Hae
VillaNanna

Pallokuosi on ollut mun kesän juttu

Pallokuosi on ollut mun kesän juttu

Pallokuosi ei ole ollut tänä kesänä muotia, mutta minä olen sitä työstänyt monen vaatteen verran. Pari mekkoa, housut ja niiden lisäksi on muutama pallovaate tullut ostettua kirpparilta ja kaapissa odottaa pari pallokuosista kangasta lisää. Minulle pallot vaan on jotain niin ihanaa. Niin on tämä mekkonikin, joka minulla oli lauantaina päällä.

Pallokuosi on ollut mun kesän juttu

Olen monet vuodet rakastanut kukkakuosia sekä raitaa, mutta joukkoon on vähitellen alkanut tulla palloa, mutta vasta tänä vuonna pallot hyökkäsi päälleni kuin viimeistä päivää ja sukelsin pallojen joukkoon. Tämä mustavalkoinen kangas on ollut kaapissa monet vuodet odottamassa omaa muotoaan. En ole halunnut tehdä siitä ihan mitä tahansa, vaan ihan juuri sen mikä siitä kuuluu tulla. Nyt keväällä valmistui tämä mekko ja ihastus oli taattu. Kaavaa tähän ei ole, mutta jos nyt vasta ompelisin jotakin kankaasta, niin valitsisin Mekkotehtaan Helmat kirjasta kaavan.

Koska minulla on myös trikookudetta, niin siitä saa virkattua myös erilaisia laukkuja. Tämän laukun olen virkannut muutama vuosi sitten ja laukku tuli heti mieleeni kun sain mekon valmiiksi, että tämä sopisi niin hienosti mekon kanssa. Laukkuun ei ole mitään ohjetta olemassa. Laukku on kuitenkin hyvin helppo virkata ilman ohjettakin. Ensin vain sopivasti ketjusilmukoita ja sen jälkeen kiinteitä silmukoita niin paljon, että voit taittaa laukun kolmeen osaan. Näin saat oikein toimivan pienen käsilaukun.

Mitä väriä raikastamaan mustavalkoista?

Mustavalkoisen kanssa sopii hyvin kirkkaan keltainen väri, keltainen raikastaa asua paljon ja näyttää kivalle. Itse virkattu laukku olikin jo valittu ja jalkaan sujahti kirkkaan keltaiset sandaalit. Kengät on ostettu vuosia sitten Tallinnasta. Siellä oli aikanaan Rotermannin alueella kenkäkauppa (ennen siis Rotermanniksi muuttumista), tämä kenkäkauppa oli minun suosikkini ja sieltä tulikin ostettua aina monet kengät kun Tallinnassa tuli käytyä. Enää sitä ei ole, enkä ole sitä mistään löytänyt. Joten en osta Tallinnasta enää kenkiä.

Koska minulla on myös trikookudetta, niin siitä saa virkattua myös erilaisia laukkuja. Tämän laukun olen virkannut muutama vuosi sitten ja laukku tuli heti mieleeni kun sain mekon valmiiksi, että tämä sopisi niin hienosti mekon kanssa. Laukkuun ei ole mitään ohjetta olemassa.

Minun on nyt pakko todeta, että Tykästyin tähän asuun ja odotan ensi kesää jo kovasti, että saan tämän asun päälleni jälleen. Mutta onneksi mekko pääsi ulkoiluun jo ennen ensi kesää, nimittäin mekko oli päällä Vaikuttajamedian kesäpäivillä, joita viikonloppuna vietettiin. Oli ihana nähdä tuttuja ja tutustua uusiin tyyppeihin ja parasta oli tietenkin se, että sain puettua tämän mekon päälleni.

Pallokuosi on ollut mun kesän juttu

Kivaa  päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Mielettömän hieno ja raikas yhdistelmä. Pitää ottaa tästä koppia 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.