempia eroja ollut. Toiset tykkää, toiset ei.

Kesän kauhujen tyylit

Kesän kauhujen tyylit

Koska tyylimokia on valtavat määrät ja jos kaikki tähän laittaisin, olisi artikkeli nälkäkuoleman mittainen. Päätin siis ottaa esille vain ne mokat, joista itse tykkään ja käytän.

Melissa tyylimokat:

 • Sukat sandaaleissa
 • Rintaliivien olkaimet esillä
 • Liian avonaiset pääntiet
 • Eri kuosia yhdessä

Ai kamala ajattelet, mutta se ei haittaa vaikka ajattelet niin, saat ajatella ihan estottomasti miten tahdot. Oli ne sitten mielestäsi seksintappajia tai jotain muuta. Kaikki käy. Tärkeintä on se, ettet itse sorru näihin samoihin mokiin, tai muihinkaan sen puoleen. Koska minulla ei ole tyylitajua, niin voin pukeutua ihan miten tahdon eikä kukaan voi ohjata pukeutumistani millään tavoin. Mutta miksi ihmeessä minä käytän tällaisia yhdistelmiä? Katsotaan…

Sukat sandaaleissa: Koska ne ovat vain niin söpöt ja sopii minun tyyliini erittäin hyvin.

Rintaliivien olkaimet esillä: Musta asu piristyy kummasti kun pääntien alta kurkistaa pinkit rintaliivien olkaimet.

Liian avonaiset pääntiet: En minä valitettavasti näitä rintoja saa piiloonkaan.

Eri kuosia yhdessä: Ihan parasta leikkiä kuoseilla ja tyyleillä.

Minun kyselyssäni kävi myös ilmi se, että osa naisista olisi kyllä mielellään yhdistänyt mekon, polvisukat sekä sandaalit, mutta koska ikä… Ei, ikä ei ole mikään selitys sille, ettei voisi leikkiä tyyleillä ja hassutella. Tokikaan kaikki tyylit eivät sovi kaikille, oli sitten nuori tai vanha. Itse olen kohta 50 -vuotias ja minusta tällainen hassuttelu on vain niin parasta.

Mitkä ovat sinun tyylimokat?

Tähän loppuun onkin hyvä heittää pallo teille kaikille rakkaat lukijani, voit nyt turvallisesti ja estottomasti kertoa omat tyylimokasi, jotka kuuluvat sinun tyyliisi ja kannat ne ylpeydellä. Kommenttikenttä on sinun, ole hyvä. Apua tyylimokiin voit hakea klikkaamalla tästä. Lupaan, että sieltä löytyy varmasti jotakin sinullekin. Iltalehden kysely lukijoille ja nyt ne mielipiteet on julkaistu.

Mahtavaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

16 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Hih, hauska otsikko ja postauskin;D Muistan että olen täällä pari kertaa tunnistanut kadulla suomalaisen (sukat sandaalien kanssa;D)

 2. Jasmin kirjoitti:

  Hyvin toteutettu postaus, musta on vaan rohkeeta pukeutua just niinkuin itse haluaa eikä ”sääntöjen” mukaan, aina joku vaateyhdistelmä näyttää jonkun mielestä tyhmältä ja joku toinen rakastaa sitä!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näistä ainakin tuo rintaliivien olkailten näkyminen osuu myös minuun 😀

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Se on hassua miten moni kokee, että muoti on iästä kiinni. Mielestäni muoti ei katso ikää ja vaikka 70-vuotiaana voi pukeutua polvisukkiin ja mekkoon! 🙂

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Olipas hauska postaus, ehkäpä minulla osuu silmiin tuo rintalviien olkaimien näkyminen.

 6. Nora kirjoitti:

  Joidenkin mielestä yks mun tyylimoka olis varmaan se, että kuljen ulkoilupuvussa keskustassa ja menen se päällä kahvilaan ja joskus jopa ravintolaan (silloin harvoin, jos ravintolassa ylipäätään käyn). Ja lenkkarit jalassa tietysti =)

  Toinen vois olla se, että käytän varmaan jonkun (esim. joku stylisti) milestä melko tyylittömiä kotivaatteita.

  Kolmas varmaan se, etten ole sijoittanut johonkin merkkilaukkuun, vaikka olen jo aikuinen. Mutta en viitsi maksaa maltaita jostain laukusta (no, joku hyvä nahkalaukku, esim. jonkun kotimaisen valmistajan vois olla ihan jees sijoitus joskus tai joku aito vintagelaukku).

  Yleensä olen varmaan jonkun stylistin tai jonkun aina todella tyylikkäästi pukeutuneen mielestä liian rennosti pukeutunut. Enkä ehkä tarpeeksi naisellisesti, kun ei ole vartaloa joka kohdasta korostavia vaatteita ja korkokenkiä =)

  • villananna kirjoitti:

   Onneksi elämme kuitenkin sellaisessa maassa missä voimme pukeutua ihan miten halutaan. Minusta on niin ihanaa kun kaikki pukeutuu niin kuin tahtoo ja näyttää upeilta.

 7. Nora kirjoitti:

  Siinä olet oikeassa. En jaksaisi sitä, että aina täytyisi pukeutua niin, että tuntuisi kuin olisi ykköset yllä.

 8. Nora kirjoitti:

  Tosin voihan asu olla siisti ja nätti, vaikka olisi rentokin. Ja kauniin värinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *