Hae
VillaNanna

Juhannus uudessa kodissa

Toivottavasti kaikkien juhannus meni oikein hyvin. Meillä keskityttiin muuttoon ja uuden asunnon laittamiseen, ei siis oikein päästy juhlatunnelmaan. Kelit oli sen verran huonot, että ulkona ei päästy syömään mutta ollaan saatu kyllä suloinen pieni pesä tehtyä pihalle, joka on tosin väliaikainen ratkaisu kun ei ole ollut aikaa suunnitella mitä tuolle pihalle tekisi. Osa tavaroista on kadoksissa, tuo juhannushamonen löytyi vihdoin eilen illalla. Eli pikku hiljaa tavarat löytyy. Täytyy kyllä myöntää, etten ihan hetkeen ryhdy tähän uudelleen. Vanhassa asunnossa on vielä paljon laatikoita ja päätettiinkin pakata paku ja viedä ne tavarat appiukolle säilöön siksi aikaa, että saadaan tänne uuteen paikkaan joku järki ja kasattua huonekaluja.

Hauskaakin on ollut kun löytyi valokuvat. Ollaan istuttu lasten kanssa lattialla ja katseltu vanhoja kuvia. Varsinkin minun nuoruuden kuvat ovat olleet kiinnostavia. Jos mitään muuta ei minulla ole ollut niin valtava tukka. Hauskaa on kyllä myös se, miten muoti tulee aina uudelleen ja uudelleen ja samoja juttuja näkee jälleen katukuvassa, itsekkin paljon käyttää kaavoja, joita käytti silloin 80-luvulla.

Vaikka juhannus oli meillä kiireinen ja muuttoa tehtiin, niin oli kiva syödä ensimmäisen kerran ihan ilman kiirettä. Meillä kun on koko viikko menty lähes pelkästään joko hävikkiruoan kanssa tai sitten noutoruokaa haettu. Ei tee hyvää kyllä mun mahalle moinen, tosin kroppaa saa hyvin muokattua tuolla sapuskalla…
Tämä alue, jossa nyt asutaan on ihanan vihreää, täällä ei ole kerrostaloja vaan omakotitaloja sekä rivareita. Tai noh, en ole vielä tutustunut alueeseen niin hyvin, että voin sanoa, ettei täällä ole kerrostaloja, korkeita ei ainakaan ole, jos joitain on. Juhannuksena onneksi irtauduin sen verran muuttotohinoista, että lähdin koiralenkille ja näin mitä kaikkea ihanaa meidän takapihalla onkaan.
Asuinalue on pari kilometriä vanhasta osoitteesta, joten aika samoilla alueilla hengaillaan mitä ennenkin mutta nyt enemmän vielä maalla. Ollaan välillä ajeltu fillareilla täällä mutta muutoin on tämä alue jäänyt vähälle huomiolle meillä.

Koska juhannushame ei löytynyt, niin valitsin päälleni kirppisvaatteet. 
Farkut ilmaiset ja neule 5€ 

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *