Hae
VillaNanna

Paperipussipöppylät

Paperipussipöppylät

Paperipussipöppylät on minulle erittäin tuttu vaate, käytin tällaisia paljon kun olin nuori. Minusta onkin vähän hassua vetää jalkaan vaate, jota käytin 16-21 -vuotiaana.  Näitä housuja tosin on nyt paljon myynnissä ja nämä ovat minulle ehkä se paras vaate koskaan. Korkeavyötäsöiset housut ja hameet tuovat vyötärön kauniisti esiin ja luovat näin tiimalasiefektin. Näissä ei tarvitse myöskään jännittää istumista, näkyykö koko takapuoli muille ihmisille kun vähän pyllistää.

Mistä kaikkialta tällaisia housuja sitten löytyy, jos ei halua ostaa uutena? Ensimmäisenä kannattaa kiertää kaikki vintageliikkeet, Helsingissä niitä on monen monta esimerkiksi Kalliossa. Mutta myös itsepalvelu kirppikset kannattaa myös kiertää. Niistä löytää useasti myös ihan käyttämättömiä vaatteita, kuten ovat nämä minun housuni.

Paperipussipöppylät

Olen kaivanut ison määrän vanhoja kaavalehtiä esiin ja tarkoituksena on ommella muutamia korkeavyötäröisiä alaosia, mukana on myös näitä paperipussihousuja, mutta eivät kaikki. Suunnitelmissa on myös muokata vanhoja housuja uuteen uskoon, sopimaan enemmän minun tämän hetkiseen tyyliini.  Samalla myös katsoa miten pitkälle menen ilman, että en hanki edes kirpparilta mitään.

Kuvien asu on pitkälti sellainen, mitä nuorena käytin, farkkutakin tilalla oli silloin farkkuliivi ja pitkähihaisen trikoopaidan tilalla taas lyhyhennetty t-paita. Muutoin pitkälti samoissa vetimissä mentiin. Eikä näytä kyllä yhtään hassulle, vaikka useasti sanotaan, että kun henkilö laittaa päälleen sellaiset vaatteet mitä nuorena käytti, näyttää ikäistään vanhemmalle ja naurettavalle.

Asu:

 • Farkkutakki: Ilmaisosasto
 • Trikoopaita: Ilmaisosasto
 • Housut: Aino kirpputori (en ole ihan varma, että oli sieltä)
 • Kengät: Skechers
 • Huivi: Ostettu huiviliikkeestä Zakopanesta.
 • Sormikkaat: Kontti
 • Aurinkolasit: Voitto

Eipä tässä oikeasti tarvitse ostaa mitään uutena, sillä lähes kaikki löytyy hyvin kirppareilta. Hulluintahan on oikeastaan se, että kirppareilla on paljon täysin käyttämättömiä vaatteita. Ihmisten hutiostoksia, liian pieniä tai liian isoja. On toki hyvä, että ne myydään, eikä heitetä pois. Mutta eikö aina kannata kokeilla ennen kuin ostaa? Se on vähän semmoinen juttu, jota en ihan ymmärrä. En myöskään ymmärrä sitä, että kirppareilla voidaan myydä rikkinäisiä ja likaisia vaatteita. Mutta olkoon tämän minun ongelmani… Kirppareilta löytyy siis ihan kaikenlaista tavaraa.

Paperipussipöppylät

nautinnollista sunnuntai päivää teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

*****

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto

Miksi kirpputorit

Rikkinäiset ja likaiset vaatteet

8 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Hauskan näköiset ”paperipussipöppylät” 😀 Mistä ihmeestä tuo nimi muuten tulee tai olet sen keksinyt? Muistan itse omistaneeni ehkä yhden korkeavyötäröiset housut joskus nuoruudessa. Ihan hauskat silloin mutta nyt vierastan niitä. Sinun päälläsi näyttävät todella hyviltä mutta itselleni en voisi ajatella niitä.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Ei mitään tietoa mistä tuo nimi tulee. Nää tosin tuosta yläosasta näyttää paperipussille, joka vedetään vyötärölle ryppyyn. Ehkä se tulee siitä?

 2. tuulanneli kirjoitti:

  Minullakin on tämän malliset housut. Omani olen hankkinut muutama vuosi sitten. Täytyypä kaivaa ne esille! Onneksi tänä päivänä on hyvin saatavilla korkeavyötäröisiä housuja 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Kivan näköinen asu kokonaisuudessaan! 🙂 Tykkään noista housuista kovasti muiden päällä, harmi etteivät omalle kropalle istu.

  • villananna kirjoitti:

   Jos on vähän väärän malliset olleet sitten. Minusta nää sopii kaikkiin vartalomalleihin.

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä en ole jotenkaan tullut sinuiksi tämän housumallin kanssa – ainakaan vielä 😀

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä se tulee, se tulee aina. Nimittäin se maku muovautuu kun jotain näkee muiden päälle useasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *