Hae
VillaNanna

Hattaran pehmeä villapaita

Ilma viilenee, kosteus kietoo ympärsitön sumuverhoon, ruska loistaa upeilla väreillään. Eläimet hiljenee, ei näy pikkuisia poikasia, hanhet matkaavat muualle. Maailma muuttuu ympärillä, haikea fiilis… Mutta mikä minua lämmittää näinä koleina ja pimeinä iltoina? Ihanan pehemä ja pörröinen villapaita. Aina oikeaa vain suoraan kohti leukaa, ainoa haaste paidassa on raglanhihat. Mutta kokonaan suorankin voi tehdä. Lankana ihana Gjestal Spire villalanka, näin se keskeneräisestä muuttui valmiiksi.
Tällä paidalla pidetään lämpö ja nautitaan syksyn vilpoisistakin päivistä. Ihana kietoutua paidan sisälle, istahtaa hyvän kirjan kanssa sohvan nurkkaan ja nautiskella lämmintä teetä, antaa kylmän viiman ja sateen piiskata rauhassa ikkunaan. Minulla on varmasti lämmin. Lupaan sen.

Jalkaan kannattaa sujauttaa nahkakengät, mahdollisimman pitkät saapikkaat, ne pitävät hyvin lämpöä, eikä kosteus löydä varpaisiin. Kirpputorit on täynnä ihania kenkiä, sellaisia joita ei muualla ole. Sellaiset ovat nämäkin kengät. Kierrätyskeskuksesta, Nihtisillan myymälästä adoptoitu meidän kotiin. Hyvä huolto ensin ja sitten mukaan kaikkeen kivaan. Tervetuloa syksy, olen valmis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *