Hae
VillaNanna

Pakkasukko on täällä

Kuuma ja ihana kesä, lämmin ja kaunis syksy, millaisen talven tuo pakkasukko tullessaan? Sitä ei tiedä kukaan, ei vielä ainakaan. Kuura on maassa ja pikkuruinen pakkanen. Minulle se on jo liikaa mutta en anna sen häiritä, vaikka kylmä viima kutittaa kainaloita. Mitenkähän sitä pärjää sitten kun pakkanen paukkaa siellä -30 hujakoilla? En halua kyllä vielä edes ajatella moista.

Muuta ei oikein vapaapäivinä tykkää tehdä kuin katsella leffoja ja tikuttaa sukkia, pakko kuitenkin on ulkoilla, edes välillä. Muutoin hämyrit kutoo liian tahmean verkon ympärille ja sängystä ei pääse ylös ennen kevättä. 
*    *    *    *    *
Meidän tytöt pitää huolta siitä, ettei tässä ihan sammaloiduta, menoa ja meininkiä on vaikka muille jakaa. Nupun ja Söpön tutkimusmatkat meidän lähitienoolle ovat aina erittäin mielenkiintoisia. Vaaroja ja uhkaavia tilanteita. Välillä jokin vaarallinen susi koittaa haukata äidin takamuksesta…Ja vaikka ei hampaita olisikaan, niin ihan varmuudeksi jos Söpö hiukan esittelisi suuren suurta ja peloittavaa ulkomuotoaan. Kaikki kulmakunnan vaaralliset pedot juoksee ulisten karkuun, kun tämä suuren suuri tyttönen nostaa päänsä ja komentaa törttöilijöitä. 
Pikkuisia lapsiakin juoksee välillä ohi ja ne ovat kivoja leluja, Söpö tahtoo leikkiä niiden pienten lasten kanssa. Niillä pienillä lapsilla on aina niin hauskaa ja kivaa…Nuppu vain jolkottaa perässä, vanhus kun on. Ei siinä mitään ylimääräistä touhuta. Hommat vain nopeasti pusikkoon ja kiitos, kotiin unille. Turhaa tuokin Söpö tuossa pyörii ja hyörii, ei se maailma siitä mihinkään mene. Oma pesä kotona odottaa, joko mentäisiin äiti kulta, en minä enää jaksa liikkua.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *