Hae
VillaNanna

Virkattu pöllö unimaski

Virkattu pöllö unimaski
Ompele turkoosit kappaleet keskeltä yhteen ja kiinnitä nokka keskelle.
 
Menoa ja meininkiä ei ole puuttunut pääsiäisen ja vapun vietosta. Siksi onkin hyvä, että kotoa löytyy pehmeä unimaski, jolloin voi nukkua vaikka pihalla lämpimien peittojen alla rauhassa. Sekään tosin ei aina onnistu edes unimaskin kanssa kun meillä paljon huomiota vaativa prinsessa Nuppu, jota tarvitsee palvoa läpi unenkin ja suuren suuri vaarallinen susi, jonka ainut tehtävä on suojella äitiään kaikelta pahalta. Meidän tytöt ovat kyllä niin minun ja mieheni yhdistelmät, tytöillä on yhtä karvainen ulkomuoto kuin miehelläni ja minun upea luontoni.
Meidän tytöistä ei kirjoiteta tämän enempää, vaan tämä virkattu pöllö unimaski on etusijalla. Itselläni on yksi maski, jonka olen saanut jonkin yöpuvun mukana. Se on tehty flanellista ja on ihanan pehmeä. Vaikka suloinen onkin, niin se ei kuitenkaan ihan toimi minulla. Sen vuoksi ompelin neuleen jämästä toisen ja sitä olen käyttänyt aika paljon. Mutta tämä virkattu on oikeastaan kaikkein eniten minulle sopiva juttu. Virkkasin tämän bambu/puuvilla -lankojen jämistä ja tästä tuli ihanan pehmeä ja hengittävä. Tämän kanssa on miellyttävä nukkua. Matkoille otan aina tällaisen mukaan, on helpompi ottaa torkut mennen tullen ja käytän myös hytissä, vaikka on pimeää muutoinkin.
Vaikka virkkaaminen ei ole meikäläisen vahvinta alaa, niin tällaiset helpot ja yksinkertaiset jutut on kyllä helppoja tehdä. Tämän idean olen napannut Pinterestistä, tuolta pohjattomasta ideakuvastosta, ohjetta ei ollut tai oikeastaan en edes tajunnut mutta kuvastakin on helppo ottaa mallia ja tehdä oman näköisen. Tällaiset unimaskit / silmämaskit käy myös lahjana. Lahjaan voi tehdä myös torkkupeiton ja tyynyn, näin matkailu sujuu lämpimästi ja rennosti. Varsinkin kun on herkkiä silmiä peittämässä Virkattu pöllö unimaski.
Basedowin-tautia sairastavana, unimaski on todellinen apuväline. Silmäni ovat erityisherkät valolle ja valo satuttaa silmiäni paljon. Nyt on hyvä heräillä aamusella nämä silmillä ja laittaa lasit päähän, joissa on keltainen väritys linsseissä, näin ei tule kipuja ollenkaan.
Virkattu pöllö unimaski.
Virkattu pöllö unimaski.
Virkattu pöllö unimaski.
Virkattu pöllö unimaski
Virkattu pöllö unimaski.
Virkattu pöllö unimaski.
Virkattu pöllö unimaski.
Virkattu pöllö unimaski.
Virkattu pöllö unimaski.
Mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

18 kommenttia

 1. Pitsiä ja villalankaa / Elisa kirjoitti:

  Hyvä idea, näin kesää kohti kun mennään, josko yöunet olisi parempia…

 2. Metsäntyttö kirjoitti:

  Hauskat kuvat:)

 3. Teresa S kirjoitti:

  Tämä on söpö ja ihanan iloiset kuvat!

 4. Meikkiholisti kirjoitti:

  Tää olisi tosi hauska lahjaidea 🙂

 5. Sorakukka kirjoitti:

  Ihana pöllö! Tämä olisi kyllä aivan loistava lahjaidea.

 6. Art LilyKristin | M.Hartikainen kirjoitti:

  Hauska idea 🙂 Meillä muutoinkin vanhin tyttö käyttää unimaskia <3

 7. Melissa kirjoitti:

  Itsellä helpottaa nukkuminen kun hämärää riittää vähän enemmän tuon maskin kanssa. Voi helposti nukkua pihallakin halutessaan.

 8. Melissa kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 9. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 10. Melissa kirjoitti:

  On kyllä hauska lahjaidea. Itse tykkäisin kovasti.

 11. Melissa kirjoitti:

  Kyllä vain 🙂

 12. Melissa kirjoitti:

  Tarpeellinen monella tavalla.

 13. Anonyymi kirjoitti:

  Makee. Ja näyttää helpolta toteuttaa. Kiitos hienosta ideasta ��

 14. Melissa kirjoitti:

  Se on tosi helppo tehdä 🙂

 15. Maria Auerkallio kirjoitti:

  Niin on ihana idea, että minä kyllä kopioin! <3 🙂

 16. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 17. Anonyymi kirjoitti:

  Hei, mulla olis tämmönen blogin ulkoasullinen kysymys. Blogissani näkyy jatkuvasti mobiiliversioissa kaksi alasvetovalikkoa: se oikea "etusivu" ja sen alla oleva alasvetovalikko sekä lisäksi jokin toinen. Sulla ei näyttänyt olevan ja mietin, tietäisitkö miten sen toisen saa pois? 🙂

 18. Melissa kirjoitti:

  En nyt ihan tiedä mitä tarkoitat…Itsellä on tämän pohjan oma mobiiliversio käytössä. En siis ole tehnyt pohjaa itse ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *