Hae
VillaNanna

Kun perheen vauva täyttää 18v

PALJON ONNEA PERHEEN PIKKUISELLE!

Meillä perheen vauva ei suinkaan ole nuorin vaan keskimmäinen. Miksi hän on meidän vauva, ei johdu siitä, että olisi jotenkin vauvamainen tai ei osaisi mitään. Hän on sinnikäs ja uuttera, kuten ovat kaksi muutakin. Hän vain on ulkomuodoltaan sellainen Bambi. Tätä pikkuista vauvaa me juhlittiin viime viikolla ja juhlinnat jatkuu jälleen kun tulee reissultaan kotiin.
Minun erittäin vaikeasti allerginen poika on vihdoin matkannut aikuisuuden satamaan ja elämä vasta alkaa nyt. Kohta pojalla on valkoinen lakki päässä ja ammattitutkinto kädessä, intti edessä, ehkä siellä viihtyy pidempään sen jälkeen pitääkin miettiä mihin suuntaan mennään. Onko työelämä seuraava etappi vai hyppääkö hän seuraavaksi maailmalle kiertelemään vai hakeutuuko jatko-opintojen pariin. Niin paljon on suunnitelmia pienellä pojalla päässä ja aika näyttää mitä tästä kaverista kuoriutuu.

Pojan taidonnäyte

Ihana sisko

Ihanaa alkanutta viikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *