Hae
VillaNanna

Ei minun työt aina onnistu

Ei minun työt aina onnistu

Ei minun työt aina onnistu, vaikka blogissa ne näyttää hyvälle. Minun pyydettiin näyttämään jokin epäonnistunut työ ja kun siivosin lumppulaatikoita, löysin yhden sellaisen työn, joka ei ollut sellainen joka se oli minun ajatuksissani. Olen tästä aikanaan kirjoittanutkin blogiini ja linkin löydät kyseiseen postaukseen alta.

Kun Melissa kondomin neuloi

Ei minun työt aina onnistu

Ideana tämä kypärä on loistava ja jos olisi oikeasti onnistunut hyvin, niin se olisi käytössä ja paljon. Juuri omaan makuun täydellinen. Valitettavasti tässä on monta kohtaa, joka ei toimi. Poimitaan ne nyt tähän, niin näette hiukan missä meni homma vikaan.

Virheet:

 • Hattuosa on liian suuri ja liian matala.
 • Tuubiosa on liian väljä myöskin, ei pysy millään kasvojen edessä.
 • Korvat liian alhaalla, eivät pysy pystyssä.

Vaikka näitä virheitä löytyy monta, niin en laittanut tätä kondomia jakoon, se on edelleen kaapissa kauniisti viikattuna, odottamassa, että pääni kasvaa isoksi. En usko, että kasvaa mutta en halua siitä kuitenkaan luopua. Eläinaiheiset hupsut päähineet on niin mun juttu joka tavalla. Löytyy kettua, yksisarvista, koalaa ja vaikka ja mitä.

Mutta vaikka päähine ei onnistunut, niin tykkään tästä silti paljon ja tätä on tullut myös käytettyä. Varsinkin kun pakkanen paukkuu kunnolla, on kiva laittaa juuri tämä myssy päähän, sillä tämä on niin ihanan lämmin. Vaikka alaosa lerputtaa, niin sen sisällä pysyy silti ihanan lämpimänä. Ehkä neuleen voisi purkaa ja koittaa tehdä uudelleen. Mene ja tiedä. Vielä en kuitenkaan ole siihen asti päässyt, että alkaisin purkuhommiin.

Hupsut vaatteet aikuisella

Muistan, että jonakin vuonna jossakin keskustelussa aiheena oli aikuisten päällä lapselliset vaatteet. Keskustelu sopi niin täysin minulle, sillä minulla on tuollaisia hupsuja juttuja päällä aina välillä. Leggareissa on jäätelöitä tai star warsin henkilöitä ja on näitä hauskoja eläinaiheisia päähineitä. Ei ne joka päivä päällä ole, mutta tarpeeksi useasti kuitenkin.

Aikuisena olo on siitä kivaa, kun sillä ei ole enää niin väliä mitä laittaa päälleen, vaan voi laittaa päälle ihan mitä ikinä tahtoo. Minusta on vain piristävää, kun aikuiset heittäytyy rooliin ja laittaa päälleen välillä jotakin, mikä asuun ei sovi ollenkaan. Henkilö näyttää heti mielenkiintoiselta ja hänen maailmaan on hauska kurkata.

Ei minun työt aina onnistu

Letkeää sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Kettumainen panta

Suloinen koalapanta suojaamaan korvia

Yksisarvis huppuhuivi

10 kommenttia

 1. Älykodin avaimet kirjoitti:

  Itse kun jotain tekee, niin ei tietenkään raski laittaa menemään. Mutta hassut vaatteethan on mainio keskustelun avaaja aina 🙂

 2. Anne kirjoitti:

  Toihan on tosi kiva päähine ja varmasti lämmin!

 3. Jonna kirjoitti:

  Just parhaita tollaset leikkisät asusteet! Tää vois sopia sillei HC- lapin reissulle, kun alla on jo hattu ja kaulakuivi ja sit tää vielä päälle! Tilaa on!

 4. Suvi H kirjoitti:

  Virheiden kautta onneksi oppii parhaiten!

 5. I don´t speak Polish kirjoitti:

  Ai hitsi kun olisikin joku tuollainen ihanan lämmin ja mukava myssy tähän Suomen talveen, hullunkurisuudesta vain lisäpisteitä:)

  • villananna kirjoitti:

   Tää on kyllä lämmin, sitä en voi kieltää 🙂 Katsotaan nyt miltä se näyttää laskettelukypärän päällä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *