Hae
VillaNanna

Hattaran pehmeä villapaita

Ilma viilenee, kosteus kietoo ympärsitön sumuverhoon, ruska loistaa upeilla väreillään. Eläimet hiljenee, ei näy pikkuisia poikasia, hanhet matkaavat muualle. Maailma muuttuu ympärillä, haikea fiilis… Mutta mikä minua lämmittää näinä koleina ja pimeinä iltoina? Ihanan pehemä ja pörröinen villapaita. Aina oikeaa vain suoraan kohti leukaa, ainoa haaste paidassa on raglanhihat. Mutta kokonaan suorankin voi tehdä. Lankana ihana Gjestal Spire villalanka, näin se keskeneräisestä muuttui valmiiksi.
Tällä paidalla pidetään lämpö ja nautitaan syksyn vilpoisistakin päivistä. Ihana kietoutua paidan sisälle, istahtaa hyvän kirjan kanssa sohvan nurkkaan ja nautiskella lämmintä teetä, antaa kylmän viiman ja sateen piiskata rauhassa ikkunaan. Minulla on varmasti lämmin. Lupaan sen.

Jalkaan kannattaa sujauttaa nahkakengät, mahdollisimman pitkät saapikkaat, ne pitävät hyvin lämpöä, eikä kosteus löydä varpaisiin. Kirpputorit on täynnä ihania kenkiä, sellaisia joita ei muualla ole. Sellaiset ovat nämäkin kengät. Kierrätyskeskuksesta, Nihtisillan myymälästä adoptoitu meidän kotiin. Hyvä huolto ensin ja sitten mukaan kaikkeen kivaan. Tervetuloa syksy, olen valmis!

8 kommenttia

 1. Trean /Anne kirjoitti:

  Ihania syksyn sävyjä jo luonnossa. Myös villapaidan sävy on kerrassaan kaunis!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanan sävyinen tuo villapaita!

 3. Marjo kirjoitti:

  Kivan värinen villapaita ja suloisen pörröinen. Hauska yhteensattuma, että ystäväni oli juuri tuolla Vantaankosken vanhan Viilatehtaan maisemissa ja kehui siellä tarjottavaa lounasta. Käytyypä mennä itsekin katselemaan paikkoja kun en pariin vuoteen ole käynyt. Ihana paikka!

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Itse en ole siellä käynyt syömässä, olen kyllä kuullut että olisi hyvä paikka.

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Ihanat maisemat, eihän nyt vielä ole ruskaa? Kaunis villapaita ja ihana sävy!

  • villananna kirjoitti:

   Ei ole vielä ruskaa 🙂 Tämä on vähän vanhempi postaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *