Hae
VillaNanna

Viikonlopputreffit

Viikonlopputreffit

Meidän viikonlopputreffit pitää sisällään yhdessä oloa ja pikkuruisia seikkailuja pitkin kyliä. Pienoinen pettymyskin koettiin viime sunnuntaina, mutta siitä kerron tuossa alempana. Mukavan rento viikonloppu, joka olisi kyllä saanut kestää pidempäänkin. Toipumiseni on ollut sen verran hidasta, että välillä toivoo, että saisi nukkua viikon putkeen.

Viikonlopputreffit

Niin kuin aikaisemmin olen kertonut, niin avioliittomme on kriisissä ja jos meinaamme kulkea edelleen yhteistä matkaa, on molempien katsottava peiliin ja tultava toista puolitiehen matkaa vastaan. Meillä on pitkään ollut niin kiireinen elämä, ettei olla juurikaan näitä treffejä nyt voitu järjestää ja jos on jonkinlaiset treffit olleetkin, niin ne ovat olleet hyvin pikaiset ja valitettavan hiljaiset. Ei olla löydetty oikein sanoja mitä sanoa. Sairastumiseni avasi kuitenkin hanat ja Tallinnan matka sitten loi uuden yhteisen tien, jota pitkin nyt kuljemme.

Mikään ei ole kuitenkaan helppoa ja paljon on asioita, joita meidän pitää avata ja puhua. Matka on pitkä ja lopputulos selviää tulevaisuudessa. Nyt mennään päivä kerrallaan ja katsotaan mihin tämä tie johtaa. Tärkeää on se, että olemme samalla suunnalla asioissa. Koko alkuvuosi on ollut niin vuoristorataa, että pidempi irtiotto tekisi todella hyvää meille kaikille. Onko se sitten mahdollista tähän maailman aikaan, niin aika epätodennäköistä.

Arabian katufestivaalit

Viime lauantaina oli Arabian katufestivaalit ja nämä festarit avaavat Helsingin katufestarikesän. Ainakin minulla. Tällä kertaa tosin emme jääneet syömään ruokaa täällä, valitettavasti en jaksa jonottaa seisoen niin pitkään. Nimittäin jonot ruokakojuille oli pitkät. Oli ihanaa kun vihdoin puistokirppikset ovat avautuneet ja voi haistella kirppistunnelmaa parin vuoden jälkeen. Elävä musiikki soi ja fiilis oli korkealla. Oli ihanaa nähdä sellainen väenpaljous pitkästä aikaa. Onko korona väistynyt, ei mutta nyt on lupa nauttia jälleen elämästä. Olen niin kaivannut katufestareita, odotan varsinkin Kallion festareita.

Koska emme jääneet jonottamaan katuruokaa, suuntasimme läheiseen Prismaan, jossa on Chicos, eli nokka kohti Viikin Prismaa. Siellä nautimme hamppareista ja juttelimme mukavia. Odotamme kesää todella paljon. Itse odotan lomaa. Toki töissä kesäkurssien ja kesäleirien pitäminen menee kyllä lomasta, koska tekeminen on ihan toisenlaista mitä arkena. Teki kyllä hyvää nauttia livemusiikista ja kierrellä katukirppistä. Ostin korvikset, jotka on tehty tölkinpohjasta.

Viikonlopputreffit Viikonlopputreffit

Viikonlopputreffit päättyivät Backaksen Olohuoneen brunssille

Sunnuntaina heräsimme hyvissä ajoin, tarkoitus oli koko porukalla singahtaa tuohon lähistöllä olevaan ihanaan kartanoon syömään brunssia. Oikeastaan testaamaan tätä. Yleensä käymme Vuosaaressa brunssilla, jos haluamme nauttia aamupäivän tunnelmasta rauhallisesti ja pitkään. Mutta hakusessa olisi ihana miljöö, jossa voisi myös nauttia samoin kuin Vuosaaressa. Tänne olisi niin helppo myös pyöräillä.

Pettymys oli kuitenkin iso, hinta 20€ ja tarjolla ei oikein ollut mitään mitä minä olisin voinut syödä. Toki asian  olisi voinut tarkistaa ennen brunssille menoa, mutta eipä sitä tullut tehtyä, oma moka. Mutta siis sianlihattomia vaihtoehtoja oli juusto ja salaatti. Iso määrä kaikenlaisia makeita piirakoita oli kyllä, mutta itse toivon saavani kyllä myös leikkeleen leivän päälle. 20€ oli aika valtavan kova hinta tästä sapuskasta. Toki sain vatsan täyteen kun otin sitten niitä paria laatua enemmän. Mutta jatkamme etsimistä, kyllä tästä läheltä pitäisi löytyä parempikin paikka. Kyllä me tuonne Olohuoneeseen vielä mennään, tykätään alueesta mutta brunssi saa jäädä meidän osalta pöytään.

Rentoa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Parisuhde katoaa arjen jalkoihin

Thunderclap headache

2 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Parisuhde todellakin on suuri työsarkka. Vähän kuin talo, josta pitää huolehtia koko ajan, että se on pystyssä vielä vuosien päästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.