Hae
VillaNanna

Vanhojen kuvien kierrätys

Vanhojen kuvien kierrätys

Jutellaan aiheesta vanhojen kuvien kierrätys. Tässä on ajatuksena se, että voiko blogiin julkaista uudelleen kuvia, joita on aikanaan kuvannut ja julkaissut blogiin. Niin kuin tiedätte, niin itse julkaisen vanhan blogin kuvia uudelleen, jos en ole ehtinyt niitä uudelleen ottamaan. Tiedätte myös, että saatan välillä hyödyntää vanhoja kuvia uudelleen jossakin toisessa yhteydessä. Kuten nyt.

Vanhojen kuvien kierrätys

Itse en näe sitä pahan, jos blogissa välillä julkaisee vanhoja kuvia, minua se ei nimittäin haittaa yhtään. Toki monia muita voikin haitata, mutta ei minua. Välillä on kiva tosin nähdä myös sellaisia kuvia missä verrataan samasta asusta otettua kuvaa silloin ensimmäisellä kerralla ja nyt uudelleen. Miten kuva muuttuu, miten tunnelma muuttuu. Eikä minua haittaa sekään, jos blogissa on sekaisin uutta ja vanhaa kuvaa. Mitä mieltä sinä olet?

Minua itseäni välillä harmittaa kun on otettu monen monta kuvaa ja nisitä valitsee sitten muutaman postaukseen ja osa jää ulkopuolelle, niin kyllä haluan esitellä niitä kuvia jossain muussa yhteydessä. Harvoin toki näin vanhoja kuvia tulee julkaistua mitä nyt tässä on. En ole vain halunnut tästä ponchosta ottaa uusia kuvia, kun minulla on tallella vino pino kuvia juuri tästä ponchosta. Tokikaan en näitä kuvia tämän enempää julkaise, koska kuvat ovat todella vanhoja ja ulkomuotonikin on muuttunut kovasti.

Asu kuva vuonna 2016

Nämä kuvat minun neulomastani ponchosta on otettu 2016, kuvat oli uudelleen otettuja, ponchon olen neulonut tyttärelleni vuonna 2008 ja silloin on otettu ensimmäiset kuvat minun ensimmäiseen blogiini. Nämä ihan ensimmäiset kuvat ovat valitettavasti tuhoutuneet. Joten otin uudet kuvat syksyllä 2016, jolloin julkaisin silloisen uuden blogin sivuille tästä uusitun postauksen. Kun siirryin Vaikuttajamedialle päätin, että osa vanhoista postauksista julkaistaan uudelleen ja tämä poncho oli sellainen. Eli tänne julkaisin uuden postauksen vanhoilla kuvilla 2019. Postaus alla!

Ihanaa väriterapiaa

Kaikki kuvan vaatteista löytyy vielä minulta poikkeuksena farkut, jotka ovat puhki kulutetut ja ne on jo päässeet parempaan muotoonsa. Mutta tosiaan, koska tykkään näiden kuvien tunnelmasta ja tuosta ponchosta, niin haluan jälleen kerran ottaa muutaman kuvan ja käyttää niitä tässä postauksessa ja toivottaa kaikille oikein mukavaa torstaita!

Vanhojen kuvien kierrätys

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Todellakin saa kierrättää vanhoja kuvia ja välillä itse kierrätin myös vanhoja postauksia eli nostin niitä uudelleen lukuun. Kierrätys kunniaan 😀

  2. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Minulle on ainakin ihan sama, onko kuvat uusia vai vanhoja – jos ovat kuitenkin aiheeseen liittyviä. 😀

    • villananna kirjoitti:

      Ei mulla aina ole edes aiheeseen liittyviä. Sillä aika usein laitan maisemaa tai imaa kuvaa jos kirjoitan jostain tärkeästä aiheesta.

  3. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Minä kyllä yritän julkaista jotain uutta, mutta ei sitä aina ole tarjolla. Sää voi olla varsin epäkuvauksellista, tai muutenkin kiireellinen jakso. Tai ei ollut inspistä kuvaamiseen. Minulla on tosin tällä hetkellä 50000 kuvaa, on aina josta kaivaa, jos on pakko.

    • villananna kirjoitti:

      Itsellä on tällä hetkellä ollut todella vähän aikaa kuvata ja kirjoittaa blogia, se näkyy myös muualla somessani, en vain joka paikkaan ehdi. En ole taaskaan juuri päivitellyt Instaakaan.

  4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Itse ”kierrätän” matkablogissa etenkin kokoelmajutuissa aikaisemmin julkaistujen juttujen kuvia – myös siksi, että samalla säästän tilaa palvelimella, kun haluamani kuva on jo mediaserverillä!

  5. petra kirjoitti:

    Ihanan pirteä poncho! Mä tykkään myös kierrättää kuvia ja oon nyt jopa yrittänyt tehdä sitä tietoisesti enemmän. Ei niin että kolmessa peräkkäisessä postauksessa on juurikin kaikissa täsmällleen samat kuvat, ja sellainen blogi myös muuttuu heti tylsäksi mun mielestä. Mutta niitä samaan aikaan otettuja kuvia kuitenkin tulee käytettyä. Varsinkin kun mulla on kyllä miljoona kuvaa lapsista ja luontokuvia puolet siitä, mutta itsestäni ei ole kuvia, ellei erikseen ole lähdetty minua kuvaamaan. Ja kyllä joskus on myös niitä, kun kaivan tarkoituksella vanhasta postauksesta kuvan uuteen postaukseen. 🙂

    • villananna kirjoitti:

      Itse saatan siitä kuvasessiosta valita eri kuvia mitä aikaisemmassa postauksessa on, kuten tässäkin mutta siitä huolimatta ne on vanhoja kuvia. Tämäkin tosin riippuu miten paljon on kuvia otettu. Joskus kun otamme vain sen pari kuvaa kaikkinensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *