Hae
VillaNanna

Jipii, se menee mun päälle!

Jipii, se menee mun päälle!

Siis oikeasti, jipii! Tunika, joka minulla on ollut kaapissa muutaman vuoden menee meikäläisen päälle vihdoinkin. Tämä tunika kuuluu niihin minun koronavaatteisiin, joista kerroin viime kesänä. Silloin vaate meni päälle, mutta oli hivenen liian kireä etumuksesta. Mitä on tapahtunut, että se menee päälle? Voit lukea lisää koronavaatteista alla olevasta linkistä.

Koronavaatteet

Jipii, se menee mun päälle!

Käytännössä siis en ole laihtunut grammaakaan, mutta kropan malli on muuttunut sen verran, että tunika menee päälle. Tunikan hankin siis koronakeväänä 2020 ja silloin kun sain tunikan kotiin, sain ison palan kurkkuun ja piilotin tunikan kaapinperukoille. Otin paidan esille tuossa viime kesäkuussa, kun ajattelin, että nyt se tulee käyttöön. Eipä se sitten enää mennyt päälle. Oikeastaan mitkään sen aikaiset vaatteet eivät menneet päälle. Vaikka en ollut lihonnut yhtään.

Sain kesäkuussa ensimmäisen koronarokotuksen ja kilpirauhasarvot heitti härän pyllyä. Silloin huomasin, miten turvoksissa olin. Tämä oli se syy miksi vaatteet eivät enää menneet päälle. Syksyn toisesta rokotuksesta päädyin päivystykseen, siitä huolimatta otin jälleen rokotuksen viime perjantaina ja nyt minulla on ihottumaa. Eli taidan tällä kolmannella päästä helpommalla. Hieman myös tunnen, että turvotusta on tullut jälleen, mutta ei niin paljon kuin ensimmäisellä kerralla.

Olen siis niin tyytyväinen, että pikku hiljaa alkaa kroppa palautua (toivottavasti) ja voin käyttää vaatteita, joita on hankittu koronakeväänä. En halua heittää niitä hukkaan. Se ei sovi meikäläisen ajatusmaailmaan. Varsinkaan kun tämä tunika on niin ihana monin tavoin. Ja kun olen ostanut sen hätäpäissäni uutena, kun kirpparit olivat kiinni. Mutta tuosta ajasta enemmän tuossa ylempänä olevassa linkissä.

Miksi en anna tunikaa pois?

Olen välillä harkinnut, että luopuisin kaikista koronavaatteistani, jotka ostin koronakeväänä, mutta sekään sitten oikein sovi ajatusmaailmaani. Sillä meillä käytetään loppuun se mitä hankitaan. En näe nimittäin sitäkään kovin kestävänä ratkaisuna, että ostan kaappiin ja muutaman käytön jälkeen laitan vaatteen kiertoon. Vaikka miten ostaisin kirppareilta. Toki olen joutunut muutamia laittamaan kiertoon eri syistä, varsinkin pojan vaatteita. Mutta muutoin en kovin heppoisin perustein kerää vaatteita säkkiin ja kiikuta kierrätykseen. Tästä syystä tunika on ja pysyy käytössäni.

Olenkin nyt siis todella iloinen, että pystyn ottamaan tunikan käyttööni ja pitämään huolta siitä, että tunika tulee osaksi pukeutumistani. Siitä on tullut osa työvaatteitani ja arkeani. Katson sen olevan tärkeää, sillä näin se huono fiilis ostoksesta hivenen hälvenee. Tätä se voi korona teettää…

Jipii, se menee mun päälle!

Mukavaa iltaa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Toi on niin best fiilis, kun joku vanha vaate menee taas päälle 🙂
  PS. kaunis tunika!

 2. Marjo kirjoitti:

  Tunnistan tuon tunteen kun joku lempparivaate mahtuu yhtäkkiä taas päälle 🙂 Ihan super fiilis sen jälkeen. Minulla on yksi kesämekko, josta en halua luopua eli välillä mahtuu ja toisinaan taas ei. Kiva printti tuossa tunikassa – eläinkuosia mutta erilaisella twistillä.

  https://www.marjonmatkassa.fi/

  • villananna kirjoitti:

   Se on kyllä niin mahtava fiilis, kun vaate menee päälle, joka ennen ei mennyt. Joo tässä on kyllä ihana kuosi.

 3. Hengittävää elämää etsimässä -blogi kirjoitti:

  Onpa kaunis tunika! Ikävä kuulla rokotuksen tuottamista turvotusoireista =/ Onneksi ohi nyt =)

  • villananna kirjoitti:

   Rokotus on tuonut paljon muutakin kuin tuon turvotuksen. Kolmannesta rokotuksesta sain kauhean allergisen reaktion.

 4. Marjut kirjoitti:

  Ihan paras tunne, kun saa vanhoja vaatteita taas käyttöön. Itsellä myös sairaudesta johtuen moni vaate jäi, mutta hiljalleen alkaa olemaan sairaus tasapainossa. Se näkyy myös, että saa vanhoja vaatteita käyttöön. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *