Hae
VillaNanna

Myllytalo, Hämeenlinnan helmi

Myllytalo, Hämeenlinnan helmi

Seuraava kohteemme oli Myllytalo, Hämeenlinnassa. Matka tähän kohteeseen ei sujunut ihan ongelmitta mutta onneksi selvisimme elossa siitä huolimatta. Tämä yöpymispaikka olikin ainoa, jossa oli kaikki mahdolliset herkut. Alun perin tarkoitus oli, että vain syömme ja lähdemme katselemaan Hämeenlinnaa, mutta alue oli niin ihana, että vietimme koko illan vain Myllytalolla.

Myllytalo, Hämeenlinnan helmi

Vietimme Myllytalolla vain yhden yön, joten ihan hirmuisesti emme ehtineet tutustua Myllytalon erilaisiin palveluihin. Tarkoitus olikin lähinnä vain päästä nukkumaan. Olimme kuitenkin hyvin yllättyneitä miten kiva talon alue sekä palvelut olivat. Alue oli niin miellyttävä, että viihdyimme pihapiirissä, eikä tehnyt mieli lähteä minnekään. Ensin kyllä suunnittelimme satupolkua yms. Mutta olimme niin väsyneitä, että lopulta emme saaneet jalkaa toisen eteen millään. Riitti se, että napsautimme ilmastoinnin päälle ja röhnötimme masut täynnä ruokaa.

Myllytalolta löytyy myös latosauna ja palju, siellä on kiva viettää saunailtaa kavereiden kanssa. Myllytalosta löytyy myös erilaisia palveluja, niin omalle perheelle tai kavereille. Tai sitten voi karata arkea puolison kanssa Myllytalolle. Jo pelkkä kesäinen piha rentouttaa hyvin. Hinnatkaan ei päätä huimaa. Myllytalon sivuille pääset tästä linkistä.

Ravintolaa Myllytalossa ei ole, mutta ei sitä kyllä edes kaipaa. Tekee itse ruoan joko huoneistossa tai sitten grillaa pihalla. Mikä itselle parhaiten sopii. Latokahvila löytyy kyllä, me ei ehditty kahvilaan sillä se ehti mennä kiinni ennen kuin pääsimme perille. Se tosin ei haitannut mitään. Kahvia oli mukana. Asunnosta tykättiin kovasti ja pihapiiristä. Oli ihana istua ulkona viettämässä iltaa syöden mansikoita ja juoden skumppaa. Jos haluat rentoutua kunnolla, niin Myllytalo on paikkasi.

Myllytalo, Hämeenlinnan helmi Myllytalo, Hämeenlinnan helmi

Road tripin päätös

Heräsimme Yyterissä hyvissä ajoin ja pakkaaminen sujui nopeasti. Lähdimme aikaisin aamulla liikkeelle, sillä meidän pikku purkissa ei ole ilmastointia, joten matka ei Porista Hämeenlinnaan ei tule olemaan mitenkään miellyttävä, sillä lähtöpäivän lämpötila kohosi +30 asteeseen. Koirilla tulisi olemaan tukalaa. Koska lähdimme aikaisin, niin lämpötila ei vielä ollut mikään suuri, mutta Tampereen kohdalla meidän oli pakko pysähtyä muutamaksi tunniksi. Koirat ulos autosta, vettä ja vilpoinen kostutus tassuille sekä vatsaan.

Tampereella en kuvannut mitään, sillä keskityin koiriin. Härdelli halusi päästä käymään UFFissa, joten kävin hänen kanssaan siellä. Olihan nyt tasarahapäivät. Härdellin tyyli on nykyään ”pappatyyli” ja etsii kovasti tyyliin sopivaa vaatetta. Aika kivasti löytyikin hänelle vaatetta. Mukaan hänellä tarttui sininen pikeepaita, beiget reisitasku bermudashortsit sekä musta syystakki, sellainen muovipintainen. Minä ostin itselleni tuulitakin (Härdelli on napannut minun tuulitakin itselleen) sekä kietaisuhameen.

Kun koirien olo oli hiukan parantunut, pakkauduimme jälleen autoon ja suuntasimme kohti Myllytaloa. Voitte kuvitella, miten iloisia olimme kun siellä oli ilmasointi sisällä. Koirilla oli hetkessä parempi olla. Tosin ulkona ne nautti myös hetkisen meidän kanssa. Mutta sisällä oli sen verran vilpoista, että mieluiten koirat olivat sisällä.

Tällainen oli meidän road trip, jota emme mitenkään kummemmin suunnitelleet, onneksi saatiin yöpymispaikat, sillä keksimme lähteä road tripille muutama päivä ennen lähtöä. Ensi kerralla teemme reissun järkevämmin ja pysähdymme useammin ja olemme pidempään eri paikoissa yötä. Tosiasia nyt vain oli, ettei niitä yöpymispaikkoja oikein enää ollut kun keksittiin lähteä tienpäälle.

Myllytalo, Hämeenlinnan helmi Myllytalo, Hämeenlinnan helmi

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE VIELÄ:

No niin, mä oon taas täällä

Road trip – Kohti Turkua

Poroholman lomakeskus ja vanha Rauma

Yyterin lumo

2 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Myllytalo on aivan ihana paikka! Ei ole ihme, ettette lähteneet mihinkään kauemmas. Siellä pääsee juuri siihen oikeisiin lomatunnelmiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.