Hae
VillaNanna

Vuoden luetuimmat

Vuoden luetuimmat

En juuri näitä vuoden luetuimmat -postauksia tee, mutta koska niin monet ovat tehneet aivan ihania postauksia, niin itse päätin sitten tehdä omani. Saatte nyt itse nähdä mitä postauksia olette vuonna 2021 tykänneet lueskella. Olen todella kiitollinen, että olette jaksanut taivaltaa kanssani tai vaikka olisit vasta löytänyt tiesi blogiini, kiitos, että olet osa VillaNannan perhettä.

Vuoden luetuimmat

Olen tosiaan aloittanut bloggaamisen jo 2007 Vuodatuksessa. Blogimaailma oli ihan erilainen silloin, enkä olisi silloin kyllä edes uskaltanut ajatella, että vielä 2022 kirjoitan blogia. Siirryin Vuodatuksesta Bloggeriin 2011 kun Vuodatus kaatui ja kaikki kuvat katosi. Bloggerissa kirjoittelin siihen asti kun siirryin Vaikuttajamedialle 2019. Matka on ollut huikea ja olen saanut oppia valtavasti uutta ja vaikka maailma muuttuu, niin VillaNanna pysyy sellaisena kuin se on ja kiitos kaikesta kuuluu teille!

Vuoden luetuimmat postaukset eivät ole ihan yllätys minulle vaikka muutama yllätys siellä olikin. Päätin esitellä teille nyt top 5 listan ja olen todella iloinen siitä, että kaikki postaukset liittyvät käsitöihin. Näin se pitää olla vaikka muutakin postailen. Kiitos teille kuluneesta vuodesta ja toivottavasti viihdyt seurassani tämänkin vuoden!

TOP 5

 1. Neulottu panta
 2. Pojille Adidas tyyppiset sukat
 3. Ompele koiralle
 4. Vyötärön korjaus
 5. Skappel -neule jämäkeristä

Nämä viisi postausta on siis kiinnostanut teitä eniten vuoden 2021 aikana. Katsotaan tuleeko muutoksia tänä vuonna. Voin hyvin ottaa tällaisenkin vuoden luetuimmat jutun joka vuotiseksi jutuksi. Oli aika mielenkiintoista katsoa mikä teitä kiinnostaa. Aina kun ne omat lempparit eivät olekaan teidän lemppareita.

Mikä postaus oli minulle sitten yllätys?

Se oli tuo ompele koiralle sekä vyötärön korjaus. Nuo muut ovat pyörineet pidempään jo kaikkien aikojen luetuimmissa, joten ne eivät tälläkään kerralla yllättäneet. Toki järjestys oli pienoinen yllätys. Mutta hienosti näkee mikä milloinkin ihmisiä kiinnostaa ja parastahan on se, että käsityöt kiinnostaa.

Voit osallistua listan tekoon kommenttikentässä kertomalla sinne, mikä on sinun mielestäsi ollut sinun lempi postaus! Mielelläni luen mistä olette saaneet inspiraatiota ja mikä on ollut sinulle mielekäs luettava juttu. Joten estottomasti kertomaan, mikä on ollut sun lempipostaus blogissani.

Ihanaa iltaa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Oho tuossa top 5 oli yksi postaus jonka musitan lukeneeni 😀 Mun kaikkien aikojen suosikkipostaus sinulta on tää Jämät sisustukseen
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi/2020/04/21/jamat-sisustukseen/

  http://www.sangynalla.fi

 2. Hengittävää elämää etsimässä -blogi kirjoitti:

  Olipa kiva lukea sinun bloggaushistoriasta =) Pitkään olet tehnyt! Sulla on hienoja kuvia ja todellinen käsillätekijän luovuuden lahja.

 3. Marjut kirjoitti:

  Vaikea valita vain yhtä lemppari postausta blogistasi, niitä on monta. 🙂 Ihanaa alkanutta helmikuuta. <3

 4. Jasmin kirjoitti:

  Tykkään paljon näistä vuoden luetuimmat – postauksista! Itselläkin oli tarkoitus tehdä tällainen, mutta jäi tekemättä…

  Hyvin toteutettu postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *