Hae
VillaNanna

Lapsen rikkinäinen ja likainen paita

Kun lajittelin kasaprojektin materiaaleja hallin lattialle, nuorimmaiseni nappasi kasasta isoveljensä vanhan paidan, joka oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Paita raasu oli rikki ja tahrainen. Tahrat eivät ole halunneet lähteä paidasta ollenkaan, vaikka mitä olen koittanut tehdä. Vanhempi poikani on ollut kova säästämään ruokaa vielä seuraavaksikin päiväksi ja se näkyy monissa hänen vanhoissa vaatteisaan. Paidan kohtelo oli tässä vaiheessa auki, ehkä siivousrätiksi oli paidan matka, nuorimmaiseni kuitenkin oli toista mieltä ja oli annettava paidalle toinen mahdollisuus, sillä Härdelli oli nyt sitä mieltä, että paita kuuluu hänen käyttöönsä. 
Aina sanotaan, ettei kaikkea kannata säästää, itse olen todella kova säästämään ihan kaiken ja se sitten aiheuttaa ongelmia enemmän kuin tarpeeksi. Mutta nyt on helppo sanoa, että onneksi olen säästänyt näitä merkkejä, sillä niillä saikin kivasti kaikki tahrat piiloon. Merkkejä voi myös itse tehdä mutta tehdään niitä toinen kerta. Niitäkin voi tehdä todella monella tavalla. Korjasin siis kauluksen ja ompelin merkkejä paitaan sinne missä oli tahrat. Kaikenlaiset merkit käy, toki suosittelen ensimmäisenä kankaisia mutta nyt ei niitä montaa ollut, joten kaikki siis käy. Merkeillä saa muutoinkin todella helposti vaatteita korjattua ja muutettua. Säästä siis merkit aina kun jotain säästät tuunattavista vaatteista. Myös napit ovat tärkeitä säästettäviä. Liikaa asioita ei kannata kuitenkaan nurkkiin säästää, vaan ihan muutama vain. Asia joka minun pitää vielä oppia.

Ensimmäinen projekti on saatu aloitettua ja tunnelma on aika korkealla. Usko siitä, että selviän näin monesta haasteesta tämän vuoden aikana on vielä vähän uskon puutteen ympäröimä, mutta nyt kun ensimmäinen työ on saatu valmiiksi, niin jotenkin sitä uskoakin alkaa tulla. Seuraavaksi on keskityttävä käsityöblogien haasteeseen.

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aivan kuin merkit olisivat alunperinkin paidassa olleet – loistavasti onnistunut tuunaus siis jälleen kerran! 🙂

 2. Melissa L kirjoitti:

  Joo, olen samaa mieltä, että ihan kuin kuuluisivat tuohon paitaa.

 3. Kat von Yvon kirjoitti:

  Todella kiva idea kyllä! Ihan kuin uusi 🙂

 4. Tuula's life kirjoitti:

  Kiva ja onnistunut tuunaus! Paita näyttää hyvännäköiseltä.

 5. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 7. Tia kirjoitti:

  Erittäin hyvin onnistunut tuunaus!

  https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

 8. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *