Hae
VillaNanna

KasarihameTuitui!

Kohta alkaa meikällä kesäaika ja on enemmän aikaa keskittyä blogiin ja seikkailuun. Tällä kertaa päätin kaivaa kasasta muutaman vaatteen: Risat farkut, liian pieni mekko ja epäonnistunut tuunaus. Näistä olen saanut aikaan kivat vetimet mutta esittelen nyt ensin hameeni.
Pinterestissä on vilkkunut nyt monet vuodet näitä oman nuoruuden ajan farkkuhameita ja olenkin tehnyt aikaisemmin yhden tällaisen hamosen, eikä lisää pitänyt tulla mutta nyt jotenkin nämä farkut ja epäonnistunut tuunaus huusi tätä hametta minulle. Kun hameen tekee kahdesta vanhasta vaatteesta, niin tekeminen on aika helppoa. Leikkaa housun lahkeet irti ja ompelee tilalle hameen osa. Toki jos haluaa muokata helmaa yms. Niin saa erilaista vivahdetta hameen ulkonäköön.

Tämänkin hameen saa monen näköiseksi pelkästään vaihtamalla erilaisia kenkiä tai yläosaa. Itse halusin kokeilla miltä hame näyttää t-paidan ja lenkkareiden kanssa. Poikkeaa tyylistäni aika paljon mutta on tosi hauska kyllä päälläni. Tämän kanssa toimisi myös hyvin romanttisempi vaihtoehtokin ja neulepaitaakin voisi testata miten onnistuu sen kanssa.

Asu:
Farkut ja hameosa on hankittu ilmaisosastolta
Tossut on myös ilmaisosastolta
T-paita, Kierrätyskeskus, 6€

Tyyleillä leikittely on hauskaa puuhaa, eikä tosiaan kannata ottaa vaatteita niin vakavasti. Silloin pystyy pukeutumaan yksilöllisesti ja hauskasti. En pidä jäykistelystä kun kyse on vaatteista ja tyyleistä. Tyylien moninaisuus on juurikin se juttu, miksi on ihanaa katsella ihmisiä ja heidän asuvalintojaan. 
Juuri tämän projektin ympärillä on ollut kiva pyöriä. Vaikka nyt kasassa on paljon enemmän kankaita mitä yleensä projekteissani on. Yleensä laatikot täyttyy vanhoista vaatteista ja muista tekstiileistä mutta nyt tässä on ihan erilainen ajatus. Tosin en edes miettinyt sen koommin kun päätin mitkä laatikot kuuluu projektiin, vaan kaikki tapahtui vahingossa. 
Kasan sisältöä on paljon kyselty ja olen luvannut avata sitä hiukan. Asia on tosin hankala, kun pitäisi levittää ihan kaikki ympäriinsä mutta lyhyesti kasassa on iso määrä viskoosikankaita ja äitini antamia kankaan paloja sekä tilkkuja. Jokin verran ompeluryhmästä kierrätettynä saatuja materiaaleja, kankaita ja tilkkuja sekä ilmaisosaston vaatteita. Mukana on myös erilaisia tekstiilejä, kuten lakanoita, tyynyliinoja, pöytäliinoja yms. Näistä on tulossa pian jotakin kivaa, kun saan työni päätökseen. Hyvä olisi, jos punnitsisin aina kaiken, mutta useasti en edees täysin tiedä mitä laatikko sisältää kun sen nostan proejektiksi esiin. Kaikkiaan näitä laatikoita on siis neljä, jotka pursuavat materiaalia. Toivotaan, että saan jouluun mennessä laatikot tyhjäksi, että voin aloittaa uuden projektin sitten tammikuussa. Läjäprojektihan onnistui suunnitelmien mukaan, viime vuoden lumppis-projekti taas keskeytyi muuton vuoksi. Jos nuo projektit kiinnostaa ja haluat ideoita omiin juttuihin, niin käy tutustumassa linkeissä oleviin postauksiin. Lumppis-projektista jäi farkkujen paloja, joista olisi tarkoitus tämän projektin aikana päästä eroon. Muutama suunnitelma on tehty jo mutta aloitus on vähän hakusessa.

Mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Voi kun nuo kuvat on niin ihanan kesäisiä! Nimimerkillä terveiset kaatosateen keskeltä :/

 2. Melissa kirjoitti:

  Kaatosadetta se on täälläkin välillä ollut 🙂

 3. Annukka || @happyannukka kirjoitti:

  Hauskan vaatteen oot taas saanut aikaan. ?

 4. Melissa kirjoitti:

  Tykkään itse todella paljon 🙂

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Kivannäköinen farkkumekko ja upea aurinkoinen ilma teillä! Teidän koirulit ovat todella söpöjä 🙂

 6. Melissa kirjoitti:

  Ne on kyllä niin ihania nuo meidän Nuppu ja Söpö <3

 7. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

  Hauskan näköinen hame! 🙂 Kesäinen.

 8. Melissa kirjoitti:

  Joo, nää oli mun nuoruuden juttu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *