Hae
VillaNanna

Kauluspaidasta haaremihousut

Kauluspaidasta haaremihousut

Välillä pitää tehdä jotakin hassua ja tällä kertaa se hassu oli se, että tein kauluspaidasta haaremihousut. Näin silmissäni sen, kun avaan huoneeni ikkunan, niin lumi peittää maan ja kaunis Tatravuoristorivi näkyy ikkunasta. Näen, että puen nämä pöksyt jalkaani, heitän valkoisen poolon päälleni ja lämpimän itse tehdyn kelsiturkin lämmittämään minua, kengät jalkaan ja ei muuta kuin kävelemään Zakopanen kauppakatua pitkin hitaasti kohti Gubalowkaa, lämmin kaakao kutsuu matkaajaa.

Tällä hetkellä kaikki vaatteeni kertovat minulle jotakin matkatarinaa, ja tällä hetkellä ei voi kuin unelmoida matkustamisesta. Se on niin valtavan surullista. Olemme jumissa, eikä mihinkään pääse. Mutta voimme kuvitella ja etsiä paikan, joka on lähellä matkahaaveita, kuten me teimme kun lähdimme kuvaamaan näitä hassuja pöksyjä. On kuin olisimme nousseet ihan ylös Kasprowny Wierch vuoren huipulle. Ei nyt ihan mutta melkein. Mielikuvitus saa lentää ja kovaa.

Kauluspaidasta haaremihousut

Kauluspaidasta haaremihousut

Näihin ei nyt mitään sen kummempia ohjeita ole, leikkaa vain ensin kaulusosa pois ja sen jälkeen ala mallailla paitaa enemmän housujen näköiseksi. Nämä ovat todella rennot kotihousut ja voi tosiaan laittaa jalkaan silloinkin kun haluaa lähteä vaikka sinne kaakaolle Gubalowkan huipulle. Flanelli on myös ihanan lämmin materiaali, joten lämpimäthän nämä ovat myöskin. Ei siis muuta kuin hommiin. Valitse mieluiten iso miesten paita tähän projektiin kuin oma naisten paita, senkin vuoksi, koksa naisten paidoissa pruukaa olemaan myös muotokaitaleita, jotka eivät oikein housuissa toimi, ne pitää kaikki avata, siksi helpointa on tehdä miesten suorista paidoista pöksyjä.

Meidän kuvauspaikaksi valikoitui Vuosaaren huippu, joka on tähänkin vuoden aikaan mielenkiintoinen paikka patikoida. Ainut ongelma oli tällä kertaa se, että oli hyvin kylmä tihkusade, todella kylmä tuuli, ettei ihan ylös sitten haluttu kiivetä. Tällä kertaa nousimme myös toista puolta pitkin ylös. Ei siis tarvinnut patikoida metsätietä pitkin, vaan heti alettiin nousta ylös. Itse tykkään kyllä enemmän siitä toisesta reitistä, nousu on loivempi ja pidempi, sen vuoksi haasteellinen, toisin kuin tämä on toinen puoli on äkkijyrkkä ja sillä tavoin taas haasteellinen. Yleensä vieräilemme täällä heti alkukesästä kun kukat jo kukkii. Ihana retkeilypaikka.

Kauluspaidasta haaremihousut

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Upea Zakopane

Huipulla tuulee

8 kommenttia

 1. MINI-blogi/Elina kirjoitti:

  Hauska idea ja pirteän väriset housut!

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Joskus olen yrittänyt etsiä itselleni sopivia haaremihousuja, mieluiten mustasta trikoomateriaalista, niitä löytämättä. Pitäisikö yrittää, ostaa iso miesten t-paita, jos vaikka siitäkin saisi moiset tehtyä, siinä missä nämä flanellipaidasta!

 3. Riitta reissaa kirjoitti:

  Pirteä, omaperäinen idea! Ei tule kadulla vastaan!

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Onpas omaperäinen idea! Todella mielenkiintoinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *