Hae
VillaNanna

Kuusi päivää ilman ompelukonetta

Nyt on kulunut kuusi päivää kun ompelukoneeni päätti sairastua. Perjantaina viimein kuskasin sen konesairaalaan ja saan sen noin viikon sisään takaisin kotiin. Pääsiäinen tosin tuossa häiritsee, että saapi nähdä miten kone kotiutuu. Toivon todella, että pääsee pian kotiin ja minä pääsen tekemään suunnitelmiani valmiiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että unohtaisin teidän ehdottamia postauksia vaan ne tulevat kyllä jossakin kohtaa varmasti ulos. Ainakin yksi paljon pyydetty on tai yritän saada sen ensi viikolla julkaistuksi.

Koneettomana ihan parasta on se kun voi laittaa sarjamaratoonin päälle ja tehdä sellaisia juttuja mitkä on kesken (joita voi ilman tavallista konetta tehdä), kuten nyt poikien pitkään odottamat villasukat. Ja toinen juttu on leikkiä kuvanmuokkauksilla ja muilla vastaavilla. Minun sarjamaratooni on ollut tällä hetkellä Buffy, vampyyrintappja. Hauskaa muisteloa menneiltä vuosilta kun itse oli nuori ja kaunis. Spike oli minun suosikkini, pahis mutta niin kuuma kuin polttava aurinko. Se saikin minut katselemaan vanhoja kuvia ja täytyy sanoa, että ehkä olisin vanhentunut toisin jos en olisi sairastunut tähän tautiini. On ollut ihanaa myös palata leipomisen pariin. On tullut tehtyä sämpylöitä ja rieskoja olan takaa. Myös kokkailu muutenkin on sujunut hiukan paremmin kun kone on ollut poissa. Jotenkin kaikki vapaa-aika menee koneen kanssa ja kaikki muu jää muiden hoidettavaksi. Ompelu poistaa mukavasti stressiä mutta se myöskin vie valtavasti aikaa muualta pois. Nyt varsinkin kun tekee iltaisin töitä niin aamupäivät on parasta aikaa ommella enkä todellakaan halua niitä muutamia tunteja kyhnätä keittiössä tai siivoten. Tämä on kuintenkin minun tapani siivota kun pitää tuota läjää saada pois olohuoneesta.

Mikä on sinun se sarja jota tykkäät katsoa uudelleen ja uudelleen?

Itse jostain kumman syystä katson aina tuota Buffya ja varsinkin niitä paria viimeistä tuotantokautta missä Buffyn ja Spiken suhde alkaa ja syvenee. Muutama muukin sarja on, joihin palaan aina uudelleen kuten nyt Sinkkuelämää. Muutoin en juuri ole koskaan välittänyt katsoa telkkarista mitään sarjoja.

Tällä postauksella ei ole mitään tekemistä koko blogin kanssa, eikä tarkoituksena ole edes tehdä täytepostausta. Tämä on enemmänkin postaus siitä millainen fiilis on kun ei voi ommella. On vähän orpo olo ja se oma ajatus on katkennut moneen palaseen. Kaikki palaset pitää vain yrittää jotenkin kerätä ja liimata yhteen siihen mennessä kun kone palaa kotiin.
Omalla tavalla aika rentouttavaa puuhaa vaikka kova palo olisi ommella. Kaikenlaisia kuvia on tullut otettua, torsolla on leikitty ja stailauskuvia harjoiteltu. Että on tässä puolensa ja puolensa…En kyllä pitkään tätä jaksaisi, että toivottavasti kone tulee ennen pääsiäistä kotiin.

Lukijoiden toiveet:

– Postaus huiveista
– Adidas sukkien ohjeet
– Asukuvia
Tuossa nyt niitä toiveita, joita koitan tässä saada tehtyä. Ei paljon mutta sopivasti. Enempi olisi voinut saada meikäläisen paniikkiin. Mutta luulisin, että suoriudun noista ihan hyvin.

Mukavaa sunnuntaita
-Melissa-

14 kommenttia

 1. Elina // Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Voin vain kuvitella, kuinka orpo olo on ilman ompelukonetta kun on tottunut että sillä saa aina tehdä ja käyttää aikansa sen kanssa! Toivottavasti saat koneesi pian takaisin 🙂 Mä olen katsellut monia sarjoja Netflixistä sekä Viaplaystä ja sitten esim. Greyn anatomiaa telkkarista 🙂

 2. matkailijakirppu kirjoitti:

  Tuttu tunne, on orpo olo jos ei voi harrastaa. Itsellä oli käsi paketissa hetken, eikä neulominen onnistunut… Arggh! 😉 Suosittelen sarjakatseluun Gilmore Girlsisä, siitä tulee aina hyvä mieli… 🙂

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Voi ei, tuo ei kuulosta mitenkään kivalta! Toivotaan, että kone kotiutuu nopeasti 🙂

 4. enkulin käsityöt kirjoitti:

  Olet varmaankin orpo ja yksinäinen ilman konettasi. Minä aina palaan sarjaan kumman kaa ja etsin uusia sarjoja netflixistä

 5. Melissa L kirjoitti:

  On kyllä tosi orpo olo, ei oikein tiedä mitä ihmettä tekisi ja neulomisella ei ihan tuo levottomuus pois lähde vaikka saakin kaikkea kivaa aikaiseksi.

 6. Melissa L kirjoitti:

  Olenkin pari jaksoa katsonut tuota Gilmoren tyttöjä mutta ei se oikein sitten saanut omaa paikkaansa täällä mun kanssa…

 7. Melissa L kirjoitti:

  Samaa toivon minäkin. Pitkät pyhät tulossa niin olisi kiva saada hiukan ommeltuakin.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Netflixissä on nyt aika paljon kivoja sarjoja, joita on tullut katsottua.

 9. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Toivottavasti kone palautuu pian kotiin! 🙂 Buffy kuuluu omiin sarjasuosikkeihin, katsoin sen ekaa kertaa vasta nelisen vuotta sitten yhdessä miehen kanssa. Toinen kestosuosikki, johon aina palaan on Charmed.

 10. Marjo kirjoitti:

  Varmasti on ikävä fiilis ilman rakas ompelukonetta! Toivotaan, että se kotiutuisi pian entistä ehompana kotiin. Minulle niitä sarjoja, joihin palaan ovat Kumman kaa, House ja CSI 😀

 11. Sartsa kirjoitti:

  Sarjojakin tulee katottua, tosin ei useita kertoja. Toistokatsomisesta tulee kuitenkin mieleen Hobitit ja Taru sormusten herrasta elokuvat. Olen nähny ne lukemattomia kertoja ja aina yhtä mielellään. 🙂

 12. Melissa L kirjoitti:

  Buffy oli mun listalla jo silloin kun ilmestyi ekaa kertaa täällä Suomessa.

 13. Melissa L kirjoitti:

  Sitä toivon minäkin 🙂 On kurja jättää tärkeä kapistus tuntemattoman hoiviin.

 14. Melissa L kirjoitti:

  Ne on minullakin tullut katsottua moneen kertaan ja monet muut leffat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *