Hae
VillaNanna

Tammikuun Suuri Käsityö-lehti

Tammikuun Suuri Käsityö-lehti

Kun tammikuun Suuri käsityö -lehti ilmestyi kauppoihin, oli meikäläisen ihan pakko ostaa se, en yleensä osta tätä kyseistä lehteä, sillä sen kaavat ovat minulle sopimattomia, mutta ihastuin muutamiin malleihin ja pakkohan  se oli sitten lehti ostaa vain todetakseen jälleen kerran, että pieleen meni. Tästä syystä muuten ostan kirppareilta vanhoja lehtiä, sillä niitä kaavoja ei juuri tarvitse lähteä muuttelemaan mitenkään.

Tammikuun Suuri Käsityö -lehti

Piirsin mittojen mukaan mekon kaavan, leikkasin tyytväisenä kankaan ja ompelin sen. Valmiina mekko näytti valtavan suurelle ja kun sovitin sitä, niin hukuin siihen. Ei auttanut muu kuin purkaa mekko ja lakaa pienentämään sitä. Myös etukappaleen kietaisuosa ei minun päälläni valitettavasti toimi ollenkaan. Johtuuko sitten rinnoista vai mistä, mene ja tiedä mutta molemmat puolet valahtaa rintojen alle hetkessä ja sitten eteen tulee ei niin nätit laskokset. Pinennyskään ei juuri auttanut minua vaan mekko on edelleen aika valtavan suuri minulle. Se ei nyt kuitenkaan haittaa niin paljon mitä alunperin.

Ongelma minulla on se, että olen tosi pikkuinen, mutta lantiota ja rintavarustusta löytyy, näin on välillä erittäin vaikea saada mitään nätisti istuvaa vaatetta. Yleensä siis nuo valmiskaavat ovat minulle aika tarkkaan isoja mutta jos teen pienemmällä koolla, niin sitten saattaa rinnat pursua ja lantio ei mahdu sisälle. Tästä syystä mieluiten käytän Burdan kaavoja kun sopivat parhaiten minun mallisille ihmisille.

Aurinko paistaa ja lämpö hivelee

Olen ollut niin iloinen, kun aurinko paistaa ja lämpöä ollaan saatu. Valitettavasti kasvojen ihoa häiritsee jokin, kun minulle on ilmestynyt punaisia näppyjä poskille sekä leikaan, kutina hiukan helpottuu kun ottaa allergialääkkeen. On taas vaikea sanoa mistä tämäkin nyt johtuu. Allergia on kuitenkin kova, harvoin kuitenkaan enää aikuisiällä olen reagoinut ihollani. Vain nenä ja silmät vuotaa normaalisti. Se on nytkin mutta sen lisäksi nuo kesvojen iho on kammottava.

Käsivarsiin on ilmestynyt jälleen pisamat, myös kasvoissa näkyy pisamia, vaikka niitä on nyt tuon ihottuman takia vaikea erottaa. Vielä pisamat eivät ole vallanneet rinnuksia ja selkää, mutta varmasti sekin pian tapahtuu. Yleensä tässä vaiheessa on jo joka paikka täynnä pisamia. Odotan niitä jo kovasti tulevaksi. Tällä hetkellä meikkaamiset on jääneet, en yleensä kesällä juuri meikkaa, hiukan silmiä tuon näkyväksi mutta muuten on vain aurinkorasva. Koska minä olen punapää ja ihoni on valkoinen, enkä rusketu ollenkaan on iho pidettävä hyvin suojassa. Sen lisäksi, että en rusketu, niin vitiligo on osa elämääni. Näiden syiden vuoksi olen riskiryhmää ja haluan pitää huolta siitä, että ihooni ei tule punerrusta. Eli suojaa suojaa…

Tammikuun Suuri Käsityö-lehti

Rentoa sunnuntaita kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Paitamekko

Keskikesän aurinkoinen mekko

Vuosi sitten syntyi keltainen mekko

Pallokuosi on ollut mun kesän juttu

2 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Omasta mielestäni mekko on ihan hyvin onnistunut. Istuu nätisti ja väri on kesäisen raikas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *