Hae
VillaNanna

Ennen äitienpäivää

Minulle käy useasti näin, että unohdan kokonaan jotkin postaukset tehdä. Nyt siis mennään ajassa taakse päin, päivään ennen äitienpäivää. Minun äitienpäivää vietettiin kahdessa osassa, ensin oltiin Haltialassa ja virallisena äitienpäivänä seikkailtiin Aurinkolaaksossa. Molemmat kohteet ovat myös sellaisia, joita olen suositellut kaikille, jotka asuvat tai lomailevat Helsingissä. Toinen menovinkki suosituspostaus on vielä jossakin vaiheessa tulossa, sillä niin monta kohdetta jäi mainitsematta, että pakko on tehdä vielä toinenkin…

Mutta palataan päivään ennen äitienpäivää ja katsellaan millaiseen miljööseen mieheni halusi minut viedä. Haltiala on yksi meidän lempipaikkoja, löysimme Haltialan aikanaan ihan vahingossa ja siitä lähtien vierailemme siellä vähintään kerran kesässä. Tälle reissulle lähdimme ihan kolmistaan, sillä vanhemmalla pojalla oli muuta puuhaa silloin. Haltialassa oli paljon porukkaa, monet nähtävästi viettivät äitienpäivälounaan siellä. Oli isovanhemmat ja omat lapset ja lapsenlapset. Ilma oli ihanan lämmin, vielä ei puut olleet heränneet niin kuin aika pian äitienpäivän jälkeen olivat. Laituria ei ollut vielä laskettu veteen ja kukkaloisto ei ollut vielä puhjennut. Mutta se ei lopulta edes haitannut kun lämpö ja aurinko vain helli meitä. Näin allergisina onkin pakko todeta, että fiilis oli aika mahtava kun ei noita allergiaoireita vielä ollut juuri tullut.

*    *    *    *    *
Entäpä asuni sitten? Olen pitkään toivonut itselleni sellaisia superlötköjä pöksyjä, joita voi käyttää missä tahansa. Ovat rennot ja viileät käyttää. Nyt minulla on tällaiset hassuttimet ja kivointa on se, että olen tehnyt ne rikkinäisestä mekosta, jonka satuin löytämään Fida Outletista viime kerralla kun siellä vierailimme. Asua on päässyt kurkistamaan jo muutama kuukausi sitten täällä mutta vasta nyt kun kelit ovat lämmenneet tarpeeksi olen voinut pukea hassutukset jalkaani. Kuvien oton jälkeen on housuja hiukan korjattu, että ovat enemmän vielä sellaiset kuin haluan niiden olevan. Jalassa olevat farkkukengät jos miellyttävät silmää niin ohjeet niiden tekemiseen löytyy täältä
*    *     *    *    *
Nyt tuli taas valtavan monta linkkiä aukaistavaksi kaikille teille. Ei ole pakko klikkailla mitään jos ei halua mutta ne jotka haluaa niin klik klik vain estottomasti. 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *