Hae
VillaNanna

Lukijoiden suosikki

Lukijoiden suosikki

Tämä artikkeli on lukijoiden suosikille varattu. Tuossa kesäkuussa esittelin hameen, jonka tein pöytäliinasta ja kuvassa ollut neule herätti kovasti keskustelua ympäri somea ja myös yksityisviestejä sain monen monta. Tässä muutama viikko sitten satuinkin törmäämään paidan ohjeeseen. Jotenka nytpä haluan kertoa koko paidan tarinan ja laittaa myös ohjetiedot paidasta tähän postaukseen.

Lukijoiden suosikki

Paidan olen hankkinut muutama vuosi sitten UFFista ja huomasin jo silloin, että paita on itse tehty. Aivan ihana paita. Siitä tulikin heti meikäläisen suuri suosikki ja olen käyttänyt sitä lähes koko ajan kun on ollut hiukan viileämpää. Paita sopii lähes kaiken kanssa, farkkujen, suorien housujen, trikoiden, hameiden, mekkojen…Ihan kaiken kanssa. Aluksi väri oli minulle pienoinen haaste, mutta aika pian löysin tavan käyttää paitaa kaiken kanssa.

Esittelin paidan sivutuotteena kesäkuun alussa, kun olin saanut valmiiksi hameen, jollaisia oli ysärilovun lopulla paljonkin ihmisillä käytössä. Nyt näitä samaisia hameita muuten on nyt kirpparit täynnä. Jos siis tuon tyyppiset hameet kiinnostaa. Suora linkki kyseiseen postaukseen löytyy alla. Jos siis hamonen kiinnostaa, niin klikkaus sinne. Näet myös toisenlaisen alaosan tämän paidan kanssa.

Maksihame pöytäliinasta

Uskon myös, että tämä ei tule olemaan viimeinen kuva tästä paidasta somessani. Jos ei blogiin asti pääse, niin ainakin Instassa tulee olemaan tavalla tai toisella. On meinaan niin ihana ja ihan paras kaikista paidoista mitä minulla on kaapissa.

Housut olen ostanut Label second handistä ja ihan lempparit. Korkeavyötärö on mun juttu. jalkaan valitsin lenkkarit ja paidan alla on toppi, koska paidasta näkyy reilusti läpi. Jos olisi vielä pitkät hiukset, niin olisi ne korkealla nutturalla. 

Paidan ohjetiedot

Tässä muutama viikko sitten etsin hiukan osviittaa tulevaan virkkuutyöhöni ja satuin törmäämään hyvin tutun näköiseen paitaan. Lähemmin tarkasteltuna kyseessä oli sama paita ja innostuin asiasta kovin. Ohje löytyy itseltäni myös ihan lehtiversionakin mutta myös sähköisenä. Eli voit valita kumman tahansa ohjeen riippuen onko sinulla lehteä tai ei. En itse edes muistanut koko ohjetta ennen kuin näin kuvan siitä. Silloin muistin missä lehdessä se on.

Ohjetiedot:

Minun tulee hankittua todella paljon muiden tekemiä vaatteita kirppareilta, varsinkin neuleita. Toki jos on hyvin tehty, niin ostan muitakin mutta pääasiassa vain neuleita. Yhden hameen olen ostanut, jonka olen myös korjannut kun ei ihan ollut tehty oikein. Korjailen siis kirppisvaatteita aika paljonkin jos niissä on jotakin korjattavaa. Joskus ostan myös vähän rikkonaisenkin, jos se on helppo korjata ja vaate on minulle mieleinen.

Oikein ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *