Hae
VillaNanna

Tiedättekö ne päivät?

Tiedättekö ne päivät?

Tiedättekö ne päivät kun mikään asia ei mene niin kuin pitäisi ja olisi paras jäädä vain sänkyyn nukkumaan? Tällaisena päivänä kun heräät ja astut koiran oksennukseen, kun peset jalkasi kolautat pääsi kunnolla suihkun hanaan, liukastut rähmällesi pesuhuoneen lattialle kun saippua on liukastuttanut sen. Kaadat kahvisi päällesi ja niin edelleen. Silloin tosiaan tuntuu sille, että sinulla on kaksi vasenta jalkaa, silmät sojottaa joka suuntaan ja sun aivot ei tiedä mitä sun kädet tekee.

Tulee kummallinen aivosumu, se ei ole samanlainen kuin perussairauteni aiheuttama aivosumu, tämä on ihan toisenlainen. Sellainen kuin olisit jossakin tahmeassa liejussa ja koitat kovasti rämpiä eteen päin mutta se tahmea lieju vain napaa kovemmin kiinni sinuun ja tunnut vajoavan syvemmälle jokaisella askeleella, jonka otat.

Tiedättekö ne päivät?

Tämä on juuri se päivä, jolloin kuuluisi olla sängyssä, piilossa kaikelta ja vain pakosti nousta ylös. Tämä on se päivä kun et saa pitää kädessä mitään terävää ja vaarallista, mennä ulos ovesta tai mennä edes alkertaan…Tiedä mistä kohtaa itsesi löydät kun kierit ja vierit portaat alas. Tällainen päivä ei häviä ilman kunnon lepoa, nollausta.

Miten tuo minun päiväni sitten jatkui? Lähdin töihin ja vasta töissä huomasin, että minulla on eri pari kengät. Toisessa jalassa oli oma kenkä ja toisessa poikani kenkä. Olinkin ihmetellyt, että miksi ihmeessä toinen kenkä on niin iso. Noh, lopulta tuossa jalassa, jossa väärä kenkä oli oli myös valtavat vesikellot kantapäissä ja jalanpohjassa. Kipu oli sietämätön. Takin vuori repeytyi ja ruoka oli pilaantunut. Myös työpäivä meni monilta osin täysin mönkään. Lähettelin vääriä sähköposteja ja tappelin tietokoneen kanssa. Silloin mietin, että mikä tällaisella päivällä on tarkoitus? Miksi ihmeessä tällaisia päiviä voi olla ihmisellä. Silloin vain kovasti odotti, että kello etenee ripeästi ja pääsee vihdoin kotiin. Siitäkin huolimatta, että huono-onnisuus jatkuu myös kotona. Silloin tosin helppoa on se, että voi piiloutua omaan sänkyyn piiloon ja katsella vaikka lempileffaa tai sarjaa. Piiloutua kaikelta hetkeksi.

Näillä päivillä pitäisi olla lakisääteinen vapaa…

Tiedättekö ne päivät?

Nautinnollista päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Kun kengissä on kiviä ja sammaleet hyökänneet päälle

Miksi haet huomiota kuvillasi

Elämän kirjan uusi sivu

 

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Hih, joskus tulee tuollaisia päiviä kun kaikki menee mönkään. Nauratti tuo kun otit vahingossa poikasi kengän;D
  Kivaa tiistai-iltaa Melissa.

 2. Marjut kirjoitti:

  Tällaiset päivät kuullostavat todella tutuilta. Näinä päivinä vain odottaa, että ilta tulee pian ja pääsee nukkumaan. 😀

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Voihan kurjuus mikä päivä ollut. Toivottavasti seuraava korvasi tuon kaiken olemalla sitten erityisen ihana?

 4. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Ja jalassa poikasi kenkä 😀 Arki tarjoilee välillä niitä sumuisia ja kurjia päiviä. Se on vain näin.
  Tuokoon marraskuu sinulle mukavia päiviä! Hyvää marraskuuta Melissa!

  • villananna kirjoitti:

   On se hyvä ottaa poika välillä töihin mukaan, vaikka vaan kengän muodossa 😀

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Tuollaiset päivät kuulostavat vaan niin tutulta. Ne päivät, jolloin olisi vain parasta jäädä kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *