Hae
VillaNanna

Virkattu kesäreppu

Virkattu kesäreppu

Virkattu kesäreppu kuuluu minun kesääni, tai oikeastaan minun kesääni kuuluu ylipäänsä virkattu kesäkassi. Aina ei tarvitse uusia tehdä mutta kun lankaa on, niin johonkin sekin kannattaa tunkea, eikä jättää lankoja käyttämättä. Jos totta puhutaan, niin innostuin virkatuista pussukoista kunnolla viime vuonna, kun pari kassia virkkasin langanjämistä sekä puretusta pojan paidasta. Nämä kaksi ihanuutta löytyy linkeistä alapuolella.

Syksy jo alkaa koputella ovia, mutta minulla on vielä muutama ihana kesäinen postaus odottamassa esiintuloa. Näiden parin postauksen jälkeen voimme päästää kesästä irti ja avata syksylle ovi. Varsinkin nyt kun vettä tulee kaatamalla, niin ajatukset harhailee suoraan kesän ihaniin päiviin. Kyllä, minä olen kesäihminen ja herään kunnolla eloon kesällä.

Reppu

Repun pohjan virkkasin pyöreäksi kiinteillä silmukoilla. Sen jälkeen pylväitä vuorotellen eri värillä, kaksi kerrosta aina yhdellä värillä. Repun läppä voi kiinnittää napilla tai nepparilla. Hyvin yksinkertainen ja helppo, tällaisellekkin, joka ei oikein osaa virkata.

Virkattu kesäreppu on ihanan kevyt kesällä ja sen saa helposti muutettua mihin tahansa tyyliin sopivaksi. Siksi itse tehty on niin mahtava, kun voi tehdä ihan millaisia tahansa. Tämä reppu on hyvin helppo ja yksinkertainen, vaikka on hoenon näköinen kun on valmis.

Virkattu kesäreppu

Virkattu kesäreppu

Virkattu kesäreppu
Asuni

Asuni on yhdistelmä kirppislöytöjä ja itse tehtyjä osia. Koska rakastan vintagea, niin käytän useasti vanhoja kaavoja kun teen itselleni vaatteita. Kaikki oman lapsuuteni ja nuoruuteni ajan muoti kiinnostaa ja siksi edelleen hyödynnän näitä töissäni.

Mekkoni tein Bonnie 2/96 lehden kaavalla. Bonnie ilmestyi jonkin aikaa Miss B:n rinnalla, mutta montaa vuotta kyseinen lehti ei ilmestynyt. Tai ainakaan siellä missä itse asuin. Tämä lehti oli myös suunnattu nuoremmalle väelle. Tuona aikana olin itse parikymppinen ja Bonnie oli Miss B lehden lisäksi ihan ehdoton kaavalehti. Mekon olen tehnyt vuonna 2015 ja materiaali on viskoosia, joka on lempimateriaalini kesällä.

Neuletakin olen ostanut Tapiolan Fidasta ja kengät Kierrätyskeskuksesta. Asusta tulee hyvin kesäinen Suomifiilis ja kuvauspaikaksi valikoitui meidän oma asuinalue Helsingissä. Reppu rikkoo kivasti sinivalkoista yhdistelmää ja raikastaa asua kivasti.

Mukavaa päivää kaikille!

-Melissa-

8 kommenttia

 1. Marjut kirjoitti:

  Ihana reppu <3 Olen myös alkanut viime aikoina tykästymään reppuihin uudelleen. Pitkään ollut vain laukku se ykkösvalinta 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Virkattuna reppua multa ei löydy, mutta kesällä sain kokeiluuni kaksi reppua joiden myötä tykästyin pitkästä aikaa reppuilemaan 😀

 3. Minna M / kiljustenblogi kirjoitti:

  Virkattu reppu näyttää kivalta. Nykyisellä kärsimättämyydelläni saisin aikaan korkeintaan Barbinrepun. Hmm… Sen voisin tehdäkin, koska meillä leikitään nyt paljon Barbeilla ja minäkin olen innostunut kuvaamaan Barbeja instaan.

 4. Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi kirjoitti:

  Ihanan kesäinen reppu! Tykkään repuista. Pitävät kädet vapaana. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *