Hae
VillaNanna

Ompelutila pystytetty – Lumppis-projekti aloitettu

No niin, vihdoinkin se on saatu kyhättyä, nimittäin minun ompelutilani. Jee, mahtavaa….Tai sitten ei, nimittäin ei toimi niin ei toimi. Väliaikainen ratkaisu tämä onneksi vain onkin ja kun vanhempi tuosta muuttaa pois niin saan hänen huoneensa työtilakseni. Sitä ennen on vain kyettävä ja kestettävä tätä touhua ihan näin. Toinen ongelma on se, ettei minun tavarat mahdu tähän asuntoon. Iso määrä työmateriaalia ja työtarviketta on vielä appiukon luona ja kaikkea ei saada tänne vaikka mitä tehtäisiin. Ärsyttävää…

Siitä huolimatta yksi laatikko, jossa on Lumppis-projektin juttuja on tuotu tänne, jotta saan aloitettua tätä hommaa edes vähän ja sieltä valitsin kaksi raatoa, joista tein yhden kivan kotiasun. Mekko on löytynyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja t-paita taas on äitini antamia materiaaleja. Mekon on joku itselleen tehnyt, enempää en mekon valmistuksesta sano mutta purkasin koko mekon osiin ennen kuin ompelin sen taas kiinni ja kiinni myös t-paitaan, jonka myös ensin ompelin pienemmäksi. Nämä mekot on tosi helppoja tehdä eri vaatteista ja näitä olen tehnyt esimerkiksi juuri läjäprojektin yhteydessä aika paljon. Myyntiin on tulossa kaksi tällä tavoin tehtyä vaatetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *