Hae
VillaNanna

Virkattu reppu narulangasta

Virkattu reppu narulangasta

Virkkausharjoitukset ovat jatkuneet ja vuorossa on ollut virkattu reppu. Olen ennenkin tehnyt näitä reppuja, mutta nyt tämä reppu on ihan erilainen, vaikka on samanlainen. Virkkasin repun Lankavan minimop -narulangasta. Inspiraation sain Prinsessajuttu -blogista, mutta ohjetta en käyttänyt, vain kuvaa.

Virkattu reppu narulangasta

Ohjetta minullakaan ei ole antaa, sillä minä vain tein, ainoastaan laskin aloitussilmukat, joita oli 20 ja virkkuukoukun numero oli 4,5mm. Muuten mentiin ihan intuitiolla ja testaamalla. Reppu kuitenkin valmistui nopeasti, vaikka narulangan virkkaus oli hivenen haastellista. Sääpuolia tuli aika valtavasti, joten jouduin useasti purkamaan silmukan ja tekemään sen uudelleen. Mutta kaikkinensa tykkäsin kaikesta huolimatta virkata reppua tästä materiaalista, sillä reppu valmistui todella nopeasti.

Minimop lankakerä on noin 700g painava, siinä on noin 480m lankaa, paksuutta on 2,5mm. Materiaalisisältö on 80% kierrätyspuuvilla ja 20% polyesteriä. Eli vahva ja jämäkkä materiaali. Koska en tiennyt miten paljon minulla lankaa menee, tilasin kaksi harmaata kerää ja kaksi beigeä kerää. Tämän koiseen reppuun, jonka tein meni vajaa kerä.

Reppu sopii kaiken kanssa

Tämä reppu on kyllä sellainen, että se sopii kaiken kanssa ja virkkuujälki on sen verran tiivis, ettei tarvita edes vuorta, toki sen voi halutessaan laittaa, mutta itse en ole katsonut sen olevan tarpeellinen. Olen käyttänyt tämän myös töissä ja ja se sopii todella hyvin myös työlaukkuna. Ihan hillittömiä määriä tavaraa reppuun ei mahdu, mutta kalenteri ja lompakko menee sekä tietenkin avaimet. Muuta ei sitten tarvita.

Koska virkkasin pohjan ns. erikseen ja useasti pohja on se mikä venyy hassuksi, mutta koska narulanka on virkattu tiiviisti, pysyy se napakasti eikä valu. Suunnittelin ensin, että olisin tehnyt pohjan kaksinkertaiseksi ja laittanut väliin paksua muovia, mutta se nyt sitten jäi toteuttamatta, ihan siitä syystä, että laiskiinnuin hommaan. Eikä sille nyt edes ole tarvetta sitten. Tekisi mieli ottaa reppu Kaliforniaan mukaan, mutta minulla on jo yksi reppu, joten tämä suloisuus saa jäädä kotiin. Ainut pikkulaukku, jonka saatan ottaa on tuttu vyölaukku, jonka olen ostanut Krakovasta. Mutta katsotaan sitä sitten. Viikonloppuna aloitan suunnittelemaan pakkailuja.

Virkattu reppu narulangasta

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Virkattu kesäreppu

Kesän suloinen viettelys ja virkattu pussukka

8 kommenttia

 1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Reppu on todellakin suloinen!
  Pakkaaminen on aina oma homma, mutta pahin on vasta laukkujen purkaminen reissun jälkeen 😅
  Mukavaa matkaa teille!

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Reissussa äskettäin näin parikin jostain pajusta tai tuohen tapaisesta aineesta punottua reppua. Kauniita, mutta tuskin käytännöllisiä, sillä karheina ne rikkoisivat puseron/takin. Tämä sen sijaan vaikuttaisi niin kauniilta kuin käytännölliseltä!

  • villananna kirjoitti:

   Tuohi on aika pehmeää ja Suomessakin on paljon käytetty tuohireppuja. Se ei ainakaan hajoita vaatteita. Pajusta en tiedä.

 3. byelinpo kirjoitti:

  Voi miten ihana!

 4. Petra kirjoitti:

  Vau tosi sievä reppu! Ja kivan värinen tämä harmaa 😊 mulla olis tarve uudelle laululle, mutta turbaudun kuitenkin etsimään mielestäni kaupoista 🙈

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *