Hae
VillaNanna

Jämistä hauska mekko

Maaliskuussa minulla kova kesä polte ja ompelin ja postailin kivan kesävaate- postauksen. Tämä postaus oli kuitenkin ajottautunut talveen ja kuvia vaatteet päällä oli turha silloin odottaa. Nyt aika moni vaate on päässyt käyttöön ja uudelleen esitelty blogissakin. Ja varmasti muuton jälkeen saatte nähdä vielä enemmän kaikkea kivaa, niin vaatteita kuin sisustustakin. Paljon tulee muuttumaan koti kun astumme tuohon hyvin erilaiseen ympäristöön mihin olemme tottuneet.

Mekkoni oli ensimmäisiä Lumppis-projektin tuotoksia ja en ollut aivan varma, että onko sellainen mitä olin ajatellut. Tosin nyt kun mekko on ollut päälläni, niin pitää sanoa, että kyllä on juuri sellainen kuin sen halusin ollakkin. Projekti ei ole tällä hetkellä paljoakaan edistynyt, sillä ompeluaika on erittäin rajallinen ja perjantaina pitää olla koneet pakattuna pois tieltä kun viedään isot huonekalut uuteen kotiin.

Kun oltiin lähdössä Tekasin-festareille, jouduin hetkeksi pysähtymään ja miettimään, että mikä sopisi kyseiseen tilaisuuteen kaikkein parhaiten ja aika nopeasti huomasin, että se on juurikin tämä mekko, joka sopii joka tavalla tuonne tapahtumaan. Kaikki vaatteen osat ovat jämiä, osat on trikoohametta (vuoreksi), t-paidan yläosa sekä shifonkikankaan palanen. Kaikki osat käytettiin, mitään ei jäänyt jäljelle, paitsi ompelujäte, minisilput, joista muuten voi tehdä vaikka lankaa halutessaan ja neuloa vaikka maton. Itse en ole siihen vielä ryhtynyt, mutta meinaan tehdä kun tyynyjä on jo niin paljon, ettei niitä enää halua tehdä.

Mutta palataampa vielä lauantain tunnelmiin ja Tekasin-festareille! 
Tähän postaukseen on myös hyvä laittaa pieni mainos pläjäys, nimittäin blogia voi seurata myös muiden somekanavien kautta, kuin bloggerin kautta. 
Fecebook
Blogit.fi
Bloglovin
Instagram
Ylläpidän Facebookissa myös muutamaa ryhmää, johon kaikki ovat tervetulleita. Siellä saa jutella itselle tärkeistä asioista ja esitellä omia töitään, kenkiään tai vaatteitaan muuten vain.
Kenkähullut
VillaNannan tuunausryhmä
Tyyli on vapaa
Löytyy myös kirppisryhmä, joka tällä hetkellä on täysin oman onnensa nojassa, sillä minulla ei ole ollut aikaa sille ollenkaan. Tarkoitus on kuitenkin myydä siellä VillaNannan vaatteita, kirppis ajatuksella. Saattaa myös myöhemmin tulla ihan myyntiä suoraankin kun kaikkia vaatteita ei voi itsellä pitää. VillaNanna second. Tervetuloa mukaan!

Ostokset jäivät laihanlaisiksi, en halunnut ostaa mitään kun on muutto käsillä mutta en halunnut lähteä ihan tyhjin käsinkään. Koska olen kenkähullu ja kenkiä ei voinut ostaa, niin korvissa koristelee nyt yhdet korkkikset. Tästä tunnistaa kenkäfriikin…Korvissakin keikkuu kengät.
Asia, jota en ole saanut itse aikaiseksi, vaikka olen osat leikannut muutama vuosi sitten, eli rusettipanta, sellainen lähti mukaan ja väri, joka puhutteli minua eniten. Tosin Härdelli sen ensin nappasi päähänsä ja käveli ympäsi Tamperetta panta päässään.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *