Hae
VillaNanna

Jessica Alban vaatekaapilla

Jessica Alban vaatekaapilla

Kävin aamulla Jessica Alban vaatekaapilla. Lainasin yhden asun… Tai oikeastaan asun idean, samaahan ei niin vain löydä. Ajatus kuitenkin on se mitä etsin ja löysin ihan tarpeeksi sopivat vaihtoehdot omaan päivän asuuni.

Jessica Alban vaatekaapilla

Käytän Pinterestiä paljon muuhunkin kuin käsityö -ja askarteluideoiden etsimiseen. Välillä etsin myös ideoita pukeutumiseen, näin tälläkin kertaa, kun mietin tulevan syksyn vaatteita, miten yhdistelen jo kaapista löytyviä vaatteita uudella tavoilla toisiinsa. Silmät osuivat Jessica Alban kuvaan, jossa hänellä oli maksihame, toppi sekä farkkuliivi päällään. Tästä kuvasta kaikki lähti liikkeelle.

Ei tarvitse huolehtia siitä, että ei ole täysin samanlaisia vaatteita mitä näissä kuvissa, vaan tarkoitus on saada uusia ideoita miten yhdistellä omia vaatteita uudella tavalla toisiinsa, tosin tämä Alban kuva sai idean tuunata yksi mekko, jonka olen aikaa sitten löytänyt ilmaisosastolta. Mekon tyyli sekä väri ei ole minun juttuni, joten oli mahtava juttu löytää kuva, jonka antoi mekolle uuden elämän.

Vanha mekko hameeksi

Jälleen kerran leikkasin mekon puoliksi sopivasta kohtaa ja yläosasta tein vyötärökaitaleen hameeseen. Haluan vielä helmaan koristenauhaa sekä sopivaa pitsiä, kotoa ei sopivia löytynyt, joten lisäilen myöhemmin. Yhdistin hameen valkoiseen trikoopaitaan, joka on myös ilmaisosastolta aikanaan löydetty, myös farkkuliivi. Farkkuliivin tosin olen napannut alkukesästä ilmaisosastolta. Jalkaan sujautin sandaalit, jotka ostin laivalta nyt heinäkuussa (kyllä, jouduin turvautumaan uusiin kenkiin).

Halusin asun toimivan tällaisessa sateisessa, hiukan vilpoisassa kelissä, mekkokaan ei ole niin pitkä mitä Jessican mutta ajatus on lähellä. Näin sain farkkuliivin sekä paidan hiukan toisenlaiseen käyttöön mitä yleensä niitä yhdistelen. Jos kiinnostaa Jessica Alban alkuperäinen asu, niin pääset näkemään sen tästä linkistä. Hameen helman haluan tosiaan vielä pidentää pitseillä ja koristenauhoilla, näin saan siitä vielä enemmän hippimäisemmän ja enemmän maksimallia mitä se on nyt.

Käytätkö itse Pinterestiä asuideoiden etsimiseen?

Jos siis kaapista löytyy vaatteita, joita ei sellaisena käytä enää, kannattaa ne muokata uuteen uskoon, sellaiseksi että niitä käyttää jälleen. Varsinkin sellaiset vaatteet, jotka eivät enää oikein toimi millään tavoin päällä. Toki voi hyödyntää myös ilmaisosaston tarjontaa, mutta ihan ensin kannattaa katsoa omaan kaappiin, sieltä tekee parhaat löydöt.

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Minä odotan lomaa

Uusi päivä uusi asu

Kun vanhenee

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Jessica Alba on kyllä upea nainen 🙂

 2. Jasmin kirjoitti:

  Uskomatonta miten syksyisenä sadepäivänä saat napattua upean asukuvan! Kaunista!

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  pinterest on kyl näppärä!

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tosi kiva asukokonaisuus tuli. Itse käytän paljon Pinterestiä inspiksen hakuun monessakin eri asiassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *