Hae
VillaNanna

Vaatekaappini sisältää vain lempivaatteitani

Vaatekaappini sisältää vain lempivaatteitani

Miksi jaksan jauhaa vaatteista ja miksi vaatekaappini sisältää vain lempivaatteitani? Eikö vaate ole vain vaate, jolla pidetään itsensä lämpimänä tai suojataan kriittisiä paikkoja? Ehkä, mutta minulle ei. Minulle on tärkeää, että minulla on hyvä olo kun menen töihin tai juhliin tai ihan vain ulos ovesta. Ei ole ihan mitä väliä sen kanssa mitä laittaa päälleen. Vaikka en niin mieti miten yhdistelen tai mitä laitan, niin vaatteen pitää tuoda minulle iloa hyvää fiilistä kun sen päälleni laitan.

Minulle vaatteet on enmmän kuin vaatteita. Ne ovat minun tapani kertoa kaikille kuka olen ja millaisella fiiliksellä matkustelen pitkin katuja. Ja koska kaupoista ei löydy tarpeeksi yksilöllisiä vaatteita minulle, olen halunnut oppia tekemään niitä myös itse. Se on ainoa tapa saada juuri sitä mitä haluaa, ilman, että on joku, joka määrää mitä päälleni laitan. Tässä kohtaa tarkoitan niitä kauppojen sisäänostajia sekä suunnittelijoita, jotka ne meidän ajatukset tietyistä vaatteista iskostaa päähän.

Vaatekaappini sisältää vain lempivaatteitani

Koska vaatteet on minulle yksi hyvinvoinnin osa, en ole halunnut tyytyä vain vaatteisiin, vaan olen halunnut rakentaa vaatekaappini sellaiseksi, että se sisältää pelkästään lempivaatteitani. Mikä ihana fiilis se onkaan kun voi joka päivä laittaa sen lempivaatteen päälle, vaikka se olisikin jokin muu kuin eilen. EN myöskään hanki enää vaatteita vaatteiden ilosta, vaan sen pitää tuoda minulle hyvän fiiliksen kun laitan sen vaatteen sovituskopissa päälleni. Minulle pitää tulla vau, tää näyttää niin hyvälle ja tuli mahtava fiilis kun laitoin tämän päälleni -ajatus. En tiedä ajatukset sekä ei ajatukset laitetaan aina rekkiin takaisin. En enää ajattele niin, että ehkä voisin käyttää tätä, vaan ei ole kuin tuo yksi ajatus, jos vaate tulee mukaani. Poikkeuksena tosin on ne vaatteet, jotka muokataan lempivaatteiksi, mutta harvoin enää niitä metsästänkään.

Miksi minulla on ollut tällainen päämäärä?

Koska olen hamsteri ja rakastan vaatteita sekä kenkiä ja niitähän on ja paljon. Kun muutimme tähän asuntoon 2018 oli minun luovuttava valtavan suuresta osasta kenkiäni sekä vaatteitani. Tuossa hötäkässä tein päätöksen, että enää ei kaappiin tule mitään muuta kuin lempivaatteet, muut jää muille lempivaatteiksi. Minun ei tarvitse saada kaikkea maailman vaatetta ja kenkää kotiini. Vain ne, jotka tuovat hyvää mieltä, ne hauskuttaa sekä tuovat energiaa. Ja tätä päämäärää kohti olen kulkenut tähän päivään asti. Totta on, että vielä välillä sattuu tulemaan vastaan vaate, joka ei sitten minua miellytäkään mutta se menee tuunauspinoon, aina. Ja kohta se onkin lempivaatteeni.

Millainen on sinun lempivaatteesi?

Vaatekaappini sisältää vain lempivaatteitani

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Liian pieni mekko hameeksi

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näinhän sen pitäisikin olla. 🙂

 2. Elina/ MINI-blogi kirjoitti:

  Totta! Itse olen myös käynyt kaappiani läpi ja ostan nyt vain vaatteita joista todella tykkään.

  • villananna kirjoitti:

   Kaikkien pitäisi tehdä niin, että hankkii vain sellaisia vaatteita, josta saa hyvän mielen kun ne laittaa päälleen.

 3. Marjut kirjoitti:

  Minulle myös vaatteet ovat enemmän kuin vain vaatteita. <3 Ja minulla on myöskin kaapissani ainoastaan lempivaatteitani. 🙂

  • villananna kirjoitti:

   On niin paljon helpompaa pukeutua kun kaapissa on vain ja ainoastaan lempparit

 4. DML kirjoitti:

  Kyllä vaatteet pitää olla mukavia päällä sekä kauniita. Mun mielestä on ihanaa, kun on löytänyt oman tyylinsä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *