Hae
VillaNanna

Leggareiden monet kuviot

Leggareiden monet kuviot

Minulla on maailman parhaimmat leggarit. Leggareiden monet kuviot on housujen pinnassa ja kertovat omaa tarinaa niiden käyttäjästä, ne ovat nähneet ja kokeneet paljon. Ne ovat ilostuttaneet ympärillä olevia ihmisiä ja tuonut hyvää fiilistä käyttäjälleen. Itse tehdyt leggarit parhaalla kaavalla, ihan parast1a ikinä.

Minulle pyöräily on erittäin tärkeä tapa poistaa stressiä ja varsinkin nyt kun ompeluhuonettani vasta laitellaan kuntoon, niin ulkoilu on ihan parasta lääkettä kaikkeen. Ainoa ongelma minulla on se, että toisessa jalassa on kipukohta, joka häiritsee eniten juuri pyöräilyä. Se on tulehduksen kaltainen kipu, mutta näitä lyhyitä lenkkejä kyllä pystyy hyvin ajelemaan. Helsingissä on hyvät pyöräilyreitit ja nähtävää on matkalla paljon.

Tämä pyöräretki oli myös tärkeä siinä, että minun ompelutilani tarvitsi verhon, joka lopulta oli hankittava uutena, meillä oli kyllä verho, joka ikkunaan piti laittaa, mutta kaikkia osia siihen ei löytynyt. Nyt ne osat ovat kyllä löytyneet… Että olisi vain pitänyt olla maltillisempi ja etsiä lujemmin. Mutta joka tapauksessa, verhot on nyt hankittu ja nuo toiset verhot voidaan katsoa jonnekin muualle.

Leggareiden monet kuviot Leggareiden monet kuviot

Leggareiden monet kuviot

Minulla on vanhosita leggareista tehty kaava ja tällä kaavalla olen tehnyt ihan kaikki leggarini, joita minulla on. Ihan super kaava kaikkinensa. Myös urheiluleggareita on kiva tehdä tällä kaavalla, vaikka aina ei tarvitse laittaa erilaisia saumoja yms. pöksyihin. Materiaalin olen hankkinut kauan sitten Eurokankaasta ja housut ovat olleet kovassa käytössä jo vuosia. Itse pidän housjen monivärisestä kuvioinnista ja eläinkuosikin on sopiva lisä näissä, ihan parhaat pöksyt joka tavoin.

Kypäräkin supii hyvin näihin pöksyihin. Oli kyllä niin kiva mennä näillä vetimillä pienelle lenkille, tosin samalla varastimme yhteistä aikaa mieheni kanssa, aikaa, jota meillä on hyvin vähän tällä hetkellä, kun teemme niin eri aikaan töitä. Kun pyöräilimme takaisin kaupasta, niin oli pakko poiketa Haltialan tilalla nauttimassa tuoreet munkit ja lasi viiniä. Näillä voimilla sitten jaksettiin mennä kotiin asti.

Upea tapa viettää aikaa on hypätä pyörän selkään ja lähteä katselemaan maisemia. Parastahan on myös se, että lähtee seikkailulle, vaikka menisi vain kauppaan. Tulee hippasen juhlan tunnelmaa arjen keskelle. Ja hei, mulla on nyt kivat verhot ompeluhuoneessa. Joten vielä joudutte hetken odottelemaan uusien ompeluiden näkemistä. Huomenna pääsen koeajamaan huoneeni vihdoin.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

8 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Ihanan värikkäät leggarit! Ja sopii tosi hyvin kypärääsi, joka söpö myös.
  Omat leggarini ovat joko tylsän mustat ja siniset joten pitäisikö minun
  tempaista ja hankkia väriä elämään 🙂 Sitä ollaan selkeästi oltu Haltialan
  maisemissa fillaroimassa. Minäkin kävin siellä lauantaina korvapuusti
  kaffella Wanhassa Pehtoorissa ja oli NIIN hyvää!

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Itse en voisi olla ilman näitä värikkäitä leggareitani. On aivan ihanaa välillä pukea jotakin ihan erilaista päälle ja värit stimuloi meidän mielialoja…

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  No on kyllä söpöt leggarit ei voi muuta sanoa! 😀

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nykyisin tuntuu, että näkee useammin värikkäitä housuja/leggareita käytössä vai kuvittelenko vain?

  • villananna kirjoitti:

   Taidat olla oikeassa. Täällä Helsingissä pukeudutaan aika monenkirjavasti ja joka asuinalueella tuntuu olevan omat vaatevalinnat. Tai näin olen huomannut.

 4. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

  Kivat, värikkäät leggarit! Ja hyvänvärinen kypärä. On hienoa, että käytät näkyvän värisiä vaatteita pyöräillessä. Saarimökille mennessä ajamme Saaristotietä pitkin ja siellä on paljon pyöräilijöitä. Saaristotiellä on pitkiä pätkiä ilman pyöräilyteitä ja minua huolettaa, kun ihmiset käyttävät mustia pyöräilyvaatteita ja mustia pyöräilykypäriä. Nyt iltojen pimetessä, he vaarantavat itsensä mustissaan, he eivät näy. Kiitos sinulle, kun käytät värikästä pyöräilyasua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *