Hae
VillaNanna

Lempikirpparini

Lempikirpparini

Minulta kysyttiin lempikirpparini ja päätinkin tehdä ihan oman postauksen aiheesta. Olen ehkä tällaisen joskus tehnytkin, mutta laitetaan päivitetty versio tulille pikimmiten. Joten kiitos kysymyksestä ja vastaus tulee nyt vähän isommin.

Lempikirpparini

Lempparikirppikset liittyy pitkälti siihen, mitä olen etsimässä milloinkin. Nyt olen hankkinut paljon juuri vintage vaatteita ja sen mukaan valitsen kirpparit. On toki niitä kirppareita, joita tykkään kiertää silloin kun vintage ei niin innosta tai kaapissa alkaa olla liikaa tiettyä asiaa. Silloin suuntaan muille apajille. Tällä hetkellä, korona aikana minun kiertelyt ovat pysyneet aika pienessä piirissä, varsinkin kun moni ihana kirppis sulki ovensa koronan vuoksi tai siirtyi kokonaan nettiin. Itse kun en osta netin kautta, vaan haluan tuntea ja nähdä tavaran livenä, niin ne kirpparit ovat sitten jääneet minulta kokonaan.

Vintage

  • UFF, Hakaniemi sekä Freda
  • Frida Marina
  • Blondini Vintage shop

Second Hand

  • Kallio second Hand
  • Relove, Töölö ja Freda
  • PréPorté

Toki käyn muissakin kuten Kierrätyskeskuksessa sekä Fidassa. Mutta harvemmin, yleensä niin, että ne ovat matkan varrella, niin voin poiketa oikein hyvin. Mutta kun lähden kierrokselle, valitsen aina Freedrikinkadun ja käyn kaikki second hand liikkeet siitä kadusta. Aloitan UFFista ja jatkan matkaa kohti Relovea. Matka jatkuu siis Reloven jälkeenkin vielä kohti viiskulmaa. Fredalta löytyy siis lopulta ihan kaikki tarpeellinen, joten ei tarvitse lähteä kiertämään ympäri Helsinkiä. Aina kannattaa ottaa kirppiskeskittymä ja kiertää ne päivän aikana.

Patina, Tikkurila

Patina, Tikkurila

Koska lähden taas kierrokselle?

Katson, että olen tämän vuoden osalta kiertänyt ihan tarpeeksi kirppareita ja keskityn nyt muihin asioihin, kuten ompeluun. Muutaman kerran olen käynyt ilmaisosastolla ja löytänyt pari kivaa juttua sieltä ja se kyllä nyt saa riittää myöskin. Nyt on varustus talven varalle sen verran valmis, että jätän shoppailut suosiolla muille. Katsotaan sitten taas vuoden vaihteessa kun tulee taas tasarahapäivät ja alkaa kevät kutittamaan niskassa. Tai jos käy niin, että kiinnostus ostoksiin menee ihan kokonaan taas hetkeksi. Sitä ei voi tässä vaiheessa tietää.

Mutta sen tiedän, että ennen vuoden vaihdetta ei ole aikaa hengailla kaupoilla pyörimässä, eikä materiaaliakaan nyt kaivata, sitäkin on ihan tarpeeksi joka puolella asuntoa. Olisi hyvä keskittyä niiden tekemiseen ja pois saamiseen. Vai mitä? Toivottelen siis ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja hyvää isänpäivää!

Lempikirpparini

Viimeiset Fidalöydöt

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Yksi kommentti

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Tuo vanhat konstit kodinhoitoon -kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Varmasti täynnä hyviä vinkkejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *