Hae
VillaNanna

Saana -mekko Krakovan kaduilla

Saana -mekko Krakovan kaduilla

Reissulle valmistui toinen Saana -mekko ja se tosiaan sopi hyvin ympäristöönsä. Ihmiset pukeutuivat hyvin maltillisesti Krakovassa, oli kyse sitten paikallisista tai turisteista. Paljon farkkuja, t-paitoja mutta myös yksivärisiä mekkoja hulmuavine helmoineen ja suurine hihoineen. Jotenkin tämä mekko sai paljon katseita. Kangas on uusi, ostin sen muutama viikko ennen reissua, tavallaan en edes silloin vielä tiennyt, että lähdemme Krakovaan.

Saana -mekko Krakovan kaduilla

Kävin Eurokankaassa hakemassa lankaa ja vetoketjuja, kun huomasin alepöydät. Katsoin mitä olisi tarjolla ja äkkäsin tämän kankaan. Olen aikaisemmin tätä samaa kangasta miettinyt ja nyt sitä sitten ostin. Kangas riitti juuri ja juuri tähän mekkoon. Sain mekon myös valmiiksi juuri ennen reissua ja tietenkin halusin ottaa sen ehdottomasti mukaan. Koska tänä kesänä olen käyttänyt todella paljon pinkkejä ruotsalaisia puukenkiäni, jotka olen ostanut kirpparilta, niin ne lähti tietenkin mukaani tämän mekon kanssa.

Mekkotehtaan Saanasta on tullut ihan vahingossa yksi lempparikaavojani ja mekkoja on nyt sitten kaksi. Molempia olen käyttänyt todella paljon ja niistä on tullut kaappini tärkeimmät mekot. Ja kankaat ovat toimineet tässä mallissa hyvin. Kävin ennen matkaa myös Urbaani Legendassa, joka on Second Hand liike Helsingissä. Ostin pari juttua mukaan reissuun. Toinen mukaan lähtenyt vaate oli keltainen neuletakki, joka sopi todella hyvin tämän mekon kanssa, kun välillä oli aika kylmä kun vettä satoi kaatamalla ja sen sai sitten mukavasti pois kun aurinko alkoi lämmittämään.

Saana -mekko Krakovan kaduilla

Matkavaatteet aina erikseen

Aina kun lähden matkalle, on minulla aina erikseen vaatteet lennolle, taksimatkalle tai laivalle mentäessä. Kun pääsen kohteeseen, vaihdan vaatteet. Yleensä myös nämä matkavaatteet ovat ne vaatteet, jotka laitan aamiaispöytään, jos meillä on ruokailu hotellissa tai laivalla. Olen kokenut sen kaikkein miellyttävimmäksi tavaksi matkustaa ja pukeutua. Näin voin olla hyvin rentona matkan ajan ja sitten paikan päällä vaihtaa lomavaihde päälle. Ja meillä on aina tapana mennä syömään aamupala aikaisin ja sen jälkeen voidaan rauhassa valmistautua päivään ilman miettimistä missä kohtaa ehtii syömään.

Joten tälläkin kertaa lennolle minulla oli sama oloasu päällä mikä oli myös Kalifornian lennolla. Toki en päässyt vaihtamaan moneen tuntiin vaatteita kun päästiin Krakovaan, sillä tulimme niin aikaisin. Jätimme vain laukut hotellille ja lähdimme kohti vanhaa kaupunkia. Hyppäsimme suoraan turistirysään siis haistelemaan ihmisvilinää. Tällä reissulla kävimme parissa vintage liikkeessä shoppailemassa myöskin. Päästiin hotellihuoneeseen 15 minuuttia ennen sisäänkirjautumista. Ihan sen vuoksi kun vettä tuli kaatamalla, vaikka aamu olikin ollut niin ihanan kaunis. Huoneessa sitten lämmittelyä ja vaatteiden vaihto ja nauttimaan sateisesta Kazimierzista.

Saana -mekko Krakovan kaduilla

Hattukin piti ostaa, oli pakko suojata pää jotenkin.

Riemukasta lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Ompelumaailman uusi lakanakerho

Mekkotehtaan Saana taipuu myös tunikaksi

Esittelyssä tänään Urbaani Legenda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *