Hae
VillaNanna

Mä niin yritin – Kun työ epäonnistuu

Välillä eri askartelu, ompeluryhmissä puhutaan piloille menneistä töistä, kuinka paljon niitä tulee ja kerrotaanko me bloggaajat niistä koskaan mitään. Itse kyllä kerron aina välillä ja ainakin yksi sellainen todella piloille mennyt työ löytyy myös Ei mennyt niin kuin Strömsössä- kirjassa. Kyse oli mekosta, jonka leikkelin ihanasta kankaasta myöhään yöllä, että saan sen aamulla ommeltua. Vasta kun mekko oli valmis, niin näin miten koko mekko oli aivan väärin leikattu ja ommeltu. Mekkoa ei enää pelastettu. En muista tosin mitä tein siitä lopulta mutta roskiin se ei mennyt.

Tämä postaus on ollut tallennettuna jo 7.5.2015 asti mutta koskaan en ole saanut postausta valmiiksi asti. Syytä en tiedä, olenhan ennenkin esitellyt piloille menneitä juttuja. En vain millään ole tätä saanut aikaiseksi. Nämä työt olin alunperin tehnyt jo vuosi aikaisemmin kun Nuoriso-ja vapaa-ajanohjaajan opintoihini liittyviä valinnaisia, joka minulla oli kulttuuri. Harjoittelimme siis erillaisia kädentaitoja, musiikkia yms. Tutustuin moneen uuteen tekniikkaan ja ihan uusiin juttuihin, kuten neulahuovutukseen ja marmorointiin. Tunnit oli todella kiinnostavia ja sai luovasti kokeilla kaikenlaista mikä kiinnostaa. Tein siellä myös työessun, jota en muuten ole koskaan täällä esitellyt edes. Ehkä vielä joskus… Käytännössä siis tein tämän mokan jo vuonna 2014 keväällä mutta ensimmäisen postauksen tallennuksen tein vasta 2015. Nyt sain tämän vihdoin uloskin täältä, vaikka lupasin ryhmässä, jossa näistä jutuista puhuttiin vuosi sitten.

Harmittaako tämän työn epäonnistuminen? 
Kyllä, todella paljon!

Kovetin pitsiliinan palasista osia, joista tein korvakorut sekä kaulakorun, päätin testata kotona hommaa myös ja tehdä pitsiliinasta lampunvarjostimen. Korut onnistuivat todella hyvin mutta minun lampunvarjostin ei koskaan kovettunut vaikka käytin koulun kovettajaa, en sekoittanut itse erikepri-vesiseosta. Oli tarkoitus siis tutustua noihin valmiisiin tuotteisiin. En saanut sitä kovettumaan millään vaikka upotin sen seokseen, laitoin vielä seosta sen päälle ja annoin kuivua monta päivää. En tiedä mikä lopulta meni vikaan mutta harmi on ollut niin kova, etten ole sitten saanut tätä postausta ulos.
Tuosta liinasta ei tehdä enää mitään, se on piloilla. Se on minulla kyllä tallella jossakin, ihan varoiksi sen olen säilyttänyt, jos kuitenkin joskus jotakin…

JOs haluatte tutustua mitä teimme opintojen aikana, niin klikkaa itsesi tänne.

Mukavaa päivää kaikille!

-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *