Hae
VillaNanna

Tekstiilijätteestä talvinen seinäkoriste

Tai voi tämän laittaa myös oveen, niin kuin minä tein. Härdelli laahaa aina oksia kotiin ja kaikkia ei saa sitten heittää pihalle takaisin vaan olen alkanut tehdä niistä kaikenlaisia juttuja kuten erilaisia seinäkoristeita. Ne ovat lopultaan aika kivoja ja sopii hyvin boheemiin ilmeeseen. Kun tein jokin aika sitten lämpötossut villapaidasta, jonka huovutin niin siitä jäi vähän materiaalia jäljelle ja tiedätte, etten halua heittää mitään pois, niin pakko oli ommella muutama sydän, joista tein tämän hassutuksen. Sydämien sisällä on leikkuujätettä, katsoin sellaista, joka on huokoista ja näin ollen kevyttä. Näin sain pehmeät ja kevyet sydämet.

Kaikki eivät kuitenkaan mahtuneet koristeeseen, joten ne pyörii sitten pöydillä eri paikoissa ja jos kyllästyn, laitan niihin vain langat ja kuuseen roikkumaan muiden koristeiden kanssa. Huovuttuneesta villavaatteista saa vaikka mitä ihanaa ja kaunista tehtyä, jos ei vaatteeksi niin sitten kotiin erilaisia ihania juttuja. Oksat sopii myös hyvin näiden kanssa. Tulee sopivasti rouheaa ulkonäköä.

Mukavaa sunnuntaita
-Melissa-

10 kommenttia

 1. matkailijakirppu kirjoitti:

  Söpöt sydämet! Ja tosiaan pienetkin jämäpalat riittää… 🙂

 2. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 3. Melissa L kirjoitti:

  Kyllä vain. Pienetkin palat kannattaa katsoa läpi 🙂

 4. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Tosi kivan näköinen koriste! 🙂

 5. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 6. Taru | Mutsi hoitaa kirjoitti:

  Hauska idea! Tähän jopa minäkin ehkä kykenisin. Mietin vaan että kuinka purkautumisaltista leikattu villaneulos on? Varmaan hyvä varata vähän ylimääräistä sitä varten?

 7. Melissa L kirjoitti:

  Tuo villapaita on huovutettu, se ei enää purkaudu. Mutta suosittelen neulepaitojen kanssa ompelemaan lyhyttä suoraa tikkiä ja sen lisäksi sitten saumuria niin ei karkaa silmukat.

 8. Riikka Mikkola kirjoitti:

  Söpöjä ja persoonallisia koristeita! 🙂 Ihailtavasti hyötykäytät ja keksit vanhasta uutta. /Riikka

 9. Melissa L kirjoitti:

  Vanhan materiaalin käyttö on aina aika rajallista ja se tekee tekemisestä ihanan haasteellista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *