Hae
VillaNanna
Kaupallinen yhteistyö

Alexia mekko Kaavaamolta

Kaupallinen yhteistyö: Kaavaamo

Alexia mekko Kaavaamolta

Alexia mekko Kaavaamolta valikoitui sen vuoksi, että näin sieluni silmin millaisesta kankaasta ja miten mekon yhdistelen heti kun näin kaavan kuvan. Kankaan hankinta oli pienoinen hankaluus, sillä oikeanlaista kangasta oli vaikea löytää. Lopulta päätin ottaa tämän ruudullisen kankaan Eurokankaasta.

Alexia mekko Kaavaamolta

Vaikka itse henkilökohtaisesti en pidä BDF -kaavoista, niin Kaavaamon kaavat ovat kyllä iloinen yllätys. Kaavat on helppo yhdistellä, eikä kuvio hypi miten sattuu. Kaava-arkki on myös selkeä eikä arkkiin ole koitettu tunkea kaikkea. Ainut asia jonka ehkä haluaisin parannuksena kaavaan, on ensimmäisen napinläven kohdistus. Nyt kesti jonkin aikaa, että sai laskettua ja mitattua napinläpi oikeaan paikkaan. Siltikin sattui pikku fiba ja yksi napinläpi ei mennyt oikeaan paikkaan. Sitä ei kuitenkaan kukaan huomaa.

Kaavaamon kaavat eivät myöskään ole kovin arvokkaita, joten kerralla voi tilata useammat kaavat. Suosittelen näitä senkin vuoksi, että mitoitus kaavoissa on hyvä, ainakin näissä kahdessa kaavassa, joita nyt olen testannut. Näistä kahdesta mekosta ehkä tämä mekko on se enemmän itseni näköinen mekko. Molemmat näistä testimekoista olen tehnyt ihan eri materiaaleista mitä malliohjeessa on. Siitä huolimatta mekot toimii hyvin ja jotenkin sopii itselleni paremmin kuin ohuemmasta kankaasta tehtynä.

Tutustu Kaavaamon kaavoihin tästä linkistä!

Maiharit sopii kaiken kanssa

Ysärillä tuli muotiin yhdistellä maiharit oikeastaan kaiken mahdollisen kanssa. Silloin hankin itselleni ensimmäiset maiharini ja ne ovatkin kuuluneet pukeutumiseeni siitä lähtien. Tai jos nyt en huijaisi… Oli tuossa muutaman vuoden väli kun en käyttänyt maihareita ollenkaan, mutta vaikken niitä käyttänyt, niin olen aina ollut sitä mieltä, että maiharit sopii kaiken kanssa. Ja kun mekkoon yhdistää myös baskerin on tyyli taattu.

Maiharit tuo asuun särmää ja hivenen rokkia. Tämän tyyppistä tyyliä minulla oli juuri silloin ysärillä. Paksut mustat sukkikset tummat farkkushortsit, maiharit, valkoinen kauluspaita ja nahkaliivi. Näillä mentiin kesät talvet. Takkina pilotti tai sitten vaihtoehtoisena nahkatakki, pitkä sellainen ja se tietenkin hankittu kirpparilta. Pilottitakkini oli lyhyttä mallia ja selässä oli suuri upea kirjailu. Maihareissani oli metallikoristeet ja kuviointia sivuilla. Olisi hienoa, jos nämä olisi minulla edelleen tallessa. Harmi, että aikanaan tyhjensin vaatekaappini ja möin ison osan vaatteistani kirpparilla. Eikä niistä ole edes kuvaa.

Alexia mekko Kaavaamolta

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Bleiserimekko ”Diem”

Kaupallinen yhteistyö: Kaavaamo

4 kommenttia

  1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Ruutukangas sopii tuohon malliin täydellisesti! Ja koko look on 🔥

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Tämä mekko on aivan täydellinen! Maihareiden kanssa siitä karisee myös liiallinen tyttömäisyys, jota mekoissa usein on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *