Hae
VillaNanna

Seitsemän random kuvaa elokuulta

Seitsemän random kuvaa viime kuulta. Mitä oikein tapahtui ja miten koko kuukausi menikin niin nopeasti. Työt alkoi elokuun tokalla viikolla ja haikeus jäi Krakovaan. Tässä ei kuitenkaan katsella kuvia Krakovasta, vaan ihan muusta. Elokuussa ehdin sairastaa flunssan, saada ruokamyrkytyksen, olla mukana tapahtumassa yms. Eli kiireinen kuu.

Seitsemän random kuvaa elokuulta

Makoilen tällä hetkellä migreenissä kotona ja tiedän kyllä, ettei koneella istuminen ole parasta lääkettä migreeniin. Siksipä en tätä pitkään tässä tee. Olen vähän pettynyt koko tähän elokuuhun, sen verran rajusti alkoi tämä työvuosi, että olisin hyvin voinut jäädä kotiin nukkumaan. Mitäpä ovat sitten nämä kuvat? Mitä kätkeytyy näiden kuvien taakse? Ei välttämättä yhtikäs mitään ja räpsyjähän nämä vain on.

Kuva 1

  • Kun päästiin Krakovasta kotiin ja kuunneltiin mitä kaikkea poika oli sekoillut, niin koirien kiva kaveri koitti päästä liikkeelle makkarin ovesta ulos. Sen tie tosin päättyi erittäin rumasti roviolle. Miten tätä ei oltu huomattu? Toivottavasti ei ollut tartuttanut koiralle mitään tautia.

Seitsemän random kuvaa elokuulta

Kuva 2

  • Viikko alkoi ihan aurinkoisissa merkeissä, päälle sain farkkumekon vaatekaapin uumenista. Jännitystä oli ilmassa aika paljon, että alkaako kerhot ollenkaan tänä vuonna. Kyllä vain alkaa ja ai että tuossa kohtaa odotin kovin maauimalabileitä.

Kuva 3

  • Maauimalabileet, tällä aloitan työvuoden. Joskus on sellainen tilanne, että jää miettimään, että miksi kummassa näitä kivoja juttuja järjestetään, jos ne joille järjestetään ovat kuin metän eläviä. Mutta iso osa nautti illasta ja meilläkin oli lopulta oikein kivaa.

Seitsemän random kuvaa elokuulta

Kuva 4

  • Ja koska maauimalabileissä keli ei oikein ollut paras mahdollinen, kaatui tämä nuoriso-ohjaaja sitten flunsassa sänkyyn. Hiukan vilpoinen ilta ja sateinen keli ja sublautojen hoito aiheutti lisämärkyyttä, niin ei voi muuta odottaa. Sain sitten herkullisen ruoankin sänkyyn. Olin kuin prinsessa konsanaan.

Sairasteluhan on tosi kivaa

Joskus kuulee kiukuttelua siitä, että sairastutaan ja joudutaan sairaslomalle. Se on kuulemma laiskuuden merkki. En nyt tarkoita, että olisin itse tätä kuullut mutta olen kuullut puhuttavan näin yleisesti. Itse taas olen sitä mieltä, ettei sarastelussa ole mitään kivaa ja sairaslomalle joutuminen tarkoittaa sitä, ainakin omassa työssä, että työt vain lisääntyy. Ei siis kivaa ollenkaan.

Kuva 5
  • Heti flunssan perään pääsin terveyskeskukseen näppylän poistoon. Vatsaani on kasvanut tuommoinen pikkuruinen näppy, ihomuutos. Joka aiheuttaa kaikenlaista ongelmaa. Se sattuu, kutisee, turpoaa yms. On niin huonossa paikassa ja tietenkin se sitten päätettiin ottaa pois.

Kuva 6

  • Korttelikirppikset on ihania. Tänä kesänä vaan on tullut käytyä sellaisessa vain kerran ja sekin on ollut juuri tuossa elokuussa. Tällä kertaa käytiin tuossa lähellä Pakilassa ja jotakin lähti mukaankin. Siitä sitten myöhemmin lisää. Ei ole vaatetta eikä kenkää. Sen verran paljastan.

Seitsemän random kuvaa elokuulta

Kuva 7

  • Työkaverin kanssa lounaalla. Nämä on kyllä niitä parhaita hetkiä, jos ja kun jää aikaa lähteä lounaalle pois oman työmaan seinien sisältä. Tämä on niin harvinaista herkkua, että joka hetkestä nauttii täysillä. Ja kommelluksiltakaan ei voi välttyä kun me olemme menossa mukana.

Mukavaa päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

 

4 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Sairastelu on aina ikävää ja kurjaa. Jotkut ovat herkempiä keräämään liikkeellä olevat pöpöt kuin toiset. Toivottavasti sellaisesta ei tule syyllistetyksi.
    Hyvä että ylimääräiset näpyt on poistettu. Hankaus ja hankalat paikat ovat hyvänlaatuisellekin näpylle rasite ja voi rikkoutua.
    Mukavan oloista työn alottamista sinulla 🙂

  2. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Kenelle nuo maauimalabileet oli suunniteltu? Sun työ kuulostaa kivan monipuolisesta 😊 toivottavasti flunssa ei kauaa vaivannut eikä ihan heti tulis uutta.. 😊

    • villananna kirjoitti:

      Nuorille 13-17 -vuotiaille. Nuorisotyö on monipuolista, pääsee kyllä tekemään kaikenlaista. Toki on myös henkisesti raskasta välillä varsinkin nyt kun nuoret voivat huonosti, tai osa nuorista voi huonosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *