Hae
VillaNanna

Miksi kannattaa osallistua arvontoihin

Miksi kannattaa osallistua arvontoihin
Miksi kannattaa osallistua arvontoihin?

Miksi kannattaa osallistua arvontoihin? Tosi hyvä kysymys ja vastaus on aika yksinkertainen: Ihan sen vuoksi, että silloin on mahdollisuus voittaa erilaisia asioita. Itse olen osallistunut aina kuin mahdollista erilaisiin juttuihin mitä pyörii facebookissa tai Instagramissa. Voittojakin on tullut monen monta, olen voittanut sinappia, kirjan, aurinkolasit ja liikuntakortin. Tosin tuohon liikuntakorttiin osallistuin ohan vahingossa ja sen kanssa oli sen verran ongelmia, että jäi lopulta lunastamatta koko vuosikortti.

En kuitenkaan mitenkään superisti ole voittanut, vaan joskus silloin tällöin. Ja kun vihdoin voittaa, fiilis on todella korkealla ja on aivan täpinöissään, että vau, minut on huomattu. Voitto saa aina innostuksen nousemaan ja halun osallistumaan seuraavaan, vaikka ei onni suosisi silloin ollenkaan.

Parhaat voitot

Kontti

Minulla jäi tosin hyvin mieliin tuo kirjavoitto, ei mikä tahansa kirja, vaan Mariko Palomaan: Itte tein ja kierrätin -kirja. Arvonnan järjesti SPR Kontti ja osallistuminen oli se, että jakaa oman tuunausvinkkinsä ja raadi sitten valitsee parhaimmat. Minun vinkissä oli kaksi erilaista tuunausta, toinen mitä tehdä rikkinäisistä vaatteista ja toinen ihan miesten paidasta. Kirja oli mahtava voitto ja kirjaa onkin tutkittu moneen kertaan ja saatu paljon vinkkejä omiin tuunauksiin.

Kontti on onnistunut hyvin kirpputorien kasvojenkohotuksessa. Myymälät ovat valoisia ja kaikki on hyvin järjestyksessä, on helppo löytää mitä etsii. Ainut ongelma taitaa olla hinta, joka alkaa olla jo Uffin tasoa ja siksi olen pikku hiljaa pyrkinyt siihen, etten siellä aina käy. Pyrin valitsemaan halvempia kirppareita, joissa on myös paremmat valikoimat. Sääli, sillä tykkään tosi paljon esimerkiksi Tammiston Kontista.

Mariko Palomaa ylläpitää suosittua blogia ja jos kiinnostaa hänen päänsä sisältö ja mielettömät ideat, klikkaa itsesi lukemaan Madam B.C -blogia!

Miksi kannattaa osallistua arvontoihin

Lasipalatsi

Elokuussa Lasipalatsi järjesti arvonnan, jossa voittoina oli Lasipalatsin yritysten voitto. Kaksi erilaista, oli aurinkolasit pääpalkintona sekä kosmetiikkaa. Osallistujien oli vain kerrottava oma muisto Lasipalatsista. Minun muisto juontaa omaan lapsuuteen ja reissuun äitini kanssa. Tällä tarinalla sitten voitin aurinkolasit, jotka hain Lasipalatsin Keops- optikolta.

Pakko sanoa vielä tuohon Keopsiin se, että oli todella miellyttävää käydä siellä. Oli siistiä, rentoa ja asiantuntevaa henkilökuntaa. Ensimmäistä kertaa ymmärrettiin myös minun erittäin valoarkoja silmiä ja Myyjä osasi valita heti oikeanlaiset aurinkolasit minulle. Ne sopi päähän vielä niin täydellisesti, ettei tarvinnut muotoilla niitä ollenkaan. Uskon, että palaan vielä tuohon paikkaan uudelleen, kun pitää uusia silmälaseja alkaa hankkia.

Miksi kannattaa osallistua arvontoihin

Miksi kannattaa osallistua arvontoihin? Tähän sopii hyvin sanoa, että jos ei osallistu, niin voi silloin mitään koskaan voittaa! Ja tämähän pätee hyvin. Ei kannata luovuttaa, vaikka ei heti voittaisi, kyllä se arpaonni jossakin kohtaa osuu ja uppoaa. Ihan varmasti!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

-Melissa-

16 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Harvemminhan se onni omalle kohdalle osuu, mutta mitä ahkerammin jaksaa osua niin sitä paremmat mahdollisuudet on 😉

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, mahdollisuudet kasvaa sitä mukaa miten paljon osallistuu.

 2. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Monesti on voitto itsellekin osunut mutta suhteessa siihen kuinka paljon kisoihin olen osallistunut niin aika harvassa ne voitot on 😀

  http://www.glitteriaddikti.fi

  • villananna kirjoitti:

   En minäkään ihan koko ajan voita. Mutta sitten kun se osuu kohdalle, niin olo on tosi huikea 🙂

 3. Sorakukka kirjoitti:

  Itse olen voittanut viisi kiloa suklaata ja disko pallon. Tuo diskopallo vähän harmittaa sillä päävoittona oli tuolloin kunnon kuulokkeet ja olisin saanut ne jos olisin huomannut voittoni ajoissa. Niille olisi ollut käyttöä.

  Netissä olen alkanut välttämään arvontoja sen jälkeen kun niiden kautta alkoi sähköpostiin virrata kauheasti roskapostia. Ja kun asuntolainaa kilpailutin niin roskapostien määrä tuplaantui. Nykyisin hömppä postia tulee jopa 30 päivässä. Täytyy varoa mihin sähköpostinsa antaa ja erityisesti lukea säännöt. Jos säännöissä on maininta että sähköposti annetaan markkinointiin kolmannelle osapuolelle niin sen tietää että postia tulee ja paljon eikä niitä saa peruttua.

  Terveisin sähköpostinsa jakanut arpaonniton. ?

  • villananna kirjoitti:

   Voi ei. Minä myös pyrin siihen, ettei tarvitse antaa omaa sähköpostia ollenkaan. Juuri noiden roskapostien takia.

 4. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Ihania voittoja 🙂
  Itse olen joskus voittanut messuliput fb-arvonnasta.

 5. Xeveliina kirjoitti:

  Tosi kivoja voittoja! 🙂

  Meillä on onni potkinut urakalla nettiarvonnoissa, koska olemme mieheni kanssa voittaneet mm. taulu-tv:n, pelikonsolin, 2 polkupyörää, lukuisia lahjakortteja ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Kaikkiin kisoihin en tietenkään osallistu (koska osa on pelkkiä mainoshuijauksia), mutta Arvontahulluissa on paljon kisoja, mistä voi valita parhaat palat päältä! 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Teille on osunut kunnon kultasuonet. Mahtavia palkintoja olette saaneet. Ja totta, arvontojen kanssa pitää olla varovainen.

 6. Mira Rinne | Voimaannuttajana matkallasi osoitteessa www.fashionpoetry.co kirjoitti:

  Ihania voittoja siellä! <3 Itsekin tykkään kyllä osallistua sillä eihän sillä mitään ns. häviäkään ja musta jo osallistuminen on kivaa puuhaa! 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Totta, pelkkä osallistuminen on jo hauskaa ja jos vielä voittaa jotain, niin…

 7. Madam B.C. kirjoitti:

  Hih, kiva et oot voittanu mun kirjan! Kiitos sanoistasi 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Taisi olla vuonna 2015 kun tuo kisa oli? En muista enää tarkkaan. Sun kirja on edelleen menossa mukana 🙂

 8. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Arvontoihin osallistuminen on ihan mukavaa puuhaa 😀 Itse oon voittanut ainakin keikkaliput, hiustuotteita, hyvinvointijuomia ja pakopelihuone-kokemuksen, eli ihan kivoja juttuja osunut kohdalle. Tykkään kyllä myös järjestää arvontoja omassa somessa, toivon että ne ilahduttaa myös muita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *