Hae
VillaNanna

Ukkosen jälkeen paistaa aina aurinko

Eilen aamulla tuli herättyä ihan kammottavaan ukkoskuuroon. Ikkunat vain helisi kun ukkonen pauhasi minkä ehti. Ajattelinkin siinä vaiheessa, että ei päästä siivoamaan meidän varastoa, joka olisi ollut eilisen päivän projekti. Syy siihen on se, että meidän pitää tyhjentää appiukon asunto meidän tavaroista ja nyt pitää sitten tarkkaan käydä läpi se tavara mikä jää ja mikä lähtee. Muutoinkin pitää siivota varasto kun se on aika kammottavassa kunnossa monin tavoin.
Mutta onneksi ukkonen väistyi ja aurinko tuli esiin, kauppareissulla halusin samalla kuvata myös minun uuden uutukaisen playsuitin, josta muuten pidän aikas paljon. Kuvauspaikaksi valikoitui minulle niin tärkeäksi muodostunut jokiranta ja tietty laituri tässä. Tai oikeastaan se lempilaituri on vähän piilossa mutta nyt tällä kertaa jäätiin tähän sitten kuitenkin.

Playsuitin kangas palanen on erästä, jonka ostin Facebookin ompeluryhmäläiseltä. Kassiin pakattiin aika kiva määrä erilaisia ihanuuksia ja näistä on tullut tehtyä aika paljon kaikenlaista jo. Kankaan palat tosin ovat todella pieniä ja osaan olen joutunut yhdistelemään kankaita keskenään. Mutta upeita luomuksia on kuitenkin saatu näistä aikaan. Jokainen vaate on minulle lemppari nykyään.

Asu kokonaisuudessaan on erittäin edullinen. Kengät ovat kirpparilta hankittu, neuletakki ilmaisosatolta ja playsuit siis itse tehty. Näillä voisi hyvin juhlia myös juhannusta, mutta minulla saattaa olla toinen asu juhannukseksi päällä…Saapi nähdä…Valinnan vaikeutta on hiukkasen näköpiirissä, miksi? Koska niin ihania vaihtoehtoja on monen monta!

Aurinkoista päivää kaikille!
-Melissa-

10 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Kiva ja paisley-kankaasta pidän! Tuo niskan ympäri ristiin menevä yläosa on jännä ja tekee tästä vielä tyylikkäämmän. Ja nuo kengät on myös namut…

  Eilen todella ukkosti niin paljon aamulla, että koira meni piiloon sängyn alle eikä meinannut lähteä aamulenkille ollenkaan. Vettäkin tuli aika kivasti. Mutta sateen jälkeen on AINA poutasää 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Vesi on varmaankin vielä aika kylmää? 😀

 3. Sonja kirjoitti:

  Ihana tuo haalari! 🙂

 4. Teresa/Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti:

  Ihana kangas ja tosi kivannäköinen asu! Mukavat kesäiset kuvatkin. 🙂

 5. Melissa kirjoitti:

  Oli kyllä aika raju ukkonen mutta onneksi se väistyi auringon tieltä.

 6. Melissa kirjoitti:

  Ei se kyllä kauhean kylmää ollut…Yllätyin itsekkin sen lämmöstä.

 7. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 8. Melissa kirjoitti:

  Kesä on niin <3

 9. Sorakukka kirjoitti:

  Se ukkonen on saapumasa pian meillekkin. Harmi ettei se tuo tullessaan samanlaista playsuittia.

 10. Melissa kirjoitti:

  Hihih, Olis pitänyt laittaa tuulen mukana tulemaan sinne 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *