Hae
VillaNanna

Se oli sitten siinä

Se oli sitten siinä

Se oli sitten siinä, loma meinaan ja uusi työrupeama alkaa tänään. Uudet tuulet puhaltaa jälleen työelämään ja muutamia uusia tuulia on myös yksityiselämään. Tänä keväänä valmistun kestävän kehityksen ammattilaiseksi ja opettelen elämään uudella tavalla täällä Helsingin Manhattanilla. Oikeastaan odotan innolla mitä tämä kevät tuo tullessaan.

Se oli sitten siinä

Tässä 1.1.24 luovuttiin autosta ja aloitimme autottoman elämän. Toki auto on käytössä, mutta ei tässä meillä missään. Nyt kun muutimme lähelle kaikkea, ei sitä autoa edes tarvitse ja työmatka sujuu nopeasti Metrolla, työmaa kun on Länsimetron vieressä, niin pääsee hienosti suoraan vain. Minulla on muutamia suunnitelmia kevääksi kädentaitojen osalta ja niistä olisi tarkoitus tehdä oma postauksensa tässä lähiaikoina. Vielä on tuon vaatehuoneen/työhuoneen järjestelyä sen verran, että esittelen huoneen joskus toiste.

Kirpparilla tuli käytyä myös tässä lomilla. UFFin tasarahapäivät veivät mennessään ja ehdin käydä kahdessa liikkeessä, Fredalla ja Hakaniemessä, mitään isoja määriä en hankkinut vaatteita, sillä tilaa ei ole, mutta sen verran olen hankkinut, että niiden esittely olisi tulossa. Viimeksi kävin kirppareilla joskus alku syksyllä. Eli kirpparijuttuja tulee tulevaisuudessakin harvakseltaan, koska niin kuin sanoin…Tilaa ei ole.

Se oli sitten siinä

Pakkanen paukkuu ja kevät tulee

Loman juttuja on tulossa vielä tässä muutama mutta sitten aletaan jo katselemaan kohti kevättä. Uudet tuulet puhaltaa vaatekaappiin ja pääsette kurkkimaan miten tulen yhdistelemään vanhoja vaatteita uudella tavalla. Ostaa kun en voi enää samoin kuin ennen. Ompelut ja neuleet kyllä tulee jäämään blogiin ja ovat edelleen se punainen lanka, mutta vähenevässä määrin nekin. Koska tilaa ei ole. Kuinkakohan monta kertaa sitä alleviivaan? Ehkä koitan itselleni nyt hakata päähän ajatusta, että pukeutua voi niihinkin, jotka on kaapissa. Hah, pukeudunkin koko ajan niihin, mutta nyt ehkä etsin enemmän uusia tapoja yhdistellä niitä toisiinsa.

Neuleita ja ompeluita on tullut jo tehtyä ja uusi tapa ommella on otettu käyttöön ja etsin sitä oikeaa tyyliä toteuttaa tätä seisten ompelua. Koska tuonne huoneeseen ei valitettavasti mahdu tuolia, niin joudun seisomaan. Kun tulevaisuudessa poika muuttaa pois ja pääsemme makkariin, niin levitän ompelutilan ruokahuoneeseen ja silloin saan vihdoin jälleen tuolin takamukseni alle.

Se oli sitten siinä Se oli sitten siinä

Mahtavaa vuotta 2024 kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Uutta ja jännä tieosta – sehän kuulostaa hienolta! Mukavaa ja menestyksekästä vuotta sinulle!

  2. Mare Kinanen kirjoitti:

    Mukavalta kuulostaa vuoden alkaminen. Jatkukoon se samanlaisena.
    Muutoksia on edelleen tulossa, mutta ajallaan. Onneksi ihminen on varustettu kekseliäisyydellä, niin uudet työasennotkaan eivät rassaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *